su anda calismiyorum.ama calisirim.hepinize tesekkur ederim.gozyaslari icindeyim.
evet katılıyorum sana...hamile olduğunuzu eşinize söyleyin ama çocuğunuzu aldırmayın.. siz zaten çalışıyorsunuz, annenizin yanına gelme imkanı da varmış e bu sorumsuz adam eşşek gibi nafaka da ödeyecek dolayısı ile maddi sıkıntınız olmayacaktır, babasız olacaksa bu çocuğu doğurma diyenleri boşver hangi çocuğun babayla büyüyeceği garantisi var ki !!
ayrıca eğer eşinizin hayatında başka biri yoksa bu dönem geçici bir depresyon dönemi olabilir.. sizden biraz uzakta kaldığında kendine gelip koşa koşa geri dönebilir..
her halukarda siz önünüze bakın.. elinizdeki imkanlara şükredin.. belki de herşey çok daha güzel olacaktır..
sevgiler..
baska birine asik olduysan soyle lutfen dedim.yok asla oyle bir sey yok dedi.varsada nasilsa cikar ortaya.
Belkide bu yuzden agladi bunum vicdan azabini tasiyor olabilir. Hic uzme kendini canim sen yoluna bakbaska birine asik olduysan soyle lutfen dedim.yok asla oyle bir sey yok dedi.varsada nasilsa cikar ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?