Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir.
bazen hepimiz yaparız , isterim isterim , bitmek bilmez . sonra an gelir düşünürüm salaksın derim , annen , baban , kardeşin , eşin güzel bir ailen var , aç değilsin , açıkta değilsin . utanırım kendimden , düşündüklerimden . sahip olduklarımıza şükretmeliyiz . serçe parmağımızdaki tırnağımızın olduğuna bile şükretmeliyiz . :1yes2:
haklısınız ya şuyum yok, buyum yok.... biz alıştık artık istemeye.....
Geçen gün babannemle sabah kahvaltı ettik bulaşıkları makinaya koydum ve " çok yoruluyorsunuz dimi?" dedi birden şaşırdım. "Su evin içinde akıyor, çamaşırı, bulaşığı makina yıkıyor " biz su almak için Tunca'ya gider su doldurur gelip çamaşır için kazanlar dolusu, bulaşık için ayrıca su kaynatır, bulaşık deterjanı olmaz, tencere tavayı kumla ovardık dedi.
Galiba biz doyumsuz olduk.
ASLINDA BİZİM BOL BOL ŞÜKRETMEMİZ GEREKİYOR.
Ben de çok üzüldüm ve etkilendim. Elindekilerle yetinmeyen ve devamlı şikayet edenlerin mutlaka görmesi, okuması gerekir bence. Kıymet bilmek ve şikayet etmeden elimizdekilerle yetinmeyi bilmeliyiz,öğrenmeliyiz.
Paylaşım için teşekkürler, çok anlamlıydı, hayatın gerçekleriydi işte
canım çok etkilendim.kesinlikle çocuklarıma göstercem.sürekli giyimve marka isteyen kızım,yemek seçip tabağındakileri bitirmeyip,bunları bulamayanda var dediğimde onlara götür diyen oğluma.halimize şükredip ders almalıyız...
arkadaş kötü oldum hayatta herşeyen şikayet ediyoruz ne kadar yanış !şükredilmesi gereken okadar güzellikler var ki körüz galiba göremiyoruz.bence böylelerini çaresiz olan insanlarımızı hiç aklımızdan çıkarmamalıyız