Bir dert bitmeden digeri başlıyor.. Kayinvalide :'(

Sen çocuğuna bakma git başka Ada'mla başka hayat kur sonra ben hastayım oğlum gel beni al. Kesinlikle kabul etmeyin. Eşin bu durumu göremiyorsa da otursun kendi baksın sevgili annesine tabii çocukluk travmaları izin verirse. Haaa eşini büyüten aileden biri hastalansa amenna maddi manevi destek olun ama o kadına asla. İnsan komşu düğününe bile gider ya oğlunun düğününe gitmemiş. Oraya harcamadığı paracıklarıyla da bi zahmet bi Uşak tutsun kendine hanımefendi

Açıkçası ben şimdiden söylüyorum. Annen baban kendine iyi baksınlar hasta olurlarsa ben bakarım ama kendimi de yıpratamam kusura bakmasınlar dedim.kv dem kendi annedine de kayınvalidesine de bakmıyor. Benden kendilrrine bakmamı bekliyorlar. Vallahi zor insanlar kendi annelerine yeri geliyor tahammül edemiyor. Eğer ameliyattan sonra bir süre kalkamayacaksa wc ihtiyacı ne olacak. O durum zor olur. Ama gelse dahi mesafeni koru. Ayrıca başka çocukları yok mu ki. Kedinlikle temelli kalmasına müsade etme. Evlenirken ben bu şartla evlenmedim de. İyi herkesi eve getirsinler biz bakalım.

Düğününüze bile gelmemiş, oğlunun başkasının elinde büyümesine göz yummuş ama bunları unutup pişkin pişkin utanmadan yüzü tutup oğluna ağlayan bir insan sanmıyorum ki çabucak iyileşsin. Aylarca yatar yufka yürekli oğluna da gelin şöyle yaptı böyle yaptı diye de şikayette bulunur. Sizin bakmak gibi bir mecburiyetiniz yok oğlu getiriyorsa bakıcısını da getirsin bir zahmet. Hizmetcilik etmek için evlenmiyoruz

Ay cok sey yazicamda..sinirden yazamiyorum..sakın sakın. .eşinin annesi kac yillik ewli baska cocugu yoksa kardeşleri kuzenleri baksın. ..ben dindar biriyim fakat yaptigin iyilik sonra sana kötülük olarak döneceği için hic bu işe girisme..senin anne babanla bir tutamaz. .sonuçta anne biyolojik...eee zamanında eş Dosta akrabaya çocuk emabet edip kocaya giden kadin..simdide bi zahmet kendine baktircak akraba arasin...

Kizlar yarin getirebilirim hazirlikli ol dedi :'( bn yapabilcegme inanmiyorum dedim. Elimizden geleni yapicaz dedi. İnanin o uzaktan akrabasna eşimi buyutmus insanlara severek bakarim seviyorum ilgilendiler benle. Ama bu kadn dugunume bile gelmedi. Yarina kadar napicam ben. Sikintidan sedef hastaligim bi anda tekrardan cikmaya basladi :'(

Hiç hümanist olamayacağım ben.Kadın gitmiş minicik çocuğunu bırakmış kendine yeni bi hayat kurmuş bi evladı olduğunu bile unutmuş hiç olmamış gibi davranmış yok saymış resmen.E şimdi aradan yıllar geçmiş neymiş kocası bakmıyormuş.Peki yıllarca nasıl bakmış kocası da şimdi bakmıyor?Muhtemelen ameliyat parasını eşinizden çıkarttıracaklar ben hiç iyi niyetli görmedim bu insanları.Gerçekten ana olsa o kadın evladının düğününe gelirdi el işi yapar evladına üç beş kuruş destek olurdu düğününde.Burda yok annesi bilmem ne diyenler kusura bakmasın ama bu kadın hiçbir şeyi hak etmiyor bence.
Ayrıca eşinizin sizin annenizle kıyaslaması çok büyük saçmalık.Sizin anneniz gidip koca derdine mi düşmüş sizi öksüz bırakıp?Sizin annenizin başına gelse tabiki evlatlık görevinizi yerine getireceksiniz?Analık görevini yerine getirene evlatlık yapılır.Kesinlikle kabul etmeyin net olun bence tek dertleri maddiyat.Çünkü sürekli arayıp bel fıtığından yakınması falan bunu gösteriyor.

