Bir derdim var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0102
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0102

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
15
6
1
Kızlar erkek arkadaşım beni aldatıyorrrr sanırsam çok emin değilim ama hafıza kartında bir bayanla resmini gördüm ama kız evli sanırsam ne yapmam lazım 5 yıllık bir ilişkimız var sürekli rüyamda beni aldattığıni görüyorum .

arkadaşı, akrabası olma ihtimali?
her fotoğrafı olanla sevgililik yakıştırması yapsaydık...
bir fotoğrafa bakıp evli dediğinize göre tanıdığınız biri olmalı...
bırakın gitsin şüphesi daha sevgiliyken oluşuyorsa gelecekten mutluluk beklemeyin...

5 yıllık bir ilişkimız var ama tam emin değilim onun bayan arkadaş çevresi yok hafıza kartında olma olasiligida çok düşük bilmiyorum ne yapacağım telefonunu istiyorum vermiyor .

Şuan kendisi askeri personeli evlilik durumumuz yok daha doğrusu istemiyor suan Doğu bitmeden bilmiyorum ne yapacağımı

Şuan kendisi askeri personeli evlilik durumumuz yok daha doğrusu istemiyor suan Doğu bitmeden bilmiyorum ne yapacağımı

istese evleneceksiniz yani? kafanızda şüpheler varken hemde!
5 yılı hiç gözünüzde büyütmeyin.
Karşınızdakinden, duygularınızdan emin olmadan hareket etmeyin bence.

akrabasıdır. ben cok bilmiyorsunuz hemde foto da ki kadının evli oldugunu biliyorsunuz. çift olarak ilgincsiniz.

Kadının evli olduğunu bilip kim olduğunu bilmemek de ayrı ilginç.

Nüfus cüzdanı resmi vardı kızlar orda evli yazıyor aynı zamanda gelinlik fotoğraflari vardı tek başına ben eksik anlattım yanlış anlamayin lütfen erkek arkadaşım çok saygın bir insandır onların ailesi dini konulara çok önem veren insanlar olduğu için ben pek tanımam kardeşlerinin 1 tanesi ile sadece görüştüm kızlar bilmiyorum gerçekten çok emin değilim

canım bence de aldatıyor olabilir ben de böyle tür rüyalar görüyordum gerçek çıktı 6. hissim çok kuvvetlidir bu arada

Ailesiyle bile tanistirmadan sizinle bes yil gecirmis siz o zaman bes yil daha bekleyin belki altatip aldatmadigini anlarsiniz

5yillik ilişkin var telefonu vermiyor diyorsun.Senin şimdiye çoktan o telefonun içini sevgilinden daha iyi biliyor olman lazımdı

Sanırsam en uygunu ayrilmaniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…