• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var :(

Ben bu filmi izledim.
Çok net bir şey söyleyim mi
Sevmiyor. Sevse vazgeçemez , kaybetmekten ödü kopar,ara verelim klişelerine de girmez. Bugün bu ilişki bitmezse yarın biter. Sebepsiz de gider, kılıfına da uydurur. Ve sen muazzam bir yara aldığınla kalırsın.

Ayrı kalak takılak dediğine göre başka birileriyle takılıyor sizin ayrı kaldığınız dönemde

“Ayri kalak yalniz takilak" iki yıl iliski yasamis birinden geliyosa iliskiniz lacka olmuş zaten demektir. Bence böyle bir mesaj karsinda bir tek cevap verilebilirdi o da "TAMAM"

Ya 2 yıl boyunca hersey çok güzeldi birden oldu 1 ayda oldu hersey ayrılmak istedim ısrarla ben seni çok seviyorum niye böyle oldum bilmiyorum vs yaptı bende tamam dedim ama sana guvenmiyorum zamana bırakalım bu şekilde istemiyorum seni dedim o duzeltcem kendimi dedi ama aynı. Mesela soğuk davranıyorum ona o da soğuk bana ben soğuk davranmaya devam mı edim yoksa açık açık konuşayım mi. Bi de hix hatam olmadı ona o da söylüyo ayrılmak da istemiyo

biri var kafada kesin dikiş tutturamıyo onla daha. sende elde dur hele kafasında

Tarifi olmayan bir kırgınlık var dimi içinizde? Bilirim.. Umarım aranız düzelir

Bence yeni bir sayfa açın ya ilişkinizde ya da hayatınızda. Karşınızda size ayrı kalalım takılalım diyen biri varsa pek de iyi gitmiyor işler ne dersiniz? Bu şekilde zaten ayrılacaksınız sonunda, karşılıklı konuşun içinizdekiler paylaşın. En azından buralara aldatılmışım acısıyla geri gelmezsiniz.

Icimin bilip de diyemedigi tercumanim oldun sanırım başka bi açıklaması da yok sizce ne yapmalıyım ya da aklını başına getirmek mümkün mü biz kızlar severiz uğraşıriz çabalarız ya

biz kızlar severiz, uğraşırız, çabalarız kuralını hiç bilmiyorum.
benim bildiğim erkek çabalayandır, uğraşandır.
ha zaten ilişki söz konusuysa emek de yemek de beraber.

aklı olmayan kişinin başına bir şey gelemez. zamanınızı sevginizi hak edecek insanlara harcayın derim ben.
gerçi karşı tarafta çocuk daha, büyüyecek ama ne zaman.

Back
X