M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.105 85.732 798 25 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ahdude #21 ahdude .!.: Aslında istiyodum ama nişanlılık süreci pek hoş geçmedi. Cesaret edemiyorum şuan Genişletmek için tıkla... O zaman ben artık evlenecek kadar sağlam görmüyorum ilişkimizi deyip ayrılacaksınız.
ahdude .!.: Aslında istiyodum ama nişanlılık süreci pek hoş geçmedi. Cesaret edemiyorum şuan Genişletmek için tıkla... O zaman ben artık evlenecek kadar sağlam görmüyorum ilişkimizi deyip ayrılacaksınız.
G gitmekgerekbudiyardan Çay soğumasın, Ahmet Kaya susmasın Kayıtlı Üye 27 Haziran 2016 235 120 18 34 28 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ahdude #22 ahdude .!.: Söylemediğim bi lafı nişanlıma "ahdude......... dedi" demiş annesi. Nişanlım bana sende ........ Demeseydin dedi. Anında yüzleşmeme rağmen söyleyip söylemediğimi sorguladı iki gün sonrasında Genişletmek için tıkla... O zaman gözden geçirin ilişkinizi derim ben çünkü daha evlenmediniz,evlendikten sonrası kötü oluyor arkadaşım başını duvarlara vurursun sonra.
ahdude .!.: Söylemediğim bi lafı nişanlıma "ahdude......... dedi" demiş annesi. Nişanlım bana sende ........ Demeseydin dedi. Anında yüzleşmeme rağmen söyleyip söylemediğimi sorguladı iki gün sonrasında Genişletmek için tıkla... O zaman gözden geçirin ilişkinizi derim ben çünkü daha evlenmediniz,evlendikten sonrası kötü oluyor arkadaşım başını duvarlara vurursun sonra.