- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
Merhaba kızlar. Apartman görevlisinin eşi geldi sabahtan 2 ye kadar temizlik yaptı. Mutfak tuvalet banyo ve kapıları sildi.
Eşim de 9 gibi geldi kendisine poğaça almış onu yedi ben kadınla ilgilenirken o da kızıma baktı kahvaltısını ettirdi.
Kadın gittikten sonra diyor ki brn yemizleyecektim orayı. Temizleseydin o zaman dedim. Böyle mi olacaksın hep dedi evet dedim farklı davranmam için ne yaptın ki.
Mutfağı süpürüp silmişti kadın bir baktım eşim de süpürgeyi almış diğer odaları süpürüyor. Viledayı da hazırlayıp koydum yanına bir işim var gelince silerim deyip çıktı evden az önce.
Çilek almış bir de sabah gelirken. Evet evet çilek yanlış yazmadım çiçek değil.
Öyle işte, pişman olmuş kıvranıyor ama benden yüz bulamıyor.
Eşim de 9 gibi geldi kendisine poğaça almış onu yedi ben kadınla ilgilenirken o da kızıma baktı kahvaltısını ettirdi.
Kadın gittikten sonra diyor ki brn yemizleyecektim orayı. Temizleseydin o zaman dedim. Böyle mi olacaksın hep dedi evet dedim farklı davranmam için ne yaptın ki.
Mutfağı süpürüp silmişti kadın bir baktım eşim de süpürgeyi almış diğer odaları süpürüyor. Viledayı da hazırlayıp koydum yanına bir işim var gelince silerim deyip çıktı evden az önce.
Çilek almış bir de sabah gelirken. Evet evet çilek yanlış yazmadım çiçek değil.
Öyle işte, pişman olmuş kıvranıyor ama benden yüz bulamıyor.