- 25 Eylül 2011
- 7.507
- 11.361
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
daha iki buçuk ay olmuş. alışamaman çok normal. vakit geçirecek bir şeyler yap orada. televizyon, çay kahve, elin aklın boş durmazsa sıkılmazsın.
bazı evler çok kasvetli bunaltıcı olur. öyle bir sorun mu var ki? ya da çok sık görüşmenin verdiği bir iticilik mi? evleri mi çirkin
Haklisin sartlandiriyorum galiba.esimin uzuldugunu dusunup bigun parlayacagi endisrsine kapildim bugun.mesela bugun gittigimizde uzun zamandir gitmemistik yine duramadim...sevmedigim insanlarda degil.belkide zamana ihtiyacim var.alismam gerekiyodur..tesekkur ederim..kendini bir sorun çıkacak diye çok şartlandırıyorsun. niye sorun çıksın ki? az git çok otur. gidip hadi kalkalım demeyiver. demesen nolur? :26:
Haklisin sartlandiriyorum galiba.esimin uzuldugunu dusunup bigun parlayacagi endisrsine kapildim bugun.mesela bugun gittigimizde uzun zamandir gitmemistik yine duramadim...sevmedigim insanlarda degil.belkide zamana ihtiyacim var.alismam gerekiyodur..tesekkur ederim..
canım halıne sukret benım eşimın aılesı uzak bı sehırde oturuyor ve bız kurban bayramında gıttık 9 gun kaldık . e tabı o 9 gunde nolucaktı kavga patlak verdı rezıl olduk cok bunalıyorum cok kotu bır sey bana herkes derdı kı sanslısın uzaklar ama oyle değil valla bir gorusuyoruz pir gorusuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?