- 29 Mayıs 2021
- 3.700
- 16.765
- 158
- Konu Sahibi tomris5819
Kendi ailenin yanında kal eşinde anlayış göstersin bir zahmet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi ailenin yanında kal eşinde anlayış göstersin bir zahmet.
Sen yinede kendi ailenin yanında kal psikolojin çok önemli zaten eşinle ayrisin birde kv elti dırdırı mı cekicen.Eşimden yana problem yok ki kendisi der hep git problem yok istediklerini desinler vs vs ben rahat edemiyorum hiçbir yerde
Çok haklısın teşekkür ederimmSen yinede kendi ailenin yanında kal psikolojin çok önemli zaten eşinle ayrisin birde kv elti dırdırı mı cekicen.
İsviçre![]()
4 sene değil ki 2 sene zaten nişanlıydık sonra evlendik covid çıktı olmadı vs vs umarım 3 ay sonra olumlu sonuçlanırişim gereği o isviçriye giden kişi ile çalıştım, sizinki gereksiz uzamış..
ailenin evinde durabilirsin, benim çok müşterim genelde ailesinde kalıyor 2-3 haftalığına kv gelip dönerler
İsviçre’de aile birleşim vizesi çok hızlı oluyor normalde. 2 senedir çıkmadı mı? Bir tuhaflık var normal değil.İsviçre![]()
4 sene değil ki 2 sene zaten nişanlıydık sonra evlendik covid çıktı olmadı vs vs umarım 3 ay sonra olumlu sonuçlanır
Bu olayin tek çozumu eşinle beraber gitmenÖncelikle selam yakın dostum sayesinde katıldım aranıza.2 senedir evliyim fakat eşim yurt dışında bende türkiyede ailesi ile birlikte kalıyorum ayrı eve çıkmak istemedim çünkü bu kadar uzayacağını ikimizde tahmin etmiyorduk.O benden uzaktayken kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki evsiz gibi hissediyorum kendimi 2 hafta kendi ailemle 2 hafta onun ailesiyle kalıyorum aslında 2 evim var ama yok gibi.Çok fazla zorluyor beni eşimin ailesi bu zamana kadar bana ne derlerse desinler asla saygısızlık etmedim hep duymamazlıktan geldim görmemezlikten geldim ama artık sanırım sabrım kalmadı. Bir de eltim var tabi aramız iyi değil nedeni bilinmez hoşlanmıyor benden. Kayınvalidemi de dolduruyor bana karşı kötü bir konumda olduğumu bana hissettiriyorlar halbuki bir bardak su isteseler vermez öyle bir gelin. Ama çok ayrımcılık yapıyorlar kalabalık bir ortamda olduğumuzda beni yok sayıyorlar kendimi çok yalnız hissediyorum kötü hissediyorum. Umursamamaya çalışıyorum fakat aynı şeyler tekrar ettiği zaman yine kötü oluyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ??
Ailenizin yanında eşinizin ailesinin yanında yaşadıklarınızı yaşamazsınız en azından. Gidip kalmayın onlarla bundan sonra.Eşimden yana problem yok ki kendisi der hep git problem yok istediklerini desinler vs vs ben rahat edemiyorum hiçbir yerde
Gidene kadar ailenizle kalın haftada 1 2 kv'ye 1 saatliğinede olsa uğrayın ama.Öncelikle selam yakın dostum sayesinde katıldım aranıza.2 senedir evliyim fakat eşim yurt dışında bende türkiyede ailesi ile birlikte kalıyorum ayrı eve çıkmak istemedim çünkü bu kadar uzayacağını ikimizde tahmin etmiyorduk.O benden uzaktayken kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki evsiz gibi hissediyorum kendimi 2 hafta kendi ailemle 2 hafta onun ailesiyle kalıyorum aslında 2 evim var ama yok gibi.Çok fazla zorluyor beni eşimin ailesi bu zamana kadar bana ne derlerse desinler asla saygısızlık etmedim hep duymamazlıktan geldim görmemezlikten geldim ama artık sanırım sabrım kalmadı. Bir de eltim var tabi aramız iyi değil nedeni bilinmez hoşlanmıyor benden. Kayınvalidemi de dolduruyor bana karşı kötü bir konumda olduğumu bana hissettiriyorlar halbuki bir bardak su isteseler vermez öyle bir gelin. Ama çok ayrımcılık yapıyorlar kalabalık bir ortamda olduğumuzda beni yok sayıyorlar kendimi çok yalnız hissediyorum kötü hissediyorum. Umursamamaya çalışıyorum fakat aynı şeyler tekrar ettiği zaman yine kötü oluyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ??