- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
Siz sadece bir şeylere mecbur kalmamaissiniz. Olan bu. Insan kınadığını yaşamadan ölmez. Buyuk beylik laflar etmeyin Umarım ilerde siz de o kadını anlamak zorunda kalmazsınız.Fıtık çabuk iyileşir uzun süre bakmazsın diyenler olmuş ama bence değil birkaç gün birkaç dakika bakılmaz o kadına. Ya sağ sağlıklıyken sırf koca için evladını atıp gitmiş, hadi çocukken bakamamış ama büyüyüp iş güç sahibi olup da evlendiğinde bikaç saat süren düğüne bile uğramamış. Böyle bir kadına ayrılan her dk haramdır ya. Bi ben mi bu kadar keskin ve acımasızım bilmiyorum ama ben yol yakınken vazgeçerdim o evlilikten de
Valla anladığım kadarıyla konu sahibinin pek de minneti yok yaşı genç, hiç hakketmeyen insanlara hizmetçilik yapmaya mı gelmiş. Evet ben hiçbir şeye mecbur kalmadım ama şu "kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş" ezberini de geçelim, böyle böyle neler meşrulaştırıldı bu topikte. Ayrıca insanlar buraya konu açarken kınanmak da dahil her eleştiriyi almayı göze alıp yazıyorlar. Konu sahibine daha evvel yazılmış yorumlarına bakarsan bi zahmet aslında onun hayrına yorumlar yaptığımı kınamadığımı görürsünSiz sadece bir şeylere mecbur kalmamaissiniz. Olan bu. Insan kınadığını yaşamadan ölmez. Buyuk beylik laflar etmeyin Umarım ilerde siz de o kadını anlamak zorunda kalmazsınız.
Kendi kayinvalideleriyle kiyaslayanlar olmuş anlaşamiyoruz vs gbi. Kizlar benim durumum sizinkiyle bir degil ben daha bir kere bile yuzunu gormedim. Ameliyat olana kadar bende bakarim dedim zaten ama daha fazlasini yapamam dedim. Cok dua ettim rabbim sesimi duydu kadinin kocasi ameliyat ettiriyormus yarin ameliyat olacak eşim gidip yaninda kalacak. Bende gelebilirim dedim eşime. Vicdansiz bi insan degilim ama insanlarin iyi niyeti kullanmasina tahammulum yok. Omrumun sonuna kadr hizmetcilik yapamazdim. Bunu hic bir kadin kabul etmez. Eger kayinvalidemi tanimis olsam belki hersey daha farkli olurdu. Yine de bir omur bakmayi kabul etmezdim o ayri. Ve bakmazsan işin yolunda gitmez diyen bi bayan var sizin gorusunuzde saygi duyuyorm ama o kadnin bnm ustumde hic bir hakki yok. Neden işim ras gitmesnki. Hepinize cok tesekkkur ediyorum kizlar iyi ki varsnz
Guzel soylemissin elimden geldgnce yumusak davranarak şu iki gunde kirmamaya calstm onu aramz iyi ama icten krgin olabilir belki. Tesekkur edrm canm :)Guzel haber. Hadi kurtuldun. Su aralar kocan sana kirilmistir tum bu olanlardan dolayi. Evliliginiz yipranmistir azda olsa. Iyi yapmissin bende gelebilirim diyerek. Bence azda olsa ilgilen su aralar annesiyle aynen boyle. Zaten o kadina saygin oldugundan felan yapma bumu. Sevdigin adam icin yap.
Esine sor ne zamn hastaneye gidicegini: hayatim ne zamn gidersen banada haber ver yemek gotururuz annene de.
Haklisin kadini istememekle, ama kocanda hakli. O yuzden boyle yumusatmaya calis kocani..
Guzel soylemissin elimden geldgnce yumusak davranarak şu iki gunde kirmamaya calstm onu aramz iyi ama icten krgin olabilir belki. Tesekkur edrm canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?