Bence de işin için de başka bir kadın var; ağlamasının nedeni ise mutlaka sizi, çocuğunuzu, yuvanızı da seviyordur hala. Hem yeni bir hayata yelken açmak istiyor, hem elindekileri kaybedince pişman olmaktan korkuyor.
Duruşunuza hayran kaldım. Çocuklarınıza sahip çıkmanız, onun karşısında yalvarmayı bırak ağlamamanız müthiş.
Defolsun gitsin bence. Hayatınıza onun yön vermesine asla izin vermeyin. O evde yokken bavulunu hazırlayın; geldiğinde hamile olduğunuzu ama çocuklarınıza kendinizin bakacağınızı açıklayın. 7 yaşında bir çocuk yeni bir düzene alışabilir, asıl sizin psikolojiniz önemli. 1 sene gün sayarak gideceğin anı bekleyemem de.
Rabbim yardımcın olsun; inşallah bundan sonra çok güzel bir ömrün olur. Babasız 2 çocuğu nasıl büyüteceksin eleştirisine katılmıyorum. Babaların öldüğü de oluyor bu dünyada. Her varlık ona biçilen ömür kadar yaşam hakkına sahiptir. Kendi vehimlerimizle bir bebeğe dünyaya gelmemesi onun için daha hayırlı olur diyemeyiz.
söylediklerinize harfi harfine katılıyorum çok manıklı bi yorum getirdiniz konuyaBence de işin için de başka bir kadın var; ağlamasının nedeni ise mutlaka sizi, çocuğunuzu, yuvanızı da seviyordur hala. Hem yeni bir hayata yelken açmak istiyor, hem elindekileri kaybedince pişman olmaktan korkuyor.
Duruşunuza hayran kaldım. Çocuklarınıza sahip çıkmanız, onun karşısında yalvarmayı bırak ağlamamanız müthiş.
Defolsun gitsin bence. Hayatınıza onun yön vermesine asla izin vermeyin. O evde yokken bavulunu hazırlayın; geldiğinde hamile olduğunuzu ama çocuklarınıza kendinizin bakacağınızı açıklayın. 7 yaşında bir çocuk yeni bir düzene alışabilir, asıl sizin psikolojiniz önemli. 1 sene gün sayarak gideceğin anı bekleyemem de.
Rabbim yardımcın olsun; inşallah bundan sonra çok güzel bir ömrün olur. Babasız 2 çocuğu nasıl büyüteceksin eleştirisine katılmıyorum. Babaların öldüğü de oluyor bu dünyada. Her varlık ona biçilen ömür kadar yaşam hakkına sahiptir. Kendi vehimlerimizle bir bebeğe dünyaya gelmemesi onun için daha hayırlı olur diyemeyiz.
Ne kadar acımasızsınız. Böyle zorluk içinde olan bir kadına, hayat sana kolay galiba diyebiliyorsunuz. Ne istiyordunuz, maddi olarak da çocuğuna bakacak imkanı olmasın, koşup aldırsın mı?Ne kadar ilginçsiniz. Adam boşanmak istiyor siz doğrumak için can atıyorsunuz..
Hayat size çok kolay sanırım...
soğuk kanlısınız galiba bu güzel bişey. Çocugunuzu doğurmak istemeniz kadar normal bişey yok anne olmadığım halde bunu anlayabiliyorum benim annem bi çocuk aldırmış ve bunun pişmanlğını hala yaşıyor. İlerde çocuğunuza herşeyi anlattığınızda keşke bini doğurmasaydın demeyeceği bi hayat sunacaksanız tabiiki dünyaya getirmek en doğal hakkınız ve buna sizden başka kimse karar veremez..
burada okuduğum konulardan sonra eşinize inanmıyorum ben.sizinki gibi başlayan konularda 1 hafta içinde başka bir kadın çıktı her zaman..adam yeminler diyordu..başkası yok,sorun bende hayttan zevk almıyorum vs diyen adamlar;kadın boşanmyaı kabul ettikten sonra,melek oldular..imza atana kadar da kadınlar,diğer kadını öğrenmiş oldu..dun gece tekrar sordum baska birimi var diye.kesinlikle yok.ben hayattan sikildim diyor.alnimdan opuyor sacimi oksuyor.sabah bana tostunu veriyor sen yesene bunuda diyor.adam dengesiz.su an oglum 1.sinif ve guvenecegim kimse olmadigi icin calismiyorum.o yuzden restte cekecek gucum su anda yok.zamana birakip kaderimi bekliyecegim.annem seneye kesin gelirim cocuklara bakarim dedi.bakalim hayat daha ne oyunlar oynayacak.hepinize ilginiz yorumlariniz icin tessekkur ederim.yalnizligimi hafiflettiniz.
dun gece tekrar sordum baska birimi var diye.kesinlikle yok.ben hayattan sikildim diyor.alnimdan opuyor sacimi oksuyor.sabah bana tostunu veriyor sen yesene bunuda diyor.adam dengesiz.su an oglum 1.sinif ve guvenecegim kimse olmadigi icin calismiyorum.o yuzden restte cekecek gucum su anda yok.zamana birakip kaderimi bekliyecegim.annem seneye kesin gelirim cocuklara bakarim dedi.bakalim hayat daha ne oyunlar oynayacak.hepinize ilginiz yorumlariniz icin tessekkur ederim.yalnizligimi hafiflettiniz.
Ne kadar acımasızsınız. Böyle zorluk içinde olan bir kadına, hayat sana kolay galiba diyebiliyorsunuz. Ne istiyordunuz, maddi olarak da çocuğuna bakacak imkanı olmasın, koşup aldırsın mı?
konumu kapatabilirseniz sevinirim.hemen herkes benzer seyler yazmis.herkese tesekkurler.konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Tamamdır. kapatıyorumkonumu kapatabilirseniz sevinirim.hemen herkes benzer seyler yazmis.herkese tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?