• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

rosecin123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
13
0
86
İzmir
merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum :(

merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum :KK43:

sttr et o nişanlını...pislik herif...
sen de onun yanında kaslı erkeklere bak..
"vayy taaşşş" falan de bakalım napacak şrfszzz....

merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum :KK43:

buyur burdan yak
hayır kuzum sen kilolu olduğun için değil
onun karakterinin kilo zaafiyeti olduğu için bakıyor
ama sen böyle devam ettikçe
bu işin sonu yaş

karşındaki insanın hatasını bile kendinde eksik gördüğün bir sebepe bağlayıp
kendiniz mutsuz ettiğin sürece

nişanlansanda evlensen de
mutluyum demen zor

sende ona ''yani bende bakabilirim değil mi'' deseydiniz ayrıca cevabın bu olması beni şaşırttı seven adam yanlışlıkla der gözüm kaydı der anlık oldu der başka bişi der ama göze yasak yok demez..

bu adamın seni sevdiğine gerçekten eminsiniz değil mi? çünkü adam çok rahat cvp vermiş sevgilim birine baktığımı gördü diye tedirgin olmamış... SEN BENCE Bİ DAHA DÜŞÜN..

Son düzenleme:

Zayıflayamam diye şartlandırma; herkes zayıflar. Hem sağlık hem özgüvenin için iyi olur.

Ama bu arada demek göze yasak yok, sen de onun yanında bak birilerine de anlasın. Memleketimde fit hatunlar var ama, seninkinden yakışıklı erkeklerde boldur elbet :)

Kabul etmeliyiz ki erkekler zayif ve fit bayanlari sever. Kendi eşi kiloluysa cevredekilere bakabilir. Bu hepsi icin gecerli degil. Seninki, terbiyesizlik yapmakla kalmamis bi de zeytinyagi gibi üste cikmaya çalışmış. Ben olsam cok pis burnundan getirirdim...

sende ona ''yani bende bakabilirim değil mi'' deseydiniz ayrıca cevabın bu olması beni şaşırttı seven adam yanlışlıkla der gözüm kaydı der başka bişi der ama göze yasak yok demez.. seven zaten bakmazda göz bu görür ama diğer anlamda bakmak olamaz tabi..
Acaba özellikle mi yanında bakıyor ki, mesaj vermek için? Kıskansın da kendine dikkat etsin diye arkadaş? :KK64:

canım benim karaktersizliğin kiloyla alakası yok ..sen istersen dünya güzeli ol o yine bakar ..bunu da erkeklik sayarlar. .sende bak sana bir şey söylediğinde de nasılmış de canını yakanın canını yak

merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum :(
Bende kiloluyum esim ise benden zayif. On senedir sevgilim bi gun böyle baskalarina baktigini görmedim, hele boyle göz bu göze yasak yok gibi sacma bir konuyu konusmadik. Bakin sizin 4 sene olmus ben on sene diorum. Hatta ben yakiniorum bazen beni begenmezsin falan. Her halin ayri güzel sen benm gonlumdesin dior. Lutgen nisanlinizin bu karaktersizce davranışını kilonuzla bagdastirip, kendinize guveninizi kaybetmeyin...

Verdiği cevap çok ahlaksızca olmuş. Yani baktığını kabul ediyor ve pişmanlık duymuyor. Göze yasak yok diye öyle elin kızına bakacakmıymış!!! Ayıp

göze yasak yok ne demek ? açıkça bunu nasıl söyleyebiliyor ki aldatma illa tensel olmaz ve bence bu da bır nevi aldatmaya girer diye düşnüyorum

Bn her ne kadar dile getirsemde 1-2defa bakmıyor sonra yine aynı ayrı şehirlerdeyiz ama aramızda sadece 2 saatlık bir mesafe var bugün telefonla konuştuğumuzda bana öyle dedi

nasıl baktıgı önemli...
görmek gibi mi, süzmek gibi mi?

yani siz mi cok kıskanclık yapıyorsunuz, yoksa nisanlınız mı yuzsuzlugu vuruyor anlayamadım.

Back
X