Ciddi sorunlar var aslındaSorunlari bilmedigimizden oturu pek yardimci olamicaz sacma sapan sorunlar ise evet başta nasil konusulduysa oyle. Ama ciddi sorunlar ise sonradan degişebilir.
Anneci aileci olması bi sorun.. Çok çok haklı olduğum durumlarda üzüldüğümü görememesi,anneme sataşıyosun demesi bi sorun. Bi erkek gözü daha sataşanın ben olmadığımı söylüyoken,onun bunu üç gün sonra algılaması bi sorun"Sorunlardan ötürü" olunca pek bişey diyemeyiz
Bende sorun çözülmeden düğün olmaz diyorum,o sebeple ertelemek istiyorum3. Nişanlınızla sorunlarınızı paylaşamıyorsanız düğünü ertelemeniz gerekir.
Ozaman haklısın özellikle üzülmeni aldırmıyorsa şimdiden (!)Anneci aileci olması bi sorun.. Çok çok haklı olduğum durumlarda üzüldüğümü görememesi,anneme sataşıyosun demesi bi sorun. Bi erkek gözü daha sataşanın ben olmadığımı söylüyoken,onun bunu üç gün sonra algılaması bi sorun
Gerçekten ciddi sorunlar var. Anlatamıyorum şuan burada,Eger aile problemi varsa. Zaten ailesiyle yasadigin yada yasayacagin sorunlar insani esindende sogutuyor.
Eger bu nisa surecinde sana bunlarin sinyallerini verdilerse ki oyle gorunuyor. Gitme...
Etten puften olsa zaten sorun etmezdin. Oyle anlasmistik zaten derdin mantikli dusundugumde.
Kimse durduk yere yaptigi anlasmayi bozmaz.
Kesinlikle gelemiyorsa gelmesin. Bende gelemem dersin.
Ben zamaninda demedim cok pişmanım.
İki üç günü buluyo,belki daha fazla zaman alıyo bana hak vermesi. Fakat benim için iş işten geçmiş oluyoOzaman haklısın özellikle üzülmeni aldırmıyorsa şimdiden (!)
Çok yıpranırsın benden söylemesiİki üç günü buluyo,belki daha fazla zaman alıyo bana hak vermesi. Fakat benim için iş işten geçmiş oluyo
Hiiçç bulaşma derim.. çekersin bu konudan.. evlenip de düzelen görmedim benAnneci aileci olması bi sorun.. Çok çok haklı olduğum durumlarda üzüldüğümü görememesi,anneme sataşıyosun demesi bi sorun. Bi erkek gözü daha sataşanın ben olmadığımı söylüyoken,onun bunu üç gün sonra algılaması bi sorun
Sorunlar belli anlatmasanda.Gerçekten ciddi sorunlar var. Anlatamıyorum şuan burada,
Söylemediğim bi lafı nişanlıma "ahdude......... dedi" demiş annesi.Çok yıpranırsın benden söylemesi
Aslında istiyodum ama nişanlılık süreci pek hoş geçmedi. Cesaret edemiyorum şuanÖnceden onun şehrine gideceğinizi söylemişsiniz şimdi karar değiştiriyorsunuz hatalısınız madem istemiyorsunuz baştan söyleyecektiniz nişanlınız bu konuda haklı.
Diğer bi konu eğer aklınızda acabalar varsa yolları ayırmak en doğrusu.
Evlilik kumar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?