Bir derdim var.

söylediklerinize harfi harfine katılıyorum çok manıklı bi yorum getirdiniz konuya
 
Ne kadar ilginçsiniz. Adam boşanmak istiyor siz doğrumak için can atıyorsunuz..
Hayat size çok kolay sanırım...
Ne kadar acımasızsınız. Böyle zorluk içinde olan bir kadına, hayat sana kolay galiba diyebiliyorsunuz. Ne istiyordunuz, maddi olarak da çocuğuna bakacak imkanı olmasın, koşup aldırsın mı?
 
öncelikle bu kadar olgun güçlü olduğunuz için ve çocuğunuzu aldırmak yerine doğurmayı tercih ettiğiniz için kutlamak gerekir sizi

eşinizin görüştüğü biri olma olasılığı çok fazla bakın kendi kendine planlar yapmış.

aglama sebebi kendince suçunu bastırmak gibi bir şey
 
 
dun gece tekrar sordum baska birimi var diye.kesinlikle yok.ben hayattan sikildim diyor.alnimdan opuyor sacimi oksuyor.sabah bana tostunu veriyor sen yesene bunuda diyor.adam dengesiz.su an oglum 1.sinif ve guvenecegim kimse olmadigi icin calismiyorum.o yuzden restte cekecek gucum su anda yok.zamana birakip kaderimi bekliyecegim.annem seneye kesin gelirim cocuklara bakarim dedi.bakalim hayat daha ne oyunlar oynayacak.hepinize ilginiz yorumlariniz icin tessekkur ederim.yalnizligimi hafiflettiniz.
 
cocugumun ilerde beni keske dogurmasaydin deme ihtimali olabilir.biz bile demiyormuyuzki.ama iyiki dogurmussun.iyiki abim ve sen varsin deme ihtimalide var.
 
burada okuduğum konulardan sonra eşinize inanmıyorum ben.sizinki gibi başlayan konularda 1 hafta içinde başka bir kadın çıktı her zaman..adam yeminler diyordu..başkası yok,sorun bende hayttan zevk almıyorum vs diyen adamlar;kadın boşanmyaı kabul ettikten sonra,melek oldular..imza atana kadar da kadınlar,diğer kadını öğrenmiş oldu..
hatta sevgilisine aldığı yüzüğü görnler oldu boşanmak üzereyken...
kaderinize razı olmayın..araştırın ve sorununu bulun ...beklemek çare değil,çözüm hiç değil..herşey ortaya çıksın ona göre karar verin.
 

Acaba anneniz şimdi gelse, çalışmaya başlasanız kendi kendinizi idare etmeniz, ve doğurmaya karar verdiyseniz o masrafları karşılamanız mümkün olabilir mi? Hamileliğiniz yeni sanırım, belki o zamanlar için birikim yapmanız söz konusu olabilir.

Bir sene hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etmenizi, sonra beyefendinin şartları olgunlaşınca "hadi ben gidiyorum" diyecek olmasını benim aklım almıyor.

O gözyaşlarının da masum olduğuna inanmıyorum, zamanla altından bir şeyler çıkacaktır. Eşiniz de kendi vicdanını rahatlatmak için size iyi davranmaya devam edecektir.
 
Bence sen iyi değilsin şoka fln girmişsin büyük ihtimal. Bence annene anlat olanları. 1 yıl ne ? Bu ne sacmalık ?
 
Ne kadar acımasızsınız. Böyle zorluk içinde olan bir kadına, hayat sana kolay galiba diyebiliyorsunuz. Ne istiyordunuz, maddi olarak da çocuğuna bakacak imkanı olmasın, koşup aldırsın mı?

Hayat acımasız ben değil...
Maddi imkanı varsa, çocuklar rezil olmayacaksa doğurmak için can atabilir...
Aldırsın dediğimi hatırlamıyorum.
Sadece o kadar hevesli olması ilginç geldi.
Çocuk kolay şey mi ne kadar basit geliyor.. doğur sonra bozuk piskolojiyle büyüt...
Sonra al sana sorunlu çocuklar..
 
Çok üzüldüm gerçekten... Allah yardımcınız olsun. İnsanın başına hayatta neler geliyor , ama dimdik durun üzmeyin kendinizi gerçekten değmez... Çocuk konusunda ise bende şuan hamileyim ama ilerde eşimle boşanmayacağımın hiç bir garantisi yok elimde. Bence bebeğinize kıymayın. HANGİMİZ DOĞARKEN AİLEMİZİ SEÇEBİLDİK?
 
eşinize hamile olduğunuzu söylemek zorundasınız, sonuçta doğacak olan onun da çocuğu ve ömür boyu öyle ya da böyle sorumluluğunu taşıyacak. bunu bilmeye hakkı var.
 
bebeği saklama yapmasını bildiği gibi bakmak zorunda nafaka alırsın sen annesiysen oda babalrı ne demek aldıralım sıkıldım nasıl bir mantık bu ya siz kendi ayaklarınızın üstünde durun ama çocuklarınızın sorumluluğunu tek başına üstlenmeyin bence .. sıkılıp ayrılmasını biliyosa çocuklarındanda sıkılmasına hakkı yok bakmak zorunda diye düşünüyorum ben
 
Eşiniz ne derse desin, ben de hayatında veya aklında biri olduğunu düşünüyorum.
Çocuğunuzu dünyaya getirmek en doğal hakkınız. Ama madem boşanacaksınız bir sene beklemek neden? Bu bir seneyi nasıl geçireceksiniz? Onun beklemek için sebepleri olabilir ama sizin yok. Çocuğunuz sekiz yaşına gelince hersey farklı olmayacak. Yerinizde olsam bir dakika durmak istemem.
 
Ohhh ne ala memleket sen yıllarını ver adama 2.çocuğa hamile kal adam geçsin karşına ben boşanmak istiyorum zaten eşiniz karar vermiş boşanmaya en azından yuvayı kurtarmak için birşeyler yapabilirdi amacı belli hayatında biri olabilir takibe alıp kanıt bulabilirsin.Çocuk için de boşanan anne babanın çocuğuyum 18 yaşındaydım boşandıkların da dünyaya getirmek kolay çocuk yapmak da ama gelecek hiç de hayal ettiğiniz gibi olmayabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…