• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var...

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.507
11.361
498
Merhabalar.yaklasik ikibucuk aylik evliyim.sukur mutlu bi evliligim var.bundan onceki konumda icime dert olan bi konu vardi.ben sehir disina gelin geldim.ikinci dugunumden bigun once esimin babaannesi oldu.ve benim ailem geldiginde esimin ailesi benim ailemle ilgilenmemislerdi.buraya konu actiktan sonraki gun kayinpederim ve kayinvalidem benimle konusup durumu anlattilar.ilgilenemedik neye ugradigimizi sasirdik diye..sonra ailemi arayip ozur dilediler.tabi kusur yoktu ortada olu vardi ve ben o gun cok stresliydim.dugun gununuzde size basin sagolsun dileklerinde bulunduklarinda neler hissedeceginizi dusunun ve aglayan gozler...zor cok zor bi gundu...ben bu konuyu icimde fazlasyla buyutup dert yapmistim.
Birde dugunde hicbir masrafa girmediler belkide giremediler.sukur esim iyi kazaniyor belkide bundan sebep yapmadilar bisey.fakat geldigimden bu yana(ayni sitede farkli bloklarda oturuyoruz)manevi olarak cok desteklerini gordum.mutfak malzemeleri gibi maddi desteklerinide gormeye basladim.ikibucuk aydir sadece iki defa evime geldiler.bizde haftada bir ya da iki gideriz.
Gelelim derdime...baslarda yasadigim sorunlar beni cok sogutmustu.zamanla sevdim.art niyetsiz iyi niyetli insanlar olduklarini gordukce saygim artti.onlarda beni cok sever.fakat oraya gittigimde birdenbire icim daraliyor.gitmek istiyorum hemen.ve bu dusunceden dolayi kendimden utaniyorum.etrafimda pervane olan is yaptirmayan bir kayinvalidem ve benimle sohpet eden kayinpederime haksizlik yaptigimi dusnuyorum.oraya gittiginde en fazla bi saat durabiliyorum.esim bugun biraz sitem etti bana.hem kendin gidelim diyosun hemde yuzun dusuyor sikildim kalkalim diyorsun diyor.bigun kavgaya donusur diye endiseliyim...
Cok uzattim..benimle ayni durumu yasayan bu durumun ustunden nasil geliyor.yada nasil gelebilirim.....yardimci olurmusunuz..

Son düzenleyen: Moderatör:
daha iki buçuk ay olmuş. alışamaman çok normal. vakit geçirecek bir şeyler yap orada. televizyon, çay kahve, elin aklın boş durmazsa sıkılmazsın.

daha iki buçuk ay olmuş. alışamaman çok normal. vakit geçirecek bir şeyler yap orada. televizyon, çay kahve, elin aklın boş durmazsa sıkılmazsın.

Yapiyorum.sikilmaninda otesinde bisey daraliyorum resmen..hemen gitmek istiyorum..ve yuzum dusuyor o.an ve cidden ayip ettigimi dusunuyorum..

bazı evler çok kasvetli bunaltıcı olur. öyle bir sorun mu var ki? ya da çok sık görüşmenin verdiği bir iticilik mi? evleri mi çirkin :p

bazı evler çok kasvetli bunaltıcı olur. öyle bir sorun mu var ki? ya da çok sık görüşmenin verdiği bir iticilik mi? evleri mi çirkin :p

Aksne cok temiz ve ferah evleri var.ve evlerine bu yil tasinip yeni acik renk mobilyayla dosediler.onuncu katta oturuyorlar.sorun tamamen bende ve kendme cok kiziyorum.ustesinden gelemiyorum.bu durum bigun esimle arami acacak artik...

kendini bir sorun çıkacak diye çok şartlandırıyorsun. niye sorun çıksın ki? az git çok otur. gidip hadi kalkalım demeyiver. demesen nolur? :26:

kendini bir sorun çıkacak diye çok şartlandırıyorsun. niye sorun çıksın ki? az git çok otur. gidip hadi kalkalım demeyiver. demesen nolur? :26:
Haklisin sartlandiriyorum galiba.esimin uzuldugunu dusunup bigun parlayacagi endisrsine kapildim bugun.mesela bugun gittigimizde uzun zamandir gitmemistik yine duramadim...sevmedigim insanlarda degil.belkide zamana ihtiyacim var.alismam gerekiyodur..tesekkur ederim..

