• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

jarelbestel

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
35
0
6
35
İçel Mersin
sevdiğim insanı kaybedeli 9 ay oldu ,artık yok yanımda beni görmezden geliyor ben ölüymüşüm gibi davranıyor. benden nefret ediyor ve bunu bilmek bana çok acı veriyor çünkü bir zamanlaar benim herşeyim olan insan şimdi bi hiçç. sürekli karşılaşıyoruz yüzyüze geliyoruz ama kafasını çevirip gidiyor. mesajlar attım kaç kere hep tersledi ve atmamı istedi. artık bende gurur kalmadı onun yüzünden çünkü onsuz harbiden olmuyor arkadaş,kendimi eksik hissediyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum.her yemek yiceğimde aklıma geliyor ve masadan kalkıp gidiyorm. ayrıldıktan sonra tam 1 yıl sinir ilaçları kullandım piskolojim çok bozuldu aradan aylar geçti düzeldim en azından artık aklıma gelmiyordu sık sık unutmaya başlamıştım ki taaki mesaj attı tam 3 gün konuştuk yeniden sonra gene beni bıraktı gitti ve ben başa döndümmm. ya şimdi nolcak benim duygularım,hayatım ha nolcak bende insanım yeter artık üzülmekten bıktımmm :( bana yardım edin :(

sevdiğim insanı kaybedeli 9 ay oldu ,artık yok yanımda beni görmezden geliyor ben ölüymüşüm gibi davranıyor. benden nefret ediyor ve bunu bilmek bana çok acı veriyor çünkü bir zamanlaar benim herşeyim olan insan şimdi bi hiçç. sürekli karşılaşıyoruz yüzyüze geliyoruz ama kafasını çevirip gidiyor. mesajlar attım kaç kere hep tersledi ve atmamı istedi. artık bende gurur kalmadı onun yüzünden çünkü onsuz harbiden olmuyor arkadaş,kendimi eksik hissediyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum.her yemek yiceğimde aklıma geliyor ve masadan kalkıp gidiyorm. ayrıldıktan sonra tam 1 yıl sinir ilaçları kullandım piskolojim çok bozuldu aradan aylar geçti düzeldim en azından artık aklıma gelmiyordu sık sık unutmaya başlamıştım ki taaki mesaj attı tam 3 gün konuştuk yeniden sonra gene beni bıraktı gitti ve ben başa döndümmm. ya şimdi nolcak benim duygularım,hayatım ha nolcak bende insanım yeter artık üzülmekten bıktımmm :( bana yardım edin :(

Hayatınızı bir erkek üzerine kurarsanız sonucu böyle oluyor.:ssz:

Bir şey olmayacak,geçecek zamanla.:24:

Saçmalama lütfen kendine gel.
Ne oluyorsunuz canım bu erkeklerin bir taraflarını kaldırıyorsunuz?
İnsan biraz gururu için onuru için yaşar
Nedir bu böyle kendinizi bir erkeğin peşinden telef ediyorsunuz?
O kişi senin anan mı, baban mı, ekmeğini o mu veriyor?
Unutamıyorum değil unutmak istemiyorum diyeceksin.
Unutmak isteyen insan yüzbin kere unutur,
Sürekli onu düşünmeyi bırak, canını yakmış onun ne kadar şerefden yoksun bir insan olduğunu düşün.
Yat kalk seni şimdiden yarı yolda bırakmış dua et ya evlenipte ortada koyup gideydi?
Bi silkelen kendine gel.
Sana bu kadar acı çektiren bir insanı nasıl olur da hala seversin?
Unut arkadaşım bırak seni seveni bul
yeni aşklara yelken aç seni sevecek bir sürü erkek vardır emin ol.
Onları bul ve mutluluğun keyfini sür.

