Bir dert bitmeden digeri başlıyor.. Kayinvalide :'(

Siz sadece bir şeylere mecbur kalmamaissiniz. Olan bu. Insan kınadığını yaşamadan ölmez. Buyuk beylik laflar etmeyin Umarım ilerde siz de o kadını anlamak zorunda kalmazsınız.
 
Siz sadece bir şeylere mecbur kalmamaissiniz. Olan bu. Insan kınadığını yaşamadan ölmez. Buyuk beylik laflar etmeyin Umarım ilerde siz de o kadını anlamak zorunda kalmazsınız.
Valla anladığım kadarıyla konu sahibinin pek de minneti yok yaşı genç, hiç hakketmeyen insanlara hizmetçilik yapmaya mı gelmiş. Evet ben hiçbir şeye mecbur kalmadım ama şu "kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş" ezberini de geçelim, böyle böyle neler meşrulaştırıldı bu topikte. Ayrıca insanlar buraya konu açarken kınanmak da dahil her eleştiriyi almayı göze alıp yazıyorlar. Konu sahibine daha evvel yazılmış yorumlarına bakarsan bi zahmet aslında onun hayrına yorumlar yaptığımı kınamadığımı görürsün
 
Allah'ın rızasını almak istersen hastalığı düzelene kadar yardım etmeni söyleyebilirim, benim de anlaşamadığım bir kayınvalidem var ayrı evdeydik, ameliyatlıyken bizde kaldı bisüre pansuman yaptım kirli çamaşırlarını yıkadım eşim istemeden yaptım, düşmüş bir insana br tekme de ben atmam ki o zaman 7 aylık hamileydim düşündüm, evlat için bu kadar çile çekiliyor o evlat ve eşi bakmazsa bu kadının hakkını nasıl öderiz? Sadece hamileliğin ve doğumun bile ne kadar zor olduğunu biliyorum, oğlum şimdi 1 yaşında o kadar emek veriyorsun ki elbet onun da emeği vardır hakkı vardır. Kimin ne olacağını bilemeyiz ben eşim için veya kayınvalidem için yapmadm bunu Allah rızası için şimdi sağlığı iyi ve bayramlarda gidiyoruz bitek. Hastalık ameliyat gerçekten çok zor durumlar, kayınvaliden belki de iyi bir insandır belki de şartlar o hale getirmiştir kimse büyük konuşmasın bence.
 
Kendi kayinvalideleriyle kiyaslayanlar olmuş anlaşamiyoruz vs gbi. Kizlar benim durumum sizinkiyle bir degil ben daha bir kere bile yuzunu gormedim. Ameliyat olana kadar bende bakarim dedim zaten ama daha fazlasini yapamam dedim. Cok dua ettim rabbim sesimi duydu kadinin kocasi ameliyat ettiriyormus yarin ameliyat olacak eşim gidip yaninda kalacak. Bende gelebilirim dedim eşime. Vicdansiz bi insan degilim ama insanlarin iyi niyeti kullanmasina tahammulum yok. Omrumun sonuna kadr hizmetcilik yapamazdim. Bunu hic bir kadin kabul etmez. Eger kayinvalidemi tanimis olsam belki hersey daha farkli olurdu. Yine de bir omur bakmayi kabul etmezdim o ayri. Ve bakmazsan işin yolunda gitmez diyen bi bayan var sizin gorusunuzde saygi duyuyorm ama o kadnin bnm ustumde hic bir hakki yok. Neden işim ras gitmesnki. Hepinize cok tesekkkur ediyorum kizlar iyi ki varsnz
 
Oyle bi anneye ben anne demem.
Yavrusunu nasil baskasina birakip evleniyor tekrar.
Kocaniz bildigimiz yetim ve oksuz buyumus bu durumda.

Ama maalesefki kocanizin zayif noktasi yine annesi olmus. Bisy yapamazsin buna.
Ameliyattan sonra bakmak olabilir ama aynen dedigin gibi hep olmaz derdim bende.
 


Guzel haber. Hadi kurtuldun. Su aralar kocan sana kirilmistir tum bu olanlardan dolayi. Evliliginiz yipranmistir azda olsa. Iyi yapmissin bende gelebilirim diyerek. Bence azda olsa ilgilen su aralar annesiyle aynen boyle. Zaten o kadina saygin oldugundan felan yapma bumu. Sevdigin adam icin yap.
Esine sor ne zamn hastaneye gidicegini: hayatim ne zamn gidersen banada haber ver yemek gotururuz annene de.
Haklisin kadini istememekle, ama kocanda hakli. O yuzden boyle yumusatmaya calis kocani..
 
Guzel soylemissin elimden geldgnce yumusak davranarak şu iki gunde kirmamaya calstm onu aramz iyi ama icten krgin olabilir belki. Tesekkur edrm canm :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…