• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Derdim Var!

Bravo bı siz susmanin güzel olduğunu söylediniz birde ben Bursa direk adamla savasmamiz gerektiği savunuluyor
Savaşmak icin illa karsilik vermek gerekmiyoki .. düsunsene bi ...ben simdi kalksam sinirlensem sıfr kavga cikarmak icin bi tencere yemegi duvara firlatsam ve karsimdaki sesini bile cikarmadan arkasini donup gitse vallaaaa daha cok cildiririm deli olurum kendimi yerim...konu sahibi cok iyi yapmis :))

Benimde 8 bucuk aylık bebegim var bende esim eve gelmeden yemek hazırlayamadıgım günler oluyo en kötü ihtimal gelirken iki dürüm alır yeriz açlıktan gözü dönmek böyle oluyo demek cok sasırdım canım ben sessiz kalmazdım seni tebrik ederim insallah kalbini bi daha kırmaz hatasını anlar

sakinliğiniz takdire şayan ve yerinde olmuş kafasını taşlara vurana kadar onu yok saymaya devam etmekte fayda canınız isterse yemek yapın istemezse sorumluluk gibi evin bütün düzenini idame ettirmeye çalışmayın ne hali varsa görmeli 3. şahısları bulaştırmamak lazım diye düşünüyorum

bir gün bamya-ayran, ertesi gün yine bamya - ayran aşı insanda sinir yapabilir :KK71:bende aynı yemeği ertesi güne ısıtıp yiyemem. eğer yetişemiyorsanız bir gün o yemek yapsın bir gün siz.

insan sinirlenince bu tarz tepkiler verebilir çokta takılmayın size direk bir şiddet yok, duruma sinirlenme var ve çözülecek bir şey eşinizin tepkisi çokta kfaya takılacak bir şey gibi gelmedi bana sinirlenmiş geçmiş yani.

Çok soğukkanlı davranmışsın tebrik ederim ben kesinlikle ortalığı birbirine katardım

bir gün bamya-ayran, ertesi gün yine bamya - ayran aşı insanda sinir yapabilir :KK71:bende aynı yemeği ertesi güne ısıtıp yiyemem. eğer yetişemiyorsanız bir gün o yemek yapsın bir gün siz.

insan sinirlenince bu tarz tepkiler verebilir çokta takılmayın size direk bir şiddet yok, duruma sinirlenme var ve çözülecek bir şey eşinizin tepkisi çokta kfaya takılacak bir şey gibi gelmedi bana sinirlenmiş geçmiş yani.
masayı devirmiş, yemek dolu tencereyi duvara atmış ve bunda bir şey yok mu?
valla kadınlar bazen her şeyi hakediyor.

Tencereyi duvara firlatmak nedir ya??
Bugun burdaki konular beni deli etti
Bir dahaki sefere duvara atilmaz kafaya atilir o tencere
Hicbir sey yapma elini ise surme
Oldu paşam gitsin hali sahada stresini atsin kadin evde cocukla ugrassin bir insan yuzu goremesin bir de senin tribini çekecek öyle mi? Hangi padisahin ogluymus esiniz? Yemegi begenmiyorsa kalkar 2 yumurta kirar kahvaltilik cikarir baslatmasin yemegine.

valla kadınlar bazen her şeyi hakediyor.

kendimden örnek vereyim size, düzen takıntım var. yemek düzeni de buna dahil. her gün aynı yemeği yemem. herkes aynı olmak zorunda değil. fakat burada yemek yapmak sadece kadına ait olmamalı madem böyle huyu var bir gün kendi bir gün karısı yapsın.

yıllar önce annemin evle pek alakası yoktu genelde annesiyle ,sosyal hayatıyla ve kendi kardeşlerinin sorunlarıyla uğraşırdı. evde yemek olmazdı. sabah 9 akşam 7 okulum vardı. sınav haftasındaydım. 3 gün üst üste makarna yaptım. sonra annem gelip ne var yani 3 kez makarna yediysen dedi ve ben masayı tabağı kırıp döktüm, insanların anneleri atıştırmalık çay kahve ayağına getirirken sen bir yemek yapmıyorsun sen ne biçim annesin diye cinnet geçirdim bakamayacaksan yapmayacaktına kadar gitti olay . bana göre annemin yemek yapma sorumluluğu vardı ve yerine getirmiyordu.

neyse özetle insanların bir anı bir anını tutmayabilir ve alışkanlıkları bozulursa rahatsız olup aşırı tepkiler verebilirler. adamın huyuyla alakalı. yapıcak çokta bişi yok çözümü oldukça basit.

kendimden örnek vereyim size, düzen takıntım var. yemek düzeni de buna dahil. her gün aynı yemeği yemem. herkes aynı olmak zorunda değil. fakat burada yemek yapmak sadece kadına ait olmamalı madem böyle huyu var bir gün kendi bir gün karısı yapsın.

yıllar önce annemin evle pek alakası yoktu genelde annesiyle ,sosyal hayatıyla ve kendi kardeşlerinin sorunlarıyla uğraşırdı. evde yemek olmazdı. sabah 9 akşam 7 okulum vardı. sınav haftasındaydım. 3 gün üst üste makarna yaptım. sonra annem gelip ne var yani 3 kez makarna yediysen dedi ve ben masayı tabağı kırıp döktüm, insanların anneleri atıştırmalık çay kahve ayağına getirirken sen bir yemek yapmıyorsun sen ne biçim annesin diye cinnet geçirdim bakamayacaksan yapmayacaktına kadar gitti olay . bana göre annemin yemek yapma sorumluluğu vardı ve yerine getirmiyordu.

neyse özetle insanların bir anı bir anını tutmayabilir ve alışkanlıkları bozulursa rahatsız olup aşırı tepkiler verebilirler. adamın huyuyla alakalı. yapıcak çokta bişi yok çözümü oldukça basit.
Dağıttığınız tabakları, masayı kim topladı merak ettim?