Haklisin sartlandiriyorum galiba.esimin uzuldugunu dusunup bigun parlayacagi endisrsine kapildim bugun.mesela bugun gittigimizde uzun zamandir gitmemistik yine duramadim...sevmedigim insanlarda degil.belkide zamana ihtiyacim var.alismam gerekiyodur..tesekkur ederim..

evdeki insanların maneviyatı çok büyük olabilir.bunun agırlıgını hissediyor olabilirsin.ben de öyle olmuştu 1-2 yer.çok şaşırmıştım.

Kendine eziyet etme esinlede acik konus bir alisma surecinde oldugunu kendi ailenide ozledigini onlari gorunce uzuldugunu soyleyebilirsin. Ben acikca boyle dusundum onlari gordukce acaba kendi aileni mi ozluyorsun? Ama oncelikle sorun cikmamasi icin esinle konusmalisin cunku sana boyle iyi davranamam bi aileyi kirdigin zaman esin hakli olarak kizicaktir. Ama acikca paylasirsan hislerini oda anlayisli olur :)

10.katta oturuyor demişsiniz ya. acaba böyle yükseklik fobiniz falan mı var..Bilinç altınızda yatan
Yada anlattıklarınızdan yola çıkarak kaynana ile anlaşmamalıyım .anlaşamamalıyım gibi bir dürtü mü var bilemedim. :))

canım halıne sukret benım eşimın aılesı uzak bı sehırde oturuyor ve bız kurban bayramında gıttık 9 gun kaldık . e tabı o 9 gunde nolucaktı kavga patlak verdı rezıl olduk cok bunalıyorum cok kotu bır sey bana herkes derdı kı sanslısın uzaklar ama oyle değil valla bir gorusuyoruz pir gorusuyoruz

Önceki konunu hatırlıyorum düğün zamanı cenaze oldu,ailemle ilgilenmediler diye biraz kayınvalidenlere sitemliydin.
O konunun tatlıya bağlanmasına sevindim.

İçinde o zamana dair bilmeden biriktirdiğin bi öfkemi var? ya da onları hala yabancılıyor musun?

Benim de böyle çok yakın akraba olupta evine gittiğimde daraldığım bir aile var.Ama bu enerjilerinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum.Kötü bir enerji yayıyorlar şimdi bunu nasıl tarif ederim bilemeyeceğim aslında iyi görünüyorlar bana karşı çok iyiler ama başıma bir şey gelse sanki içten sevinecekler ve ben bunu hisediyorum :31: ya da bunun gibi şeyler şimdi tam net de tarif edemiyorum:1:

canım halıne sukret benım eşimın aılesı uzak bı sehırde oturuyor ve bız kurban bayramında gıttık 9 gun kaldık . e tabı o 9 gunde nolucaktı kavga patlak verdı rezıl olduk cok bunalıyorum cok kotu bır sey bana herkes derdı kı sanslısın uzaklar ama oyle değil valla bir gorusuyoruz pir gorusuyoruz

Allah yardimcin olsun..cok zor.yilda 9 gunse disini sikmalisin...gecmez boyle yoksa

canım buna benzer şeyleri hepimiz yaşadık bence kendi kendini telkin edebilirsin.evden çıkarken -"ben onlarla birlikte yaşamıyorum orayada misafirliğe gidiyoruz beni acıtıyolarmı ?hayır ..bana laf sokan varmı ?hayır...o halde aşkım için biraz dişimi sıkar eve gelince rahatlarım "diye düşün...birde eline bir örgü al madem orda iş yaptırmıyolar diyosun gerginliğini alır elindeki iş...son olarak giderken ayetel kürsi nas felak oku kapıya doğru üfle eve öyle gir inan çok faydası oluyor...ben çok dua ettim eşimin ailesine karşı kalbime muhabbet sevgi ver Rabbim diye ..çok şükür şu an bir sorunumuz yok.fakat biz 14 üncü yılın içindeyiz.daha çok yenisin alışırsın tatlım...

bende halen öyleyim
kapıdan girer girmez
sanki bogazımı sıkıyorlar
saat zaman kavramı duruyor hiç ilerlemiyor
sürekli eşimin gözüne bakıyorum
kalkalım desin diye
ne zamana kadar gider bilmiyorum
ama şöyle bir gerçek varki
benim aram ne annesiyle nede büyük görümcemle iyi degil
ben ondan durmak istemiyorum:ssz:

Back
X