Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilinizle kavgalısınız ve neredeyse ilk defa yalnız olduğunuzu hissettiniz, çünkü size senden nefret ediyorum ,işte pişman olucaksın gibi tehtitler savursa ve bunun nedeni bi yere tek gittiniz lafını dinlemediniz olasaydı ne yapardınız?
:) çok şükür nereye gidip gitmeyeceğime kendim karar verecek aklım var sana soracak halim yok derdimben ne düşüncem o düşünsün gerisini
![]()
sevgilinizle kavgalısınız ve neredeyse ilk defa yalnız olduğunuzu hissettiniz, çünkü size senden nefret ediyorum ,işte pişman olucaksın gibi tehtitler savursa ve bunun nedeni bi yere tek gittiniz lafını dinlemediniz olasaydı ne yapardınız?
Ayrılırdım, net.
Ne demek senden nefret ediyorum, pişman olacaksın demeler.
Nefret ediyorsa hadi yallah kapı orada.
Bir yere tek gidip gitmeyeceğimi ona soracak değilim. Paşaya bak sen.
sinirle olduğunu biliyorum aslındaa tam ayrılıcakken tekrar sordum benden nefret ediyo musun diye hayır etmiyorum dedi ,bişey demedim kapattım telefonumu
ya orası öyle ama sonuçta bi ilişkiye başlandığında 1 kişi oluyosunuz ve aşık olduğunuz adamla iyi geçinmek kim istemez , karşılıklı birbirimizin dediklerini yapıyoruz böyle olmamalı mı sizce?
ya orası öyle ama sonuçta bi ilişkiye başlandığında 1 kişi oluyosunuz ve aşık olduğunuz adamla iyi geçinmek kim istemez , karşılıklı birbirimizin dediklerini yapıyoruz böyle olmamalı mı sizce?
İyi geçinmek birbirinizin her dediğini yapmak mıdır sizce? bence değil
bu şekilde ancak bir süre iyi geçinirsiniz ve bir kere dediğini yapmadığınızda aşık olduğunuz adamın nasılda size nefretler savurduğuna tanık olursunuz.
Bence iyi geçinmek aşık olduğunuz kişilerin kararlarına saygı duyarak olur saygı duymazsınız kangren bir ilişki olur sonunda.
Yani düşünsenize o sizin sevgiliniz anneniz,babanız değilki şöyle yapma, bunu giyme, oraya gitme desin. Aşk özgürlüğü sever böyle mahkumiyetlerde barınamaz ne yazık ki :)
Benimde sevgilim var, benimde sevgilim kıskanç üstelik.
Ama hiç bir zaman bir yere giderken izin almadım. Haber verdim. Eğer bir şeyden rahatsız olduysa da bunu belirtti. Ortak bir payda da buluştuk hep. Karşılıklı fedakarlık elbette ki önemlidir. Ama sen bir yere tek başına gidemeyeceksen bu aşk değil köle-efendi ilişkisidir. Hadi buna da eyvallah diyelim. Adam tek başına bir yere gittin diye sana nefret kusuyorsa sinirlenip, zaten bu ilişkiden hayır gelmez. Onun istediği sevgili değil robottur.
ya çok haklısın o kadar haklısın ki ne desem bilmiyorum ama çok seviyorum![]()
bilmiyorum ya söylediğin şeyler gerçekten doğruu ve aslında ben bunların hepsinin farkındayım, sadece ilk defa aşık oldum ve onu kaybetmek istemiyorum ama böyle itmeyle giden bi ilişki ne kadar sağlıklı olur bilinmez
Lisedeyken aşık olduğum kişide böyle biriydibir müddet sesimi çıkarmadım sineye çektim sizin gibi kaybetmeme korkusuyla belkide yaşımın verdiği çocuklukla ama sonra baktım olcak gibi değil mutsuz oluyorum gemileri yaktım. En son bana çok yakın bir kız arkadaşımla (kardeş gibiyizdir hala) görüşmemi yasaklamıştı bu da bardağı taşıran son noktaydı.
İçinden çok geliyorsa bir şans daha ver, ama daha fazla üzülebilirsin, dikkatli ol. Bana sorarsan hiç dönüp bakma arkana ama...
Yine seversin, yine aşık olursun, kimse vazgeçilmez değil canım. Önemli olan senin mutluluğun.