absürd yorum yapanlar sizi resmen dumur halde okuyorum
kadıncağız sizden akıl istemiş,rahatlamak istemiş sizde resmen dalga geçmişsiniz
yok tv programına çık seçer beğenir alırsın,yok bilmem ne
bir bayan bir bayana bunları söylememeli maalesef
gün gelipte sizinde oraya düşmeyeceğiniz ne malümmmmm
2 evlilik yapmış bir insan illa çok mu kötü evlenmeye hakkı yokmu,çocuk sahibi olmaya hakkı yok mu?
valla sabah sabah çok sinirlendimmm
neyse ablacım herşey nasip kısmet
rabibm alnına yazdı ise sen anlamadan gelir çalar kapını eşin
bol bol dua et ,oku ve iste yaradanından
anne olmak herkesin olduğu gibi seninde hakkın
konu sahibinin kimseden bişe beklediği falan yok bence belliki morale ihtiyacı var da yazmış...bende sizdenim evlenmeyi çok isteyenlerdenim inş. nasipte varsa olur dua edin bol bol
Merhabalar. Hanımlar ne olur bana yardımcı olun. Ben 36 yaşındayım.
Evlenmek istiyorum 40 ıma girmeden anne olmak istiyorum. Fakat sorun şu ki
ben iki defa evlendim ve boşandım. Hali hazırda yeni bir aday yok . Yaşım ufak değil artı
boşandığımı duyunca istemiyorlar beni. Çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım ?
Zaten ben de anksiyete var... Çaresizim ...Derdime bir çare ne olur .
tek evlilikte bile ön yargı çok büyükken bu şekilde dahada büyüktür ama anca görücü usulü çevrendekilern yardımıyla olursa oLur diye düşünyorum aynı senin şartlarında çok adam var hayırlısı olsun hakkında
bence evlilikler neden bitti o önemli konu iki evlilik değil.
düşünün ilk kocası şiddet uyguluyordu da ayrıldı, ikinci kumarbazdı alkolikti çalışmazdı o yüzden ayrıldı o zaman iyi ki boşanmış dersiniz ve anormal bakılmaz
ama kadın ilk kocasını aldattı o yüzden ayrıldı, ikincisiyle parası için evlenmişti vs. desen bu kadına iyi gözle bakılmaz demi.
bence iki eşten ayrılma nedeni önemli neden kısmet gelmediği de buna bağlı sen çok iyi olsan iki değil beş eşten de ayrılsan kısmet gelir bunun sayıyla değil karakterle alakası var bencebide kısmet işi tabii
hemn dalgayaa vurmuslar işi ya cnm senı anlıyorum ailene karsıda sorumlulugun oluyor demi ... onlarda sana baskı yapıyor onlarda guvenmiyor artık cnm iki evlilik gecrmişsin insanlara guvenınde zor olmustur cnm sıkma canını rabbımın hikmetinden sual olmaz bak senın gibi arkadsım vardı sımdı evlendi 39 yasında 1 cocugu oldu cok mutlu sıkma canını
1-kadın bana erkek bulun dememiş, eş-yuva-çocuk sahibi olmak istiyorum demiş. bu kadar dalga geçilmesi ayıp, ilgilenmezsiniz olur biter.
2-evlat edinmek filmlerde tabi kolay oluyor, gerçek hayatta hele ülkemizde ciddi zor, kafadan sallamayın.
3-konu sahibi sen de biraz daha detay ver durumuna dair, böyle cevaplar istemiyorsan.
Evlat edinmeyi ben dedim
Kafadan sallamak da ne demek
Herkes kendi yorumundan mesuldür.
Yapacaksanız buyrun kend yorumunuzu yapın.Yorumlarımızı maddeler halnde yazarak yorum yapmayın.
Bakın ne güzel demişsiniz beğenmiyorsanız ilgilenmeyin diye.
Konu sahibi özel olmazsa önceki evlilikler neden bitti?
Severek mi evlenmiştin ikisiyle de?