Bir derdim varr!!

Eşimden yana problem yok ki kendisi der hep git problem yok istediklerini desinler vs vs ben rahat edemiyorum hiçbir yerde

işim gereği o isviçriye giden kişi ile çalıştım, sizinki gereksiz uzamış..
ailenin evinde durabilirsin, benim çok müşterim genelde ailesinde kalıyor 2-3 haftalığına kv gelip dönerler
4 sene değil ki 2 sene zaten nişanlıydık sonra evlendik covid çıktı olmadı vs vs umarım 3 ay sonra olumlu sonuçlanır

4 sene değil ki 2 sene zaten nişanlıydık sonra evlendik covid çıktı olmadı vs vs umarım 3 ay sonra olumlu sonuçlanır

genelde nişanlı iken vize çıksın diye erkenden resmi nikah kıyarlar , bilemedim..
inşallah hayırlısı ile gidersin, ailenle kalmanın yolunu bul.

Öncelikle selam yakın dostum sayesinde katıldım aranıza.2 senedir evliyim fakat eşim yurt dışında bende türkiyede ailesi ile birlikte kalıyorum ayrı eve çıkmak istemedim çünkü bu kadar uzayacağını ikimizde tahmin etmiyorduk.O benden uzaktayken kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki evsiz gibi hissediyorum kendimi 2 hafta kendi ailemle 2 hafta onun ailesiyle kalıyorum aslında 2 evim var ama yok gibi.Çok fazla zorluyor beni eşimin ailesi bu zamana kadar bana ne derlerse desinler asla saygısızlık etmedim hep duymamazlıktan geldim görmemezlikten geldim ama artık sanırım sabrım kalmadı. Bir de eltim var tabi aramız iyi değil nedeni bilinmez hoşlanmıyor benden. Kayınvalidemi de dolduruyor bana karşı kötü bir konumda olduğumu bana hissettiriyorlar halbuki bir bardak su isteseler vermez öyle bir gelin. Ama çok ayrımcılık yapıyorlar kalabalık bir ortamda olduğumuzda beni yok sayıyorlar kendimi çok yalnız hissediyorum kötü hissediyorum. Umursamamaya çalışıyorum fakat aynı şeyler tekrar ettiği zaman yine kötü oluyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ??
Bu olayin tek çozumu eşinle beraber gitmen
Kaynanali evde eş yoksa hep hor gorulursun zaten o yoksa sende yokmuşsun gibi boyle duşuncesiz insanlar çok maalesef.

Eşimden yana problem yok ki kendisi der hep git problem yok istediklerini desinler vs vs ben rahat edemiyorum hiçbir yerde
Ailenizin yanında eşinizin ailesinin yanında yaşadıklarınızı yaşamazsınız en azından. Gidip kalmayın onlarla bundan sonra.
Hem şikayet edip hem yanlarına gidip kalmak manasız.
Esiniz sorun çıkarmıyormus üstelik.

Bu işin sonu belli değil galiba. Eşyalı aparatlar var 1 gün bile olsa ben evimde kalmak isterdim. Hala geç değil. Tutun bir apart kalın.

Evlenip ayrı kalacak isem, bu süre 6 aydan kısa ise ailemle kalırdım 6 ayı aşıyor ise de kendi evim olsun isterdim. Siz zaten uzun sürenin sonunda artık eşinizle birlikte ayrılabilcekmişsiniz. Tavsiye istemek için çok geç. 2 hafta aile evi, 2 hafta kv evi diye bir şartı kendiniz kabullenmişsiniz. Zorunda isem ailemle kalır, ayda birkaç günlüğüne kv ye giderdim.

Kv, elti vs bunlar sizi tanımaz etmez. Birlikte yaşamak kolay mı, onlar da sizin varlığınızdan hoşlanmıyordur emin olun, gitmenizi dört gözle bekliyorlardır. İlk başta ailenizle olsaydınız sorun olmazdı, ama bir yıl bu düzende gidip bir anda aile evine yerleşseniz arkanızdan konuşacak konu komşuyu engellemek için dahi sizi göndermek istemiyorlardır.
Gelecek ay sırasıyla babam ve kayınaile gelecek bana. Yılda bir defa kış gelmeden gelirler. 1 hafta maksimum 10 gün falan kalırlar. Çok mutlu olurum ancak bu süre 1er ay olsa idi cinnet geçirirdim. Herşey tadında güzel. Aranızı el birliği ile bozmuşsunuz:)

Öncelikle selam yakın dostum sayesinde katıldım aranıza.2 senedir evliyim fakat eşim yurt dışında bende türkiyede ailesi ile birlikte kalıyorum ayrı eve çıkmak istemedim çünkü bu kadar uzayacağını ikimizde tahmin etmiyorduk.O benden uzaktayken kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki evsiz gibi hissediyorum kendimi 2 hafta kendi ailemle 2 hafta onun ailesiyle kalıyorum aslında 2 evim var ama yok gibi.Çok fazla zorluyor beni eşimin ailesi bu zamana kadar bana ne derlerse desinler asla saygısızlık etmedim hep duymamazlıktan geldim görmemezlikten geldim ama artık sanırım sabrım kalmadı. Bir de eltim var tabi aramız iyi değil nedeni bilinmez hoşlanmıyor benden. Kayınvalidemi de dolduruyor bana karşı kötü bir konumda olduğumu bana hissettiriyorlar halbuki bir bardak su isteseler vermez öyle bir gelin. Ama çok ayrımcılık yapıyorlar kalabalık bir ortamda olduğumuzda beni yok sayıyorlar kendimi çok yalnız hissediyorum kötü hissediyorum. Umursamamaya çalışıyorum fakat aynı şeyler tekrar ettiği zaman yine kötü oluyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ??
Gidene kadar ailenizle kalın haftada 1 2 kv'ye 1 saatliğinede olsa uğrayın ama.

Back
X