bir derdim varrr aldatildimmm ona bir sans daha verdim ama...

Asla unutmicaksin aklına geldikçe kavgalar sinirler huzur kalmicak. Herşeyi birak sen onu seviyor musun sevmiyorsan hiçkimse için katlanma erkeklere hicbişi olmaz

Aynen öyle bu yaşananlari unutamam.Hic aklımdan çıkmıyorki.Her daim aklımda oyüzdenden hergün tartişma.Seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum daha çok bunca yil yasadiklarim ne sevgi birakti ne saygi.Keske ölseydi de aldatmasaydi şiddetin bi sekilde üstesinden geliyordum ama bu ihanet yutulur birsey degil.Bogazina tıkanıyor yutmaya calistikca canini yakiyor.Bakin anlatmak istedigim su adam bana evliligimin ilk senesi yaklasik 1 bucuk sene siddet uyguladi daha sonra hic elini dahi kaldirmadi aradan yillar gecmisti verdigi sozu unutum tekrar kaldirdi ve polislik ettim onu.Yaklasik aradan 6 sene gecti siddet yok Ama bu seferde aldatilma.Simdi bu siddett olayini unuttummu hayir ama bi sekilde yuvayi ayakta tutmayi basariyordum taki aldatmaya kadar bu bambaska birsey keske ölseydimde ihanete ugramasaydim.egerki ben bu adami affetdip yoluma devam etsem tekrar birdaha baska olaylar yasatirmi verdigi sozleri unuturmu.Suan ayni ev icinde ayri ayri yasiyoruz ne yemegini ne camasirini hic bir ihtiyacini karsilamiyorum sadece o yokmus gibi evin icinde cocuklarimla ilgileniyorum.Nereye kadar gider bilmiyorum...1Ay once birlikte dugune gitmek zorundaydik gittik ve kv ordaydi.Kadin beni gordugu zaman kirmadan birakmiyor bu seferde sigarama takti..laf acildi Sigara iciyorsan OGLUMUN PARASIYLA ICIYORSUN....dedi adama baktim hic sesini cikartmiyor lafini veremezmiydi orda susturamazmiydi ben neyin 12 senedir beni niye hic sayiyo bi sigara parama kadar laf etmedigi kaldi.Madem oglunun parasi bende cok istemiyom oglunu al oglunuda kazandiginida beraber tepe tepe kullanin....
Yeter ya şunlara bak oglu ne boku yerse yesin suclu ben oldum yillardir....ha bide neymis ben siddet girdum diye gittiydimya gelin basina gidemezmisim arkamdam akrabalari neler demis bende dedim amma iyi yapmisim gittigime keske tekrar gelmeseydim dedim.Bunlara gore ben siddeti yiyecem sesim cikmicak oturdugum yerde oturacakmisim.Offff yine doldum icimi dokmek istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…