Sizi tebrik ediyorum bu kadar sabırlı ve sakin olabildiğiniz için. Ben olsam ne yapardım bilmem.
Benim de yemek yapamadığım zamanlar oluyor kaldı ki siz yapmışınız. Böyle bir tepki çok abartı geldi. Eşinizin canı başka bi şeye sıkılmış ve acısını sizden çıkarmış bence ve şuan erkekliğe b.k sürdürmek adına geri adım atmıyor.

Ay benim eşim birinci seferde bile yemez bamya vs , açar sipariş verir , ben de ona kızıyordum yemek varken sipariş veriypr diye. Ama böyle yapmasından binkat iyidir.
Beğenmiyorsa sipariş verain yada kendi yapsın, ona tabak bile koymayın masaya ne yaparsa yapsın.

Kendi annenize atmayın foto bu konudan da bahsesip üzmeyin onun annesine anlatın foto arın o üzülsün ben nasıl bir çocuk yetiştirdim diye.

yemeği fırlatacak kadar ne oldu...
nimet sonuçta.. size saygısı yok bari nimete olsun...
her kadın becerikli olamaz veya bazı kadınlar üst üste aynı yemekleri yaptığı için rahatsız kalabilir. bunlara tepki vermesi doğaldır ancak insanlar konuşarak tepki verir bunu eşinize anlatın.
bende mesela bir yemeği en fazla iki kere yiyebilirim. yemek istemiyorsam peynir domates falan çıkarır yerim ama tepki böyle vrilmez.

önceki zamanlarda buna benzer diyaloglarınız yaşandı mı?...

Kızıma yemek hazırlarken gördüm ki tencere yamulmuş. Hemen internetten yenisini sipariş ettim. Mesaj ona da gidiyor gördü ama bir şey demedi.

Çağırdım mutfağa. Burayı temizlemeni istiyorum dedim, daha bir de üste mi çıkmaya çalışıyorsun deyip tekrar masayı yumrukladı.

Allaha havale ediyorum seni deyip kızımın yanına geçtim. Yanımıza gelip konuştu sürekli. Akşam 9 da evde olacağını biliyormuşum çayı neden demlememişim çay isteyeceğini bilmiyor muy muşum. Hiç ilgilenmiyormuşum onunla. 6 tane gol yemişler zaten sinirliymiş...

Vicdanınla bırakıyorum seni deyip çıktım odadan kızımı da alıp.

Arkadaşı aradı ne dedi bilmiyorum dışarı çıktı çıkarken de ne alayım diye soruyor. Sanki herşey normal ben tatlı al akşam yeriz diyeceğim.

Orayı temizlemiyorsan yemek al gelirken çünkü orası temizlenmeden bu evde yemek pişmeyecek dedim yav he he deyip gitti.

Ben öyle laf yapamıyorum gören haksızım sanır. Bir de planım var orayı temizlemediği her gün kıymetli arabasına bir yumurta fırlatacağım.

Dışarı çıkmayı öyle çok istiyorum ki hava alayım kendime geleyim diye ama kızımın ateşi var ve burası erzurum hala havalar çok soğuk
:oha::oha::oha: ne demek 6 gol yedik canım sıkkın bu nasıl terbiyesizlik , maçı kimin yüzünden kaybettiyse gitsin ona erkeklik taslasın tabi yemiyor başkasına horozlanmak . Kusura bakma ama senin kocan tam bir korkak dışarïda kuyrugu apış arasına kıstırıp evde masa devirerek erkeklik yapıyor . Sakın sakın hiç yemek yapmayın sakın muhatap olmayın nefret ederim böyle hadsiz erkeklerden, bu tip erkekler dışarıda yaşadıgı yenilgiyi evde karısına şiddet uygulamaya kadar götürür . Bu nasıl saygısızlık asla böyle bir terbiyesizlige izin vermem asla.:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Benimde 8 bucuk aylık bebegim var bende esim eve gelmeden yemek hazırlayamadıgım günler oluyo en kötü ihtimal gelirken iki dürüm alır yeriz açlıktan gözü dönmek böyle oluyo demek cok sasırdım canım ben sessiz kalmazdım seni tebrik ederim insallah kalbini bi daha kırmaz hatasını anlar
İyide bu açlıktan gözü döndü olayı degil ki . 6 gol yedik canım sıkkın deyip bunu yapamaz . Çay dedigin nedir 20 dakikada demlenir ama adam kaybettigi maçın hırsını karısından çıkarmış .

eşinizin tepkisi çokta kfaya takılacak bir şey gibi gelmedi bana sinirlenmiş geçmiş yani.

normal tepki mi bu Allah aşkına?
insan gibi "ben bunu yemek istemiyorum, ben bebekle ilgilenirken sen de şu yemeği yapar mısın hayatım?" demek varken, masayı devirmek, tencere fırlatmak nedir?
bunun hiçbir haklı sebebi olamaz.
bunun bir adım sonrası kadına şiddet olabilir.

normal tepki mi bu Allah aşkına?
insan gibi "ben bunu yemek istemiyorum, ben bebekle ilgilenirken sen de şu yemeği yapar mısın hayatım?" demek varken, masayı devirmek, tencere fırlatmak nedir?
bunun hiçbir haklı sebebi olamaz.
bunun bir adım sonrası kadına şiddet olabilir.
+1
Tencere yamulmuş nasıl fırlattıysa artık. Halı ve perdeler komple batmış. Kim temizleyecek şimdi, kadın bebeğiyle halı mı yıkasın şimdi bir de?

Back
X