Bir dert bitmeden digeri başlıyor.. Kayinvalide :'(

Ben boşanırdım... Annesi onu zamanında istememiş bakmamış bile o kadın için beni üzecekse daha birçok konu için üzer zaten. Doğurup sokağa atan kadına benden daha çok değer veriyorsa, daha annesi ona bakmamışken benim o kadına bakmamı isterse kapının önüne koyardım. Birde bakıcaksın mecbur diyor. Yuh.

bence de konu sahibi daha şimdiden çok ezdiriyor kendini geçmişler ola

Canım sonuna kadar haklısın daha iki aylık evlisin yani yeni evli yeni gelin olmanın tadını çıkarmak istersin buda en doğal hakkın ama eşine anlam veremedim bunları nasıl düşünemez yani tamam ne olursa olsun annesi ameliyat ettirsin iyileşene kadar ilgilenin vs eyvallah ama adam bakmıyrsa temelli getirecem bizimle yaşicak ne demek
Bence eşinle açık ve net kırmadan konuş iyileşene kadar başımın üstünde yeri var annenin ama temelli ben yapamam biz yeni evliyiz daha vs vs altından gir üstünden çık bi şekilde anlicaktır.
Ayrıca hiç arayıp sormayan düğüne bile gitmeyen bi annenin oğlu evlenir evlenmez aramaya başlayıpta böyle bi sonuca vardırmasıda düşündürücü
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah ağzınızın tadını bozmasın

Hazırlıklı değilim asla da olamıcam diyeceksin kardeşim.Burası benim de evim ben istemiyorum diyeceksin.Ben kimseye bakmak için evlenmedim diyeceksin.O kadın bir bardak suyu bile hak etmiyor bence.Bir de hizmet mi edeceksiniz?Eğer gelirse de istemediğinizi açık ve net belli edin yani.Hayır insanlar kocamın annesidir onu büyütmüş emek vermiş bu yaşa getirmiş diye katlanıyorlar bir şekilde.Ama burada katlanacak bi durum yok.
Hayır git çalış bi işe gir sigortan yatar maaşın olur en azından.Bir de bedavadan vicdansız merhametsiz çocuğunu bırakıp giden kadına hizmetçilik yapacaksın bedavadan oh ne güzel İstanbul ya.

Cok da hayati bi durum degil.Zaten bi eşi bi hayatı var.Bence o da temelli kalmak istemez.Ameliyattan sonra belki birkaç gün.Sonra toparlanır gider.Zaten sen eşine tavrını belli etmişsin,sürekli istemediğini söylemişsin.Şimdi bi müddet sessiz kal bakalım karşıdan ne gelecek.Mevzunun çok büyüyeceğini sanmıyorum.

Allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin öncelikle.. Kendimi sizin yerinize koydumda iyileşene kadar bakardım ama snrasını istemezdim yeni evlisin ve onında eşi var evi var eşinizle konuşun bakarım diyin snra kv de de evini arar ve gider

Benim annem de fitik ameliyati oldu 1 sene once sadece ameliyattan sonra 1 ay falan hep uzandi teyzem bakti
Simdi cok iyi sukur kendi isini goruyor
Yani iyilesme sureci o kadar uzun degil en fazla 2-3 ay kalir sizde diye dusunuyorum
Ameliyati da cok tutmadi 2000 tl civari

Bu erkeklerin annesi de evlenince kıymete binmiyor mu sinir oluyorum....

ay kusura bakmayın da yazmadan duramadım bu nasıl bir Türkçe Allah aşkına
hadi klavyesi filan bozuk herhalde dedim geçtim ama bu mesajın altındaki mesajda da 'annem le' 'bisey di' filanlar var inanamadım bir de profilde cumhuriyetten bahsediyorsunuz lütfen yapmayın ya
herkes mükemmel yazsın demiyorum ama bu kadar imla hatası da görmedim ben dilimizi daha dikkatli kullanalım biraz kitap okuyalım lütfen zor değil

konu sahibine de Allah kolaylık versin zor bir durum

Kızlar pasiflik ya da ezdirme diye adlandiranlarnz olmuş sizde hakli olabilirsiniz hepinizn gorusleri onemli benim icin ama. Bnim amacim bu işi eşimle arami bozmadan yapmak. Çunku bunun ceremesini ben cekicem yine. Ama dediginiz gibi tepkimi belli etmem lazim bi sekilde gelirsede gelcegine pisman olacak

eee adam zaten yarın getirebilirim diyo suan ne yapmayı düsünüyosun esin o nu dediginde sen ne cvp verdin

Boşa bu herifi kendine yazık etmeden.

Ben safim biraz sanirim....
hastalik mevzu olunca sanirim, dusmanima bile bakarim gocunmam...
ama hep sizinle kalmasi soz konusu bile olmasin....
o ne ya !

Canım ne fıtığı fıtık ameliyatı eskisi gibi değil benim annemden boyun fıtığı ameliyatı oldu bi ay kadar evler pansuman yaptı babam sonra benle denize geldi şimdi iyi ...ömür boyu yatacak olacağını nerden cikardin

emin ol kocan annesine teklif etse bile annesi kabul etmez.

Fıtık çabuk iyileşir uzun süre bakmazsın diyenler olmuş ama bence değil birkaç gün birkaç dakika bakılmaz o kadına. Ya sağ sağlıklıyken sırf koca için evladını atıp gitmiş, hadi çocukken bakamamış ama büyüyüp iş güç sahibi olup da evlendiğinde bikaç saat süren düğüne bile uğramamış. Böyle bir kadına ayrılan her dk haramdır ya. Bi ben mi bu kadar keskin ve acımasızım bilmiyorum ama ben yol yakınken vazgeçerdim o evlilikten de

Eşiniz çok vefalı birisi. Kıymetini bilin. Vicdanlı bir eşiniz var. Ne de olsa annesidir. Onları bu noktalara getiren sebepleri bilemeyiz. Hala o annesi, o da yavrusu uzakta olsalar bile. Ilgilenmesi gerekir. O onun annesi ve olması gereken bu. Siz de büyük sevap alırsınız. Allah size bunun karşılığını bir şekilde verir. Bakmazsaniz , bencillik ederseniz işleriniz ras mi gider sanıyorsunuz. Hasta ve çaresiz biri var ortada. Eşi ilgileniyor olsa başka türlü konusurdum ama şu durumda onu bırakmak kötü ve insafsızca olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…