Hem seni yakın arkadaşınla aldatıyor hem de senden nefret ediyor???
Sen de bu adam için kahroluyorsun:53:
Unut gitsin.

haklısın beni 3 yıldır seven biri var ona şans vermedim çünkü ben bişey hissedemedim. hala o bana acı çektireni seviyorum ama şu saatten sonra onu düşünmeyeceğim. sonuçta onunla doğmadım büyümedim . bana çektirdiklerini allah onada vercek :((

seni anlıyorum aşkın acısını bilmeyen bırak ne oluyorsun sen safmısın der . herşey der . ama o iç nasıl yanar ben çok iyi bilirim . bilirsin karşındaki buna değmez zerre kadar . ama içini acıtır yine . herkes aşkı aynı yaşamaz . kimi doruklarda yaşar kimi ortalarda . mantıklı davranan kazanır her zaman . aşk keybetmeye mahkum kalır . ama boşver diyemem sana asla . nasıl canının yandığını tahmin edebiliyorum . sadece sabır diliyorum sana kardeşim

seni anlıyorum aşkın acısını bilmeyen bırak ne oluyorsun sen safmısın der . herşey der . ama o iç nasıl yanar ben çok iyi bilirim . bilirsin karşındaki buna değmez zerre kadar . ama içini acıtır yine . herkes aşkı aynı yaşamaz . kimi doruklarda yaşar kimi ortalarda . mantıklı davranan kazanır her zaman . aşk keybetmeye mahkum kalır . ama boşver diyemem sana asla . nasıl canının yandığını tahmin edebiliyorum . sadece sabır diliyorum sana kardeşim

beni çok iyi anladın kardeşim. içim acıyor ya onu bir başkasıyla görünce dayanamıyorum ağlıyorum,biliyoum değmez ama söz dinletemedim duygularıma. ben ilk defa birini sevdim sadece onu,şimdi hayatım ondan ibaret. düşündüğüm tek şey belkide o oluyor çoğu zaman ama bu bişey değiştirmiyor. ben hergece onu düşünürken o neler yapıyor allah bilir ama inanıyorum bitgün elbet birgün geri döncek çünkü ben onu ben onu harbiden çok seviyorumm :(

Üzüldüğünü biliyorum ama biraz gururlu olmalısın. Üstelik adam seni en yakınınla aldatmış nasıl hala sevebiliyorsun anlayamıyorum :26: Beni de sevgilim çok yakın bir arkadaşımla aldattı üzüldüm tabi ki ama asla ona ne tek bir mesaj attım ne de gördüğümde gözlerim doldu. Bırak mesaj atmayı o sana mesaj attığında cevap vermemelisin. Yoksa bu böyle sürer. O sana mesaj atar 3-5 gün konuşursunuz mesaj atmayı keser. Böyle sürüp giderken üzülen sadece sen olursun.

senin yasadiklarinin benzerini yasatdigim icin diyorumki duygularini göstermen sana sadece aci vercektir...

ne hayatimin icinde nede disindaydi, bir beraberligimiz olmustu ama olmadi asik degildim onun aski yetmedi , tabi ben ne gittim ne kaldim hayatinda , belki de bana olan duygularini kullandim amacimi bilmiyorum halen, herseyin sonunda yillarda gecce onunla yine bi arada da denilmez ama hayatinda oluyordum o herseyi unutup baslangic sandiginda ben yine yok oluyordum, bazen simdi aklima gelir mutsuz oldugum da cok kötülük yaptim dang etti bazen istiyerek bazen farkinda olmayarak, evlendigini duydum ilk sevindim bazen de keske derim halen bilmiyorum tek bildigim beni onun kadar seven biri olcagini hic sanmiyorum , tüm ezberlerini bozmustu gerceklerini unutmustu .....diyecegim o ki sana asik olan bunlari yapmaz bu baska bir duygu o insandan uzak dur yoksa canin cok yanar .......

Kimse vazgeçilmez unutulmaz degildir,niceleri geldi geçti insanların hayatlarından belki izler bırakarak ama zamanında seni aldatan ve aylarca mesaj atıtıgın halde sana yüz çeviren bir mahluka nasıl güvendin,tekrar birlikte oldun
Kadın dedigin daha dik daha onurlu durabilmeli istenmiyorsa istememeyi gerekirse sevdiginin suratına kapıyı çarpabilmeli
O yüzden degmeyecek bir insan için ne aşımdan olur nede mideme kramplar sokarım salla gitsin kıran mı girdi erkeklerin köküne

