Bir dertte benden..

Trizomi13-15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
318
267
103
37
Bu saatte uzun sure sonra buraya geldim..26 aylik bir oglum var ve cok hareketli cok yoruluyorum..esimin hic bir yardimi yok..ben uyanikken esim uyuyor..esim uyanikken ben uyuyorum..git gide aramiz soguyor gibi..9 yillik evliyiz evlendigimizden bu yana duzenli bir cinsel hayatimiz olmadi zaten..son zamanlarda yorgunluktan ben kaciyor gibi oluyorum..esimi seviyorum..ama cocuk ve evlilik sorumlulugu cok agir geliyor bana..evde hicbirsey yapasim gelmiyor zorunluluklardan biktim cocuk bak yemek yap ev isi yap..benim halim nedir..

Bu saatte uzun sure sonra buraya geldim..26 aylik bir oglum var ve cok hareketli cok yoruluyorum..esimin hic bir yardimi yok..ben uyanikken esim uyuyor..esim uyanikken ben uyuyorum..git gide aramiz soguyor gibi..9 yillik evliyiz evlendigimizden bu yana duzenli bir cinsel hayatimiz olmadi zaten..son zamanlarda yorgunluktan ben kaciyor gibi oluyorum..esimi seviyorum..ama cocuk ve evlilik sorumlulugu cok agir geliyor bana..evde hicbirsey yapasim gelmiyor zorunluluklardan biktim cocuk bak yemek yap ev isi yap..benim halim nedir..
Bence cocuk bahane olmuş heyecan kalmamış aile terapisti öneririm ilerde boşanmaya doğru gidiyor sanki kocanız yeni arayışlar içine girebilir bakımlı ve cekici giyinin derim tavsiye cocuk var deyip herşeyden vazgeçmeyin yaş kaç bu arada

Yas ben 31 esim 38
Cok gencsiniz eğer acıksanız gidip sacını falan boyatın kestirin bakın kendinize dışarı bakımlı kadın dolu özgüven olur sizede hem eşiniz de mutlu olur sizde tedavi görün ayrıca ilişki için benden size ufak tavsiye kiloluysanz zayıflayın güzel giyinin###( konu dışı ))### cocugm yok 2 yıllık evliyim cok isitiyorum inanın inşallah benımde olur

Cok gencsiniz eğer acıksanız gidip sacını falan boyatın kestirin bakın kendinize dışarı bakımlı kadın dolu özgüven olur sizede hem eşiniz de mutlu olur sizde tedavi görün ayrıca ilişki için benden size ufak tavsiye kiloluysanz zayıflayın güzel giyinin###( konu dışı ))### cocugm yok 2 yıllık evliyim cok isitiyorum inanın inşallah benımde olur
Zayif sayilirim.. kapali bir bayanim..evlenmeden once aciktim..suslenmeyi puslenmeyi cok severdim simdi yorgunluktan vakit yok gibi aldi bakimsizlik basini gitti..

Çocuklu olup aynı işlerini yapan dolu anne var. Siz ilgisiz kalmışsınız gibi geldi. Eşinizle güzelce konusun biraz sosyallesin içinizden gelerek yapın birseyleri

Çocuklu olup aynı işlerini yapan dolu anne var. Siz ilgisiz kalmışsınız gibi geldi. Eşinizle güzelce konusun biraz sosyallesin içinizden gelerek yapın birseyleri
Sanirim biseylere bahane mi bulmak istiyorum yoksa gercekte gordugummudur bilmiyorum..cogu zaman tek kahvalti yapiyorum..zorla onu kahvaltiya uyandirmaktan..yalniz yemek yemekten..saatlerimiz farkli oldufu icin mutfak tezgahinin uzerinin surekli dolu olmasindan biktim..

Çocuk olmadan önce de böyle saatleriniz farklı miydi? Bence en azından 1 öğünü birlikte yeme alışkanlığı getirin . Aile yemekte aile oluyor . Çocuğunuz tek başına oyun oynuyorsa o zaman gidip yanina sokulup birlikte 1 bölüm olsun dizi izleyebilirsiniz .
Bakım konusunda da ufak bir makyaj yapmak 15 dk nizi alır . Kendinizi bırakmayın

Sanirim biseylere bahane mi bulmak istiyorum yoksa gercekte gordugummudur bilmiyorum..cogu zaman tek kahvalti yapiyorum..zorla onu kahvaltiya uyandirmaktan..yalniz yemek yemekten..saatlerimiz farkli oldufu icin mutfak tezgahinin uzerinin surekli dolu olmasindan biktim..
Bıkma.. hayatın güzel taraflarını görmeye calis. Senden kötü durumda olanları düşün. Bu surecde çoğumuz böyle olduk 😔

Şu anki hayatınızı kabüllenmediğinizden olmuş sonuçta hiç birşey aynı kalmıyor,

Uyku zamanlarınızı merak ettim bende. Neden ayrı zamanlarda? Çocuğunuz öyle aşırı yoracak bi yaşta değil. Ve tek çocuk. Bence birz siz sıkılmışsınız. Bişey yapmadıkça yapmaya isteği kalmıyo insanın. Dağınık ev yoruyo insanı. Aynı saatlerde yeme imkanı varsa öyle yapın yoksa tezgah hiç toplanmaz devamlı bi yemek yapma yeme hadi arkasını toplama işi sıkar sizi.

İş bölümü yapın, eşinize ne yapmasını istediğinizi açıkça soyleyin. Yoksa böyle gidiyor bu pasazadeler

Back
X