bir derdim var

bende lisedeyim aynı sınıftayım işte yani zor olur ayrılırsam görmiceğimi bilsem düşünürüm ama yok arkadaş konusuna gelirsek yakında o da olur yani

Ahh tatlım ya yaşında küçükmüş olur bu yaşlarda böyle şeyler.
Bu günün doğrusu yarının yanlışı olur zamanla bu günün yanlışıda yarının doğrusu
Böyle insanlarla her yaşta karşılaşırsın ama kendinden taviz vermemelisin yoksa üzülen sen olursun.
Hani bir şair diyor ya '' Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle'' diye. Zorlama kendini değişme kimse içinde.

çok doğru ilk aşkım olduğu içindir belki bu kadar bağlılığım ve aslında ben öyle sağdık bi insanım ki şu an ona körü körüne bağlıyım gözüm kimseyi görmüyo, ama ne onunla oluyo nede onsuz

Tatlım sen onu çok seviyorsun, ona çok sağdıksın ve gözünde başkasını görmüyor ama şu da bir gerçek ki o da sana saygı duymuyor.
Şimdi lise yıllarım geldi aklıma bende aynı senin gibiydim :)
O dönemlerde anlamıştım saygı duymayı hala öyleyim bana saygı duymayan hiç kimseyle işim olmuyor :)

ya şuan sadece bi kaç sene sonrasına gidebilsemm ne güzel olurdu napıcağımı bilmiyorum benn :)

ya şuan sadece bi kaç sene sonrasına gidebilsemm ne güzel olurdu napıcağımı bilmiyorum benn :)

:) yaşayarak öğreneceksin ne desek boş :)
deneyim denilen şey bu şekilde oluşuyor zaten.
Yaşaman gerek belkide.

:) yaşayarak öğreneceksin ne desek boş :)
deneyim denilen şey bu şekilde oluşuyor zaten.
Yaşaman gerek belkide.

seviyorumm, onunda çok sevdiğini biliyorum sinirli yapısıı var ben burda kime anlatsam benim içimi bilemiceklerr ama yinede çok güzel konuşuyosunuz sağolunn ,yani demem o ki zamana bırakayım hayırlısı neyse o olsun, çocuk oyuncağı gibi bitir barış olmaktansa böylesi daha iyi :)

Duygularında samimi olduğuna eminim. Belki beraber değişmeyi başarabilirsiniz. Ben zamanında yapamamıştım ama sen yaparsın belki belli olmaz ben şunları şunları yaşadım sende kesin bunları yaşayacaksın demek doğru değil o yüzden zaman seni kendi doğrularına ulaştıracaktır. İçini ferah tut :)

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :)

sinirle olduğunu biliyorum aslındaa tam ayrılıcakken tekrar sordum benden nefret ediyo musun diye hayır etmiyorum dedi ,bişey demedim kapattım telefonumu

bu gel-git akıllıyla ayrılmadıgına ilerde üzülürsün... o yuzden nefret edıyorum demiş ya o orda kalsın... yukarda arkadasın biri yazmıs kurtulurdum ve fakıre sadaka verırdım :)) cok sevimli :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…