bir derdim var :(

doga2013

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
8
0
16
İzmir
Merhabalar. Hanımlar ne olur bana yardımcı olun. Ben 36 yaşındayım.
Evlenmek istiyorum 40 ıma girmeden anne olmak istiyorum. Fakat sorun şu ki
ben iki defa evlendim ve boşandım. Hali hazırda yeni bir aday yok . Yaşım ufak değil artı
boşandığımı duyunca istemiyorlar beni. Çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım ?
Zaten ben de anksiyete var... Çaresizim ...Derdime bir çare ne olur .

Şimdi size koca mı bulalım anlamadım ben..
Napsak ki bilemedim

Acilse tv.deki evlenme programlarına başvurun.
1 aday bulamadım derken,seçer beğenir alırsınız

Hayırlısı olsun ne diyelim:44:

hazır pcnin başındayken hemen evlilik programlarının adres ve tel nolarını al. sabah kalkar kalkmaz dayan kapılarına

Esra erol diyorum :-D secer begenir evlenirsin. Elektrik meselesi
Hem mis gibi hatirladigim kadariyla orda evlenenlere yardimcida oluyorlar. Alyans, kücük ev aletleri....

üzülmayin ya herşeyin hayırlısı.. kısmetten öte yol yok.. allah gönlünüze göre versin inşallah

istesem başvururdum . ben sadece moral istemiştim .

sende ıkı evlilik geçirmiş birine çokta olumlu bakmazdın değilmi işte kıramadığımız önyargılar bunlar oyuzden bu tepkilere alıştır kendını gerçektende nasipte varsa olur bırde bırşeyi nekadar ister olmaz buda hayatın kurallarından sanırım

evet ben de bir durup düşünürdüm neden boşanmış hem de birden fazla diye ...

istesem başvururdum . ben sadece moral istemiştim .

Ama evlenmek istiyorum,üzülüyorum aday da yok,yardım edin demişsiniz..
Yaşadıklarınızdan,duygularınızdan,iç dünyanızdan bahsetmemişsiniz..
Moral beklediğinizi gösteren ifadeler bulamadım ben yazdıklarınızı okuyunca..
Evlenmek istiyorum ama aday yok diyene ne denebilir ki?
Sonuçta hayatın ne getireceğini siz bilmiyorsunuz da biz mi biliyoruz ki..
Ya eşinizi arayacaksınız,konu komşu eş dost akraba aracılığıyla ya da tv.
veya
oluruna bırakacaksınız,hayat tesadüflerle dolu..
Bakın kimsenin aklına gelmeyecek şeyler yazmadım..

Kısmetten öteye geçilmez.
Kaderinde var ise üçüncü evlilik yaşarsın.
Yoksa kaderin önüne geçemezsin...
Tek isteğin çocuk ise evlat edinebilirsin tabiki hemen değil 40 yaşından sonra olabilir.
Biraz zaman tanı kendne.
Hiç ummadığın anda bakarsın biri çalıvermiş gönül kapını belli mi olur.

şekerim burda aramızda gizli erkek üyeler belki onlardan bir talibin çıkar dicem, ama onlarda malun kadınlar sitesinde gezdiklerine göre çok sağlıklı değillerdir.

Son düzenleme:
1-kadın bana erkek bulun dememiş, eş-yuva-çocuk sahibi olmak istiyorum demiş. bu kadar dalga geçilmesi ayıp, ilgilenmezsiniz olur biter.
2-evlat edinmek filmlerde tabi kolay oluyor, gerçek hayatta hele ülkemizde ciddi zor, kafadan sallamayın.
3-konu sahibi sen de biraz daha detay ver durumuna dair, böyle cevaplar istemiyorsan.

Konu sahibiyle neden alay edilmis anlamadim. Kadin programlarinin kapisina dayan falan, cidden komik mi bu simdi?

Evlilik programi bir cozum olabilirde kadinin sorunuyla alay etmek terbiyesizlik.

Konu sahibi, anksiyete zaten gereksiz endise etmedir. Herkes uzel bir evlilik cocuk ister ama bazilarimiz sanssiz bu konuda

36 yasinda olman bir seyi degistirmez, kismet onune 50 yasinda da gelebilir. Ama derdine burada cozum bulamazsin

Daha fazla cevre edinmeye calis, sorununa odaklanma

Neticede 3. evliligini yapabili, cocugun da olabilir ama ikisini birden aninda kaybedebilirsin de.

Hersey bizim icin hayatta, maalesef her istedigimiz gerceklesmiyor, bunu kabullenmek lazim

merhaba yaziniz dikkaii cekti eger bu yaziyi samimi duygularinizla yazdiysaniz sizin icin uzuldum fakat bu kadar ciddi ve onemli bir konuyu neden bir psikolog ile gorusmeyi denemiyorsunuz emin olunki uzman birinden yardim almak sizi cozume daha cabuk ulastiricaktir tesekkurler....

arkadaslar bende yeniyim formda baslik nasil acabilirim bu konuda yardiiminiza ihtiyacim var birde callen egzersizleriyle ilili bilgi sahibi olan varmi tesekkur ederim....

Konu sahibinin derdi evlenecek kimsenin olmaması,

Ama buradaki kimse evlilik tellalı değil yani biz size koca bulamayız.

Konunuz için de tek çözüm kader, kısmet demek.

Bu kadar alıngan olmayın, kimsenin sizle dalga geçtiği falan yok.

Benim yaşım 20 bana bile diyorlar evlilik programına göndereceğiz seni diye tabi ki şaka amaçlı

Bende evlilik programi önermistim ama asla dalga gecmek maksadiyla yazmadim. Gayet ciddiyim. Suan mutlu bir evliligin olmasa, evlenememis olsam ben acikcasi cikardim.
Program isinede önyargili bakiliyor ama neden? Benim mesela öyle cevrem falan yoktu. Tanisabilecegim kimse yoktu yani. Esimle internetde tanistik. Interneti koca bulmak icin kullanmiyordum yanlis anlasilmasin tesadüfen kader kismet oldu. Allaha sükür sansimda varmis ki cok iyi birine denk geldim ve cok mutluyum.
Dedigim gibi bende cikardim programa böyle olmasaydi.
Az cok gelen adaYlari sorguluyorlar galiba, kriterler soruluyor.
Ben asla kinamak yada dalga gecmek icin yazmadim. Kader kismet ama güzelde bir imkan oldu artik. 19-20 li yaslarda gencecik kizlarda gidiyor, 3 kere bosanmis cocuk isteyenide var.
Neden olmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…