Kızlar erkek arkadaşım beni aldatıyorrrr sanırsam çok emin değilim ama hafıza kartında bir bayanla resmini gördüm ama kız evli sanırsam ne yapmam lazım 5 yıllık bir ilişkimız var sürekli rüyamda beni aldattığıni görüyorum .
arkadaşı, akrabası olma ihtimali?
her fotoğrafı olanla sevgililik yakıştırması yapsaydık...
bir fotoğrafa bakıp evli dediğinize göre tanıdığınız biri olmalı...
bırakın gitsin şüphesi daha sevgiliyken oluşuyorsa gelecekten mutluluk beklemeyin...
5 yıllık bir ilişkimız var ama tam emin değilim onun bayan arkadaş çevresi yok hafıza kartında olma olasiligida çok düşük bilmiyorum ne yapacağım telefonunu istiyorum vermiyor .
Bi erkek telini vermek istemiyorsa ben ondan suphe ederim.Ne bes yili ya sanki evlendinde sacini supurge ettin .Soyle dusun bes yili yalniz gecircegine onla gonlunu eğledin ve bitti bu kadar basit
istese evleneceksiniz yani? kafanızda şüpheler varken hemde!
5 yılı hiç gözünüzde büyütmeyin.
Karşınızdakinden, duygularınızdan emin olmadan hareket etmeyin bence.
Nüfus cüzdanı resmi vardı kızlar orda evli yazıyor aynı zamanda gelinlik fotoğraflari vardı tek başına ben eksik anlattım yanlış anlamayin lütfen erkek arkadaşım çok saygın bir insandır onların ailesi dini konulara çok önem veren insanlar olduğu için ben pek tanımam kardeşlerinin 1 tanesi ile sadece görüştüm kızlar bilmiyorum gerçekten çok emin değilim