Bir derdim var

pinar21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
43
0
86
38
Denizli
bayanlar çok sıkıntılıyım çok kararsızım ben nişanlıyım 4 yıldır tabi bunun bi geçmişide vardı nişanlımı toplam 9yıldır tanıyorum nişanlımda bende okuyoduk şimdiye kadar evlilikle ilgili hiç bi düşüncemiz yoktu okullar bitti geldik evlenmeye ama biz askerliği hiç düşünmemiştik derdimiz şu önce askere gitmeden yüksek lisans yapım dedi tabi evlilik uzamasın hemen evlenelim dedi tabi bi sakıncası yok ailemde sorun çıkarmadı ama sonradan iş bulması ev tamiratı derken gelecek hazirana kaldı şimdide nişamlım evlenmeden askere gideyim ölümü var bu işin dedi evliyken gidersek dul kalırsın yoksa acın geçince unutup tekrar evlenebilirsin dedi Allahım çok yorulduk artık evlenmek istiyoruz ama çok kararsızız benim durumumu yaşamış arkadaşlarımızdan yardım akıl istiyorum lütfen bana yardım edin

evliyken asker yolu beklemek okadar zorki seni ailesine emanet edicek bisürü sorunda arkasından gelcek hasretlik araya gircek bence haklı askerligini yapsın dişinizi sıkın bukadar sabretmişiniz güzel günler yakında

öyle mi diyosunuz aslında haklısınız bunca yıl bbekledim bi kaç yıldan bişey çıkmaz ama gönül öyle demiyo işte artık bekle bekle o da çok zor bi yuva hasreti çekiyo insan Allah korusun ona bişey olursada en azından bi evladım olurdu bana ondan kalan çünkü ondan başka hiç kimse olmaz hayatımda elbetteki herkesin aşkı büyüktür bizimkide büyük kendimize göre ben ondan o benden başkasını yaşatmıyo hayallerimizde

aman bir de hamile kalırsın, çok zorlanırsın.bekleyin,aslanlar gibi yapsın gelsin evlenin.askerden önce evlenmeyin.

pardon yazını görmedim yazmışsın ama bence yanlış düşünüyorsun,kucağında çocukla çok zorlanırsın.bekleyin bence yaşın 21 mi? 21 se zaten erken bence de .

yok tatlım buraya üye olurken 21di şimdi oldu 23 ama mantıklı düşünürsek dediğiniz gibi askerliğini yapıp geldikten sonra evlenmek en hayırlısı gibi sanki

anladım.bence de hakkınız da hayırlısı olsun.

askerliğini yapmadan kesinlikle evlenmeee.aklın varsa evlenme.kafanı taşlardan taşlara vurursun benden söylemesi..

Bunca zaman beklemişsiniz, zaten kısa dönem yapacaktır ya da uzun da olsa, beklenemeniz daha uygun bence. Çocuk konusu, ondan bana hatıra kalsın diyecek kadar basit bir konu değil bence, olaya duygusal bakıyorsunuz, parçası kalsın diyorsunuz ama, kendinizi durup dururken babasız bir çocuk büyütürüm psikolojisine sokmayın yani, çocuk içinde düşünün babasızlığı.
Biraz sabredip, geldikten sonra herşeyi yaşamanız bence daha uygun.

evet arkadaşlarım son kararımızı verdik hayırlısıyla kasımda askere gidicek gelincede hayırlısıyla evlenicez Allah herkes için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

arkadaşım bişi diyim mi sana herşeyden kaçabilirsin ama kaderden kaçılmaz emin ol diyelimm nişanlın dul kalma die askere gitti ve öyle evlendiniz ya askerdeyken bişi olmayıp geldikten sonra ve siz evlendikten sonra dul kalsanız nolucak yani anlatmak istediğim ne bilio musunuz senin dul kalıcağın onun da ölüceği yazıldıysa naparsanız yapın askerde şehit olmaz ama gelir evlendikten sonra ölür ve sen yine aynı şey olur yani bunları kurmayın kafanızda umarım böyle bişi gelmesin balınıza hayatı akışına bırakına.s

bence hersey kadar diyoruz bazi seylerde bizim secimimiz peygamberimiz bile sen kendini garantiye alda olacak yine olsun demis o tam sözü yazmak istemiyorum ama anlatmak istedigim aceleci olmayin bence eyer rabbim onu sana yazmissa ve paylasacaginiz birseyler varsa yasarsiniz zaten ben esimle evlenmek icin 4sene bekledim cünki aileleriniz istemiyordu kacmaktansa ikimizde bekledik sonunda baktilar kimseyi istemiyoruz güzellikle oldu ve böylesi daha iyi oldu birbirimize olan sevgimiz daha büyük cünki kolay gelmedik bir araya yani sende birbirinizden biraz ayri kaldiginizda bu zorlugu astiginizda birbiriniza bagliliginiz artarrrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X