Bir derdim var.

eşinizin son zamanlarda kendisine özen göstermesi,spora başlaması bazı arkadaşların yazdığı gibi 3.şahsı aklıma getiriyor.
eşiniz bu 3. şahısla doğru olmayan münasebeti,size yaptığı haksızlık ve çocuğunuzu mağdur etmesi onun vicdanını sızlatıyor.o vicdan ve çocuğunuzun mutluluğuna ket vurduğu için ağladığını düşünmekteyim.

Sizi uzmek istemiyorsa sizde daha fazla yaninda durup kendinizi uzmeyin hamile hamile karnindaki bebisine yazik madem bakabilirm diyorsun arada sevgide yoksa bitmeli bnce bu evlilik esiniz olmadan sizde cocuklarinizda daha mutlu olursunuz annenizde destekciniz daha ne..

O nasıl bişey. Seneye boşanalım. Eee bir bir buçuk sene ev arkadaşlığı mı yapacaksınız. O da bu sürede gününü gün eder artık. Hatta bi müddet sonra gelip size bile anlatabilir. Hiç böyle bişey duymadım

Bir de boşanmak için süre vermesi çocuk falan için değil bence ya maddi durumunu ayarlayacak ya da gezdiği kadın durumunu ayarlayacak (varsa kocasından boşanma ,bekarsa boşanmış adamı ailesine kabul ettirme)
çocuğun yaşı ne kadar küçükse kabullenmesi alışması o kadar kolay olur, ama sizin eş ters orantı yapıp cin olmadan adam çarpacak aklı sıra

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kesinlikle bebeğine kıyma.oğlunuzun bir kardeşe okadar ihtiyacı olacak ki ileriki zamanlarda iyikide bebeğimi dünyaya getirmişim diyeceksiniz.

İnsanın enbüyük destekcisidir kardeş.
Yazınızı okuyunca aklıma gelen ilk şey eşinizin hayatında başka bir bayan var.vicdanen belki rahatsız olduğu için ağlıyordur veya erkekler okadar kurnaz ki belkide zora sokmayın diye timsah gözyaşlarıdır.

Yazık, çok yazık gerçekten. Sebepsiz yere bir yuva nasıl yıkılır, bir eş yalnız, bir evlat babasız nasıl bırakılır? Sabredin ama bebeğinize kıymayın, ondan ne olursa olsun vazgeçmeyin. Bu bir imtihan ve sizin seçimleriniz, kararlarınız belirleyecek sonucu. Rabbim yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşiniz açısından herşey bu kdr kolaymıymış, ağlamak yetiyomuymuş, ne kdr kolay telaffuz ediliyor boşanmak, genel olarak sıkılmış beyefendi...Canım sana üzüldüm...İnş.en güzeli ve hayırlısı olur senin için.

durumunuza çok üzüldüm ama ben şahsen bebeklerin alınması taraftarı değilim tabiiki oda çocuklarına bakmak zorunda sadece senin üzerine yıkamaz birde canım keşke başka bir sebep yoksa eğer bir uzmandan yardımmı alsanız

Canım benim çok üzüldüm çok su an...
Beyfendi sıkılmış demek. Oldu.... her sıkılan boşansin o zaman.
Sakın aldırma bebeğini.

Yeri gelmişken yazayım

"Allah zevkine düşkün kadın ve erkeği sevmez"

Tum yorumlari okumadim ama eminim benim gibi dusunen coktur. Cunku hep ayni hikaye. Once spora baslarlar. Ayna karsisinda daha cok vakit gecirirler. Sonra evin hanimini ya pistirirlar ya da sIkIldim bosanalim derler. Iki de gozyasi eklerler. Bu da inandirmak icin. Sorarsan kimse yok diye de yemin bile ederler. Ama vardir oysaki. Erkekler diger kisiyle tam olarak bir seyleri halletmeden kurulu duzenlerini bozmazlar. Gidecek olani da urganla baglasan durmaz. Cocuk bile tutmaz. Oncelikle cocugu aldirmani tavsiye etmem cunku bunun yukunu kaldiramaz psikolojin. Ikincisi esinden suphelendigini belli etme cunku ortada delil birakmaz. Ama dikkatli ol cunku hayatinda biri var. Erkekler kolay kolay duzenlerini bozmazlar cunku.

Ohhhh beyefendiye bak heleee sıkılmış mışş.... oldu canım başka isteğin var mı???

boşanma zamanı vermesi çok saçma neden 1 yıl.hayatında biri mi varki zaman kazanmaya çalışıyor bişeyler yapmak adına.kaç tane günlerdir böyle konular okuyorum burda ortada hiç bişey yok erkek boşanmaya kalkıyor.rahat batıyor bunlara kesin.bide ağlıyor seni üzmemek adına he kadınlardan beter olmuş bu erkekler roller değişiyor olmalı.canım rabbim yanında olsun inş herşey istediğin gibi olur eşini sıkı sıkı takip et bakalım bişey varsa çıkar kokusu.

Neden bir yil sonra... karsi tarafin sartlari bir yil sonra mi olgunlasiyor ki. Yani ucuncu kisinin.

Hamile olduğunuzu saklamayin... Ancak aldirmayi sadece Eşiniz istiyor diye yapmayin...

Acaba bir baskasi mi var hayatında? Bence sakince konuştuğunuzda Eşiniz her şeyi dökecek gibi duruyor..

Yani demek istiyor ki ben bir yil sonra bosanacagim senden. Bu bir sene boyunca sen de benim camasirlarimi yika utumu yap yemegimi hazirla...ama bir yil sonra ben yokum hayatinda.
Sanirim "paralel kadinin" kosullari bir yil sonra yerine oturuyor. Hesap kitap bu sekilde.

Elbette o bebeğin de yaşama hakki var.. aldirmayin sonuna kadar bekleyip sonra soyleyin aldiramayacak kadar büyüdüğü zaman. Ve sana ihtiyacım yok kendim bakacagim bebegime diyin. Ne guzel anneniz de yaninizda işte, istemeyen adami zorla baglayamazsiniz ki eve. Gitsin istediklerini yapsin neymis hayattan istedikleri, kendi cocuklarindan ote ne haz verebilirmis ona bi denesin. Hatta şöyle yapin derim siz ona diyin ki farzet ki bosandik git istedigin ne var onu yap bakalim oyle de mutlu musun bir dene diyin. Gercekten mutlu olabilecegine inanmiyorum cjnku ben

Ay ne oluyoruz yaaa.bize ne oluyor.evlilikler cocuk oyuncagi gibi olmus.....yapmak istedigi neymissss...bir sey yazacaktim ama bos verrrrrrrrrrr.

Ben olsam ne bekliycem seni,hadi toplan defol derdimmmm...ama baska biri var gibi geldi bana.spor yapmalarrrr falan.ne biliyimmm.

Helal olsun sana irade bayıldım çocuklarına bakarım diyorsun lafta değil sen bakarsın inandım ben aldırmak çok günah bilincinde sin allah yardimci olsun ama yürekten söylüyorum güçlü bir bayansin

Gurur duydum senle gece gece defolu p gitsin biliyorum zor ama bu na rahatlik batmış yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…