hiç kötü bişey demeyin.
yoksa bi de kvalide doldurur oğlunu size bu yüzden.
eşinize deyin: hayatım düşünemedim, empati kuramadım özür dilerim vs.
kadın gelince de iyi davranın, ama suistimal ettiğini fark ederseniz şu taktiği uygulayabilirsiniz:
sürekli kv ile ilgilenip eşinizi sallamayın, isteklerini kv'den dolayı erteleyin ya da kibarca reddedin.
sonunda kendi çözüm arıcaktır bu duruma..

Valla baştan konuş eşinle...kartlarini açık yolla..ama sana güvenip te kadini kocasindan ayırmayı düşünmesin..tamam ameliyat olucakta neyle olucak benim annemde devlette 1 yildir ameliyat günü bekliyo..yani isin bide bu yönü var ha demeye ameliyata alinmiyor

zor bi durum haklisiniz ama bekleyin uzmeyin hemen kendinizi . durumun gidisatina gire bi cozum yolu bulursunuz. mesela sizin yakininiza tasinsalar sizde ihtiyac oldugu zmanlarda yardim edip evinize donseniz falan

Siz biraz uysal sessiz birisiniz herhalde
Lütfen eşinize yuvarlamadan kem Kum etmeden net olarak söyleyin
Demek ki çok iyi ifade edememissiniz ki adam yarın getireceğim diyor siz hala sessiz kalmissiniz
Buraya yazarak olmaz
Arkadaslar sizi tavsiyeleri vermiş
Gidin konuşun lütfen
Yoksa bu gidişle ömür boyu coreklenir başınıza

Valla ben acımasız olcam ama anlayana tabi ne âlâ memleket sen çocuğu terket başkasıyla evlen keyfine bak çocuğunu elalem büyütsün düğününe gelme yardım etme ondan sonra uhuuuhu ağla bana bakın yok öyle bi dünya
Konu sahibi açık açık konus esinle iyileşir gider de

Iyide kadin felc mide sanki ameliyat olsun iyilessin iyilesene kadar bak sonra herkes evine. Sen sonsuza kadar hasta bile olmayan bi kadina bakmak zorunda degilsin ben dersim annen yatalak degil neden ben bakiyorum diye ameliyatinda bakarim o ayri ama benim evimde sonsuza dek yasamasina musade etmem gidecek yeri var nasil olsa.

Şuan annemlerdeyiz o yuzden konusamiyorum kizlar. Eve gidince konuşmaya calışıcam.

Esin bende büyük şok oldu.
Sor bakalim eşine bu yaşına kadar kac defa hastalandi. Kac gece atesler icinde yandi. Kac defa burnu tikandi nefes alamayacak duruma geldi.
Atesler icinde yanarken kim basinda bekledi.
Bu kadin mi.
Bunlar olurken bu kadin adamin birine sarilmis misil misil uyuyordu.
Bu kadar mi kör.
Ben yapabileceğime inanmiyorum deme, esine bunlari anlat.

Son düzenleme:
Haaa bide su var acaba senin annen " sana annelik yapan"annen ameliyat olup evine gelse sen eşine desen hep bizle kalsın kabul edermi
Kalıbımi basarim olmaz der
Ameliyat liyken bile başkası baksın der

Eşin kendisine sahip çıkmayan annesine sahip çıkıyor öyle bir eşin olduğu için sevinmelisin. Kendi annen olsa onun yerinde eşin bakamam evde istemiyorum dese ne yaparsın?

Altını almak ne alaka kadın yatalak değil ya, fıtık ameliyatıda olursa hastanede ayaklanana kadar kalır zaten ki zaten ameliyat olursada eşi kalır yanında hiç görmediğin kadına sen bakıcak deilsin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…