12 yaşında ve derslerinden ötürü cezalı ayrıca ben daha biyere hiç bırakmadım kendi annem dahilYaşı küçük değilse gitmesin de ne sakınca olabilir ki..
Çocuk içinde değişiklik olurdu.
Kendi annem ve kv demi düşünerek yorum yapıyorum
Benden daha özenli ve dikkatli davranacaklarını biliyorum.
Ben çocuklarda ceza yönteminden çok, motivasyon etkisine daha çok inanıyorum bitanem.Ama cezalı teyzesi zaten
Siz yoksunuz ben napıyım diyo kendisideBelki kızın da istiyor gitmeyi.Sen göndermeyince sana darılacak.Bir de düşün ki,çocuğuna değer veriyor,Onun da gelmesini ,gezmesini istiyor.
ÜzgünümBen çocuklarda ceza yönteminden çok, motivasyon etkisine daha çok inanıyorum bitanem.
Derslerinde başarılı olmaıs için biraz motive olmaya ihtiyacı olabilir
Yiğenimi babaaanneiyle göndermen taraftarıyım
Saygı duyuyorum12 yaşında çocuğa ne cezası verdiniz ya bu kadar eve kapatacak kadar ters tepebilir haberiniz olsun
12 yaşında ama oda bi tarafı istiyo bitarafı istemiyo siz yoksunuz ben napıyım diyoEmri vaki yapması hiç hoş olmamış buna bende kızardım. Ama babaanne sonuçta güvenirdim ben kızınız büyük galiba gitmek istiyorsa gönderirdim.
12 yaşında ve derslerinden ötürü cezalı ayrıca ben daha biyere hiç bırakmadım kendi annem dahil
Senin büyük kız kaç yaşında ?ahh varya hala sinirden ellerim titriyo derdimin sebebi kaynanam hey allahım normalde çok severim oda beni sever hiç kavgamız olmamıştır şahsi ama gel gelelim iş çocuklara gelince tam gelin kaynana oluyoruz tutturmuş görümcemin devremülkü var üç günlüğüne oraya gidicek büyük kızımıda götürücekmiş diyo ben babanesiyim biyere götürmeye hakkım yok mu zannedersin komşuya götürücek baştanda çocuklarla haber yolluyo benimle tartışmasın ben kızıda alıp gidicem götürüyim demek yok götürücem bir bağrış çağrış tartıştık alıp kızımı başıma çalıcakmışım bidahada bana gelmicekmiş bunun için gelmiceksen gelme bana ne siz yollarmıydınız bir yere ben bir günlüğüne anneme bile bırakmadım kalmaya üç gün tatile nasıl yollıyım niye yollamıyosun diye sorarsanız hem normaldede biyere bırakmam kız çocuğu neticede nerden ne gelir bilinmez hemde derslerinden dolayı cezalı yollucağım varsada yollamazdım bu sebeple dertleşip rahatlamak istedim bacılar ah bu kaynanalar ahh
Belki siz çok tepki gösterdiğiniz babaaneye kızdığınız için çekinip istemiyorum diyor olabilir.12 yaşında ama oda bi tarafı istiyo bitarafı istemiyo siz yoksunuz ben napıyım diyo
Siz yoksunuz ben napıyım diyo kendiside
12 yaşında canımSenin büyük kız kaç yaşında ?
Bende olsam göndermezdim, kızım daha küçük oğlum 8 yaşında, bugüne dek ben olmadan babanne, anneanne hiçbiyerde yatılı bırakmadım..
Iyi etmişsin, takma kafana kv fazla abartmış bu meseleyi..
BelkiBelki siz çok tepki gösterdiğiniz babaaneye kızdığınız için çekinip istemiyorum diyor olabilir.
Kız ya da erkek fark etmez, çocuk hiçbir yere yollanmamalı, kimler olursa olsun. Doğrusunu yapmışsınız.ahh varya hala sinirden ellerim titriyo derdimin sebebi kaynanam hey allahım normalde çok severim oda beni sever hiç kavgamız olmamıştır şahsi ama gel gelelim iş çocuklara gelince tam gelin kaynana oluyoruz tutturmuş görümcemin devremülkü var üç günlüğüne oraya gidicek büyük kızımıda götürücekmiş diyo ben babanesiyim biyere götürmeye hakkım yok mu zannedersin komşuya götürücek baştanda çocuklarla haber yolluyo benimle tartışmasın ben kızıda alıp gidicem götürüyim demek yok götürücem bir bağrış çağrış tartıştık alıp kızımı başıma çalıcakmışım bidahada bana gelmicekmiş bunun için gelmiceksen gelme bana ne siz yollarmıydınız bir yere ben bir günlüğüne anneme bile bırakmadım kalmaya üç gün tatile nasıl yollıyım niye yollamıyosun diye sorarsanız hem normaldede biyere bırakmam kız çocuğu neticede nerden ne gelir bilinmez hemde derslerinden dolayı cezalı yollucağım varsada yollamazdım bu sebeple dertleşip rahatlamak istedim bacılar ah bu kaynanalar ahh
12 ise gönderilebilirdi fakat babanne'nin tavırları hiç hoş değil..12 yaşında canım
TeşekkürlerKız ya da erkek fark etmez, çocuk hiçbir yere yollanmamalı, kimler olursa olsun. Doğrusunu yapmışsınız.
Ya işte diyorum ya sebeplerim çok göndermemek için12 ise gönderilebilirdi fakat babanne'nin tavırları hiç hoş değil..
Önceden haber yollaması, haberi olsun alıp götüreceğim demesi filan..
Bunu aracısız uygun dille sana sormalıydı..
Bu tavırdan sonra göndereceğim varsada göndermezdim..
Beni tanımıyorsunuz ve nasıl bir anne olduğumu bilmiyorsunuz bu yüzden yorumunuza saygı duyuyorum siz daha large bi anne olunuz lütfenYazık ya çocuğa resmen inat yapmışsınız da göndermemek için sizin gibi despotlar yüzünden çocuklar birey olmayı öğrenemiyor
Çocuğunu kendi malı olarak gören bi annesiniz çok açıkBeni tanımıyorsunuz ve nasıl bir anne olduğumu bilmiyorsunuz bu yüzden yorumunuza saygı duyuyorum siz daha large bi anne olunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?