yani benım babamın durumu kötüydü. bnde üzüldüm bilezikleri verdim eşimden habersiz.sonra bunu öğrendı babam söyledi eşime. ama hala babam yapamadı bilezikleri. eşimde bunu bana söylüyor.ama gerçektn durumu yok babamın.biraz daha ayrıntı verseniz.
yani benım babamın durumu kötüydü. bnde üzüldüm bilezikleri verdim eşimden habersiz.sonra bunu öğrendı babam söyledi eşime. ama hala babam yapamadı bilezikleri. eşimde bunu bana söylüyor.ama gerçektn durumu yok babamın.
bende kızardım evet ama gerçekten hemen yapamıcak. eşim bunu anlamk istemıyor. o araba almak istedi ben ona vermedım.biraz da o yüzden bunu yapıyore siz de empati yapın. aynısını o yapsa... habersiz vermemeniz lazımdı.
bende kızardım evet ama gerçekten hemen yapamıcak. eşim bunu anlamk istemıyor. o araba almak istedi ben ona vermedım.biraz da o yüzden bunu yapıyor
diledim özür. bana müddet verdi şubata kadar. bende diyorum acaba habersiz kredi mi çeksem haberı olmadan da alsam cenesınden kurtuksamözür dilediniz mi? yani şu aşamada yapacak pek başka bişey yok gibi.
diledim özür. bana müddet verdi şubata kadar. bende diyorum acaba habersiz kredi mi çeksem haberı olmadan da alsam cenesınden kurtuksam
evet o da var. o zmn napıcam . az çeksem krediyi 3 bin falan mesela. en azından 1 2 tanesını yaparımHata üstüne hata yaparsınız,krediyi öğrenirse?
evetyalanı yalanla borcu borçla kapatmak... ne saçma. çalışıyo musunuz?
Yapacağınız şey özür dilemek çok basit değil mi?hata yaptım demek bu kadar zor olmamalı?
nasılKendinize bir meşgale edinin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?