aldatma olayını aklna getirme bence. sen kocanla iyi ol o da seni el üstünde tutsun. bize sürekli sorun çıkaran eşlerimiz olsaydı dayanabilirmiydik? bence empati kur güzel güzel uğurla eşini
Eşin ailesinin yanından geldikden sonra değişiyormu? Yani dolduruşa geliyor mu?[/QUO
yani eşim oraya gidince benı unutuyor gibi oluyor.ben atmadan mesaj atmıyor aramıyor aklına gelmıyorum.oraya gıdıyır arkadaslarıyla oturuyor dısarda oluyor.unutuldugumu düşünüyorum.şöyle bi durumda var biz evlendık 1 buçuk yıl oldu.ben bileciğe gelin gittim. orda 5 ay oturduk sonra bursaya geldık tasındık yanı benım memleketim bursa. eşiminde burda çok arkds cevresı yok dogal olarak. o da oraya gıdınce kafasını dagıtmak ıstıyor. bende bundan rahatsız oluyorum. zaten aılesyıle problemliyim ya benı bırakırsa ya baska bişey varsa diye düşünüyorum deli gibi. ve suan ınanın cok moralım bozuk. bana sen gelme zaten yarın sabah işe gitcen dedi hem paramız cok yok dedı. bunda bile bişey arıyorum ben o haldeyım
aldatma olayını aklna getirme bence. sen kocanla iyi ol o da seni el üstünde tutsun. bize sürekli sorun çıkaran eşlerimiz olsaydı dayanabilirmiydik? bence empati kur güzel güzel uğurla eşini
Bence eşinin üstüne fazla düşme. Bırak gitsin, gittiğinde de o seni merak etsin arasın. Sen sık sık arama. Şımartma adamı. Yapacak adam sen arasanda aramasanda bir fırsatını bulup yapar. Sen kendini geri çek ki karşındaki, senin üstüne düşsün. Hem adamı bunaltıyorsun, hem şımartıyorsun. Sende kendi ailene git.
Çok karman çorman geldiniz bana, aile olarak bir tuhafsıznız ilk başta eşinizden habersiz bilezikleri, vermeniz bana göre yanlış, ha babanızın da alması o daha bir tuhaf adamı çok sıkmışszınız bayram günü hemde , milletin yanında tatsızlık olmuş tokat da yemişsiniz sonra da dönmüşsünüz, çözüm basit önce kendinizi biraz dizginleyin sonra otorup bir düşünün,iyice bu adamla oluyormu olmuyormu diye.
evliliğin ilk zamanlarında oluyor alışma süreci denen bir kavram var . bu çok şiddetlide geçebiliyor, canım cicimde ben pek canım cicim yaşamadım. imzayı attıktan 5 dk sonra ilk tartışmayla başladı. bende senin gibi kızıyordum, sıkıyordum. ama zamanla şunu öğrendim o benim sadece kocam,onun bir annesi birde babası var. onları görmek en doğal hakkı ama ben görmek zorunda mıyım, hayır. bunu da eşime kabul ettirdikten sonra ve ben karışmamaya başlayınca bu rahatlık onu rahatsız etti ve hergün annesine giden adam bir süre sonra 3 haftada bir yapmaya başladı bunu. ve bende onunla birlikte gitmeye başladım. çünkü biz evliyiz bizim birlikte kurduğumuz bir ailemiz var bunu ona aşılamış oldum bir nevi ve ben olmadan asla bir yere gitmez. tek başına gidince sıkılıyor çünkü. sen bunalttıkça ters tepiyor bunu unutma.