• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

sevdiğim insanı kaybedeli 9 ay oldu ,artık yok yanımda beni görmezden geliyor ben ölüymüşüm gibi davranıyor. benden nefret ediyor ve bunu bilmek bana çok acı veriyor çünkü bir zamanlaar benim herşeyim olan insan şimdi bi hiçç. sürekli karşılaşıyoruz yüzyüze geliyoruz ama kafasını çevirip gidiyor. mesajlar attım kaç kere hep tersledi ve atmamı istedi. artık bende gurur kalmadı onun yüzünden çünkü onsuz harbiden olmuyor arkadaş,kendimi eksik hissediyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum.her yemek yiceğimde aklıma geliyor ve masadan kalkıp gidiyorm. ayrıldıktan sonra tam 1 yıl sinir ilaçları kullandım piskolojim çok bozuldu aradan aylar geçti düzeldim en azından artık aklıma gelmiyordu sık sık unutmaya başlamıştım ki taaki mesaj attı tam 3 gün konuştuk yeniden sonra gene beni bıraktı gitti ve ben başa döndümmm. ya şimdi nolcak benim duygularım,hayatım ha nolcak bende insanım yeter artık üzülmekten bıktımmm :( bana yardım edin :(

hay allah cezasını versin insafsız yapılacak şey mi ya
bunların hepsi aynı valla

sen kendine değer mi veriyorsun ki adam da sana değer versin?adam seni birakacak ,1 yilda gününü gün edecek , sende onun yasini tutacaksin,dönmesini bekleyeceksin..kusura bakma ama bence bu iş sevmekten ziyade senin onu takinti haline getirmen ve illa onu elde edeceğim düşüncesidir..insanlara hak ettiğinden daha fazla değer verirsen hep üzülen ve kullanilan sen olursun..ya bir işte çaliş para kazan yada kendine bir upğğraş bul..

evet takıntı haline getirdim ama millet gibi herkesi değil sevdiğim adamı takıntı haline getirdim. kabul yaptıkları hiç hoş değil bana çok acı çektirdi ama hala aklımda bi yerde olması benim elimde değil. bunu anlamak sana göre zor olabilir ama ilerde birgün gercekten biri seversen aldatılmayı asla ama asla kabullenemezsin

Beni aldatmış bir adama boyun eğeceğime aşkımdan ölürüm daha iyi.
karaktersiz insanla ömür geçermi?

Seninki aşk değil,Sadece kaçan kovalanıyor.

Acı çekmek ve karakter oturması arasında nasıl bir bağ kurdunuz ki ?

bakın bir kadın acıyı çekmeden olgunlaşamaz yani bir takım şeyleri yaşamadan olmaz..karakter bence bir insanın tutarlı davranışları demektir aynı zamanda ne zaman ne yapacağını bilen kişidir işte bir kadın önce hayatta bazı tecrübeler edinmeliki böyle olsun

bakın bir kadın acıyı çekmeden olgunlaşamaz yani bir takım şeyleri yaşamadan olmaz..karakter bence bir insanın tutarlı davranışları demektir aynı zamanda ne zaman ne yapacağını bilen kişidir işte bir kadın önce hayatta bazı tecrübeler edinmeliki böyle olsun

Bir kadın aşk acısı çekerek mi olgunlaşır yoksa kendini geliştirerek mi ?
Neyse sizinle olgunluk atışması yapmacağım böyle giderseniz bir çok kere olgunlaşırsınız siz.
Yaşınıza veriyorum. :ssz:

sizi aldatmış bir erkeğe vereceğiniz en güzel cevap unutmak olurdu.kendinizi koca bir hiç için hırpalamayın gezin dolaşın,eğlenin,sosyal aktivelere katılın uğraşların olsun.

bence sen aşkın ne olduğu bilmiyorsun ki böyle yorumlar yapabiliyorsun,beni hiç bişekilde anlamıyorsun. insanın yaşı büyük olunca mı aşık olmuş acı çekmiş oluyor. 17 yasındaki bi kişi aşık olamaz mı olur ama bunu anlayanların sayısı türkiyede sıfııııııııırrrrrr

aşık olamaz mı demişim :)) o zaman aşkı anlayan bi ülkeye git :))))

Back
X