sevdiğim insanı kaybedeli 9 ay oldu ,artık yok yanımda beni görmezden geliyor ben ölüymüşüm gibi davranıyor. Benden nefret ediyor ve bunu bilmek bana çok acı veriyor çünkü bir zamanlaar benim herşeyim olan insan şimdi bi hiçç. Sürekli karşılaşıyoruz yüzyüze geliyoruz ama kafasını çevirip gidiyor. Mesajlar attım kaç kere hep tersledi ve atmamı istedi. Artık bende gurur kalmadı onun yüzünden çünkü onsuz harbiden olmuyor arkadaş,kendimi eksik hissediyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum.her yemek yiceğimde aklıma geliyor ve masadan kalkıp gidiyorm. Ayrıldıktan sonra tam 1 yıl sinir ilaçları kullandım piskolojim çok bozuldu aradan aylar geçti düzeldim en azından artık aklıma gelmiyordu sık sık unutmaya başlamıştım ki taaki mesaj attı tam 3 gün konuştuk yeniden sonra gene beni bıraktı gitti ve ben başa döndümmm. Ya şimdi nolcak benim duygularım,hayatım ha nolcak bende insanım yeter artık üzülmekten bıktımmm :( bana yardım edin :(

ne demişler.'ikinci şans demek ilki az oldu gel birdaha ağzıma s.ç demekmiş.' sizde yanlış yapmışsınız hayatınıza girmek isteyene izin verin ve sevmeye çalışın.yaptığınız hataları tekrarlamadan ve ondan başka kimse yokmuş gibi davranmadan. Ve allah a sığının hayırlısını isteyin herzaman.

yaşın 17...sinir ilacı kullandım 1 yıl diyorsun ??? merak eetim o zamn 16 yaşındaydın ve nasıl bi dr. sana '' sinir '' ilacı yazdı...9 ay olmuş ayrılalı.. 1 yıl ilaç kullanmışsın demekki eskiden de sağlıklı değildin..o çocuuğunda yaşı küçük canı sıkılmış 3 gün mesaj atmış sonra başkasına takılmış belliki.. SENİ SEVMİYOR.... SEVMEYECEK.. en yakın arkadaşınla seni aldatmış aşığım diyorsunn.. ne yapacaksın paslaşacak mısın arkadaşınla çocuğu.. biraz karakterli ve mantıklı olun.. ya oturun bi mesleğe hazırlanın sınavlara çalışın... ne sinir ilacı ne aşkından hasta olması..... insanlar ne acılar yaşıyor. geçmiş seni sevmeyen biri için dertleniyorsun. TUHAF GERÇEKTEN..:20::20::20:

sen kendine değer mi veriyorsun ki adam da sana değer versin?adam seni birakacak ,1 yilda gününü gün edecek , sende onun yasini tutacaksin,dönmesini bekleyeceksin..kusura bakma ama bence bu iş sevmekten ziyade senin onu takinti haline getirmen ve illa onu elde edeceğim düşüncesidir..insanlara hak ettiğinden daha fazla değer verirsen hep üzülen ve kullanilan sen olursun..ya bir işte çaliş para kazan yada kendine bir upğğraş bul..

yaşın 17...sinir ilacı kullandım 1 yıl diyorsun ??? merak eetim o zamn 16 yaşındaydın ve nasıl bi dr. sana '' sinir '' ilacı yazdı...9 ay olmuş ayrılalı.. 1 yıl ilaç kullanmışsın demekki eskiden de sağlıklı değildin..o çocuuğunda yaşı küçük canı sıkılmış 3 gün mesaj atmış sonra başkasına takılmış belliki.. SENİ SEVMİYOR.... SEVMEYECEK.. en yakın arkadaşınla seni aldatmış aşığım diyorsunn.. ne yapacaksın paslaşacak mısın arkadaşınla çocuğu.. biraz karakterli ve mantıklı olun.. ya oturun bi mesleğe hazırlanın sınavlara çalışın... ne sinir ilacı ne aşkından hasta olması..... insanlar ne acılar yaşıyor. geçmiş seni sevmeyen biri için dertleniyorsun. TUHAF GERÇEKTEN..:20::20::20:

bence sen aşkın ne olduğu bilmiyorsun ki böyle yorumlar yapabiliyorsun,beni hiç bişekilde anlamıyorsun. insanın yaşı büyük olunca mı aşık olmuş acı çekmiş oluyor. 17 yasındaki bi kişi aşık olamaz mı olur ama bunu anlayanların sayısı türkiyede sıfııııııııırrrrrr

Back
X