• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim varr

limonata07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
10
2
1
Antalya
selamm ben geldim uzun zamandir sizleri misafir olarak takip ediyordumkii uye oluverdim ;)
ilk topigimin bu kadar bunaltici olmasini istemezdim ama malesef. derdim var bana yardimci olun insallah bu sorubn cozuldukten sonra daha guzel seyler konubilcez .
benim erkek arkadasim var cook seviyorum iki yili askindir sevgilim ailem karsi cikiyor babamin karsina gecip seviyorum bile dedim o kadarr cok seviyorum ailem onun ayni memleket olmadigi icin onu istemiyorlar anlam veremiyorum ailem kac git. cok seviyorsan dediler bana bunalima girdim yardim edin :( :( :(

selamm ben geldim uzun zamandir sizleri misafir olarak takip ediyordumkii uye oluverdim ;)
ilk topigimin bu kadar bunaltici olmasini istemezdim ama malesef. derdim var bana yardimci olun insallah bu sorubn cozuldukten sonra daha guzel seyler konubilcez .
benim erkek arkadasim var cook seviyorum iki yili askindir sevgilim ailem karsi cikiyor babamin karsina gecip seviyorum bile dedim o kadarr cok seviyorum ailem onun ayni memleket olmadigi icin onu istemiyorlar anlam veremiyorum ailem kac git. cok seviyorsan dediler bana bunalima girdim yardim edin :( :( :(

aynı memleket olmaması derken

onlarin onaylamadigi bi memleket aileme gore kendi sehrinden baska yere kiz verilmez mantigi var :( ben kendi memlektimdede otururum ama evlenmiceksin benim canim ciksa bile. dedi annem cok buyuk konustu evlatliktan silerimdedi kesin karsi yani konusmayi cok denedim olmuyo :(

onlarin onaylamadigi bi memleket aileme gore kendi sehrinden baska yere kiz verilmez mantigi var :( ben kendi memlektimdede otururum ama evlenmiceksin benim canim ciksa bile. dedi annem cok buyuk konustu evlatliktan silerimdedi kesin karsi yani konusmayi cok denedim olmuyo :(

peki aynı şehirde mi yaşıyorsunuz sevgilinizle

neden istemiyorlar peki tek sorun memleketini duyup vazgeçmek mi ?
Biraz araştırsalar tanıtsan onlara sevgilini

tek sorun evet farkli memleketli olmasi. sevgilimle ben eski is yerinden sevgilim herkes biliyor tanistilar ama olmaz diyip diretiyorlar cikmazdayim 18 yasindayim erkek arkadasim 25 ama yas falan degil sknti ben simdi evleneyim demedimde ciddi dusundugumu bilin dedim ama yokta yok .s ne yapacagimi sasirdim git dediler bana gucume gidende bu zaten sacmalik degilmi memleket ayirmak amac mutlu olup omur gecirmek degilmidir...

Cnm bencede biraz arastirsinlar. Sende sakin bir dille eger arastirma esnasinda herhangi bir yanlis birsey duyarlarsa ozaman baska dusunecegini soylersin. Ama sakin kacmayi dusunme. Kacip giden kizlarin durumlarini hergun tv duyuyoruz. Allah korusun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ee daha ne hem de ayni sehirdeyseniz.sizden de uzak kalmayacaklar nasılsa,tabi evlenince de orada kalacaksaniz.
İlk mesajini okuyunca ahhhh ahhh dedim aynı biz.
Biz 6 yil bekledik,ayrildik olmadi konustuk olmadi ailesi geldi konustu olmadi.ama baska turlude olmadi.ben de vazgecmedim.Rabbim de kismet etmis ki esim de hic yilmadi.cok uzulduk yiprandik ama bekledik.dedigim gibi kismetmis engel olamadilat.benimkiler de evine adim atmayiz diyorlardi 1 yilicinde 3 kez geldiler.coksukur suan da esim de sevdirdi kendini.tekderdimiz 2 -3 ayda bir gorusmek...Allah kolayliklar versin.bolbol tefriciye ve vedud dualarini okuyun.

tek sorun evet farkli memleketli olmasi. sevgilimle ben eski is yerinden sevgilim herkes biliyor tanistilar ama olmaz diyip diretiyorlar cikmazdayim 18 yasindayim erkek arkadasim 25 ama yas falan degil sknti ben simdi evleneyim demedimde ciddi dusundugumu bilin dedim ama yokta yok .s ne yapacagimi sasirdim git dediler bana gucume gidende bu zaten sacmalik degilmi memleket ayirmak amac mutlu olup omur gecirmek degilmidir...

aklı başında bir insana benziyorsun o kişinin gerçekten hayatında olmak istediğinden emin olduktan sonra ailene onu sevdirmeye bak babayla böyle şeyler daha zor olur annene tatlı tatlı anlat onu yaptığı incelikleri falan. Yani sen kendin sevdirmeye çalışmalısın bu durumda çok zor biliyorum ama bir süre sonra kabul ediyorlar benzeri durum bende de var görüşe görüşe aileler kaynaştıkça ısınıyorlar ama sevgilinin ailesinin farklı şehirde olması dezavantaj olmuş senin için

Sen 18 erkek arkadaşın 25..
Sen tutturmuşsun evlilik diye..
Memleketten önemli sorunlar var.
Ben hak verdim ailene.
Okumuyor musun?

ben simdi evlenmek istemiyorum anlamadiniz siz ben ciddi dusundugumu soyledim simdi evlencem demedim onlar on yargililar
ailemo ne kadar ikna etmeye calissamda nafile babam git defterimden silerim o kadar dedi tas kalp kesildi hepsi anlayamiyorum ailemle sevgilim arasinda kaldim ..calisiyorum katipim.

Ama bence daha 18 inde ailenle derin derin bu konulardan bozuşma.kismetseniz birbirinize bekleyin Allah yardimciniz olur.ama degilse bu sure icinde de dusunme vaktiniz olur.ama mutlaka bekleyin... Biliyorum o surec nasil berbat bisey.oyuzden mumkun oldugunca suyuzune cikarma simdilik o tartişmalari...

hic onun hakkinda ben konusmuyorumki yan yana oturuyoruz en basit bisey oluyo hemen laf sokuyolar zaten soyle boyle gibi biz bekleriz problem yok ama ailem bana beni gordukce huzursuz oldugunu dile getirdi git evden istemiyorum gibi bi suru sey siz ne yaparsiniz benm yerimde olsaniz evde istemiyorlar kimseyede zararim olmayan bi insanim. sevilen bi kisiligim var. genelleme.

Bisure hiiic göze batmamaya huylarina gitmeye gonullerini hos tutmya calis.sevgilinle gorusmelerini falan belli etme,gizliden idare et azicik ara verin hatta gerekirse.ve bu surecte okadar cok sinyal verecekki sevgilin de.bunlar baska turlu ogrenemeyecegin seyler olacak.ailene karsi yorumlari,bu suredeki sabri,degisip degismeyecegi....vs vs ve belki de sana uygun adam degilse kendiliginden vazgececeksin.yok uygun olan talipse de bikez daha dogru yolda oldugunu anlayacaksin.boyle olunca aileni de ikna etmek icin daha guclu olacaksin.
Biz dedigim gibi cook cektik ama esim bile simdi diyorki" herseyde var hayir iyiki birakmissin beni iyiki cekmisiz onlari simdi kiymet biliyoruz tam anlamiyla,kaybetmenin nedemek oldugunu ogrendik".
Cok guzel bir test etme firsati...

Vallahi yazmayayim dedim ama dayanamayacagim
Ya bizim zamanimizda kizlar okumak icin can atardi bu yaslarda sen daha 18 yasindasin ne evliligi.
O yastayken birisi bana evlilik dese ödüm kopardi ya
Simdi bakıyorum 18 19 20 yasindaki kizlar coktaaan koca derdine düşmüş
Sizin hic üniversite eğitimi almak öğrenim görmek kültür oluşturmak gibi derrtleriniz yokmu vallahi merak ettim

Bisure hiiic göze batmamaya huylarina gitmeye gonullerini hos tutmya calis.sevgilinle gorusmelerini falan belli etme,gizliden idare et azicik ara verin hatta gerekirse.ve bu surecte okadar cok sinyal verecekki sevgilin de.bunlar baska turlu ogrenemeyecegin seyler olacak.ailene karsi yorumlari,bu suredeki sabri,degisip degismeyecegi....vs vs ve belki de sana uygun adam degilse kendiliginden vazgececeksin.yok uygun olan talipse de bikez daha dogru yolda oldugunu anlayacaksin.boyle olunca aileni de ikna etmek icin daha guclu olacaksin.
Biz dedigim gibi cook cektik ama esim bile simdi diyorki" herseyde var hayir iyiki birakmissin beni iyiki cekmisiz onlari simdi kiymet biliyoruz tam anlamiyla,kaybetmenin nedemek oldugunu ogrendik".
Cok guzel bir test etme firsati...

sevgilimle disari cikip gezdigimi bilmem bilindik aile kizi olunca dizini kirip evde. durmak gibi seyler vardir hherseyde hayir hakkimzda hayirlisi herkes icin. biz ayrilamiyoruz ilginc cok seviyoruz ikimizde cok sevmeseydik aileme karsi gelmezdim zaten ayrilmis olurdim ama farkli bisey ask kalkip onu dusunmek bisey yaparken hep o .. allahim sizide hep mutlu etsin insallah bi omur boyu canimm..:40:

Vallahi yazmayayim dedim ama dayanamayacagim
Ya bizim zamanimizda kizlar okumak icin can atardi bu yaslarda sen daha 18 yasindasin ne evliligi. .
O yastayken birisi bana evlilik dese ödüm kopardi ya
Simdi bakıyorum 18 19 20 yasindaki kizlar coktaaan koca derdine düşmüş
Sizin hic üniversite eğitimi almak öğrenim görmek kültür oluşturmak gibi derrtleriniz yokmu vallahi merak ettim

acikogretimden okuyorum zaten calisiyorumda cok sukur. simdi evlenmek degil amacim eger ustu okuduysaniz anlamis olmaniz gerekir bence.. akil yasta degil bastadir yasimdan olgunum ve herseyi dusunebiliyorum tesekkurler. :41::41::41::26:

Bu zamanda karisinin kanini icen , yuzune kezzap atan, tufekle vuran kocalar var. Evlenirken ailenin destegi cok onemli. +18 yas evliligi dusunmen icin cok erken geldi bana. :19:

Son düzenleme:
Zaten sakin karsi gelme.hele cikip gideyim hiiic deme.nolursa olsun nekadar severse sevsin illaki bigun bi tartsmaniz olur illaki bunun lafini eder sinirle.ve ses edemez kalirsin oylece.bekle,dua et bolca,hayirsa Allah ailenin gonlune yumusaklik verecektir,degilse de Rabbim sana daha hayirli olacak ayriliga aileni sebep kilmistir.boyle dusun zamana birak..,
Tesekkurler :-)

Back
X