- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
merhaba kızlar.. ben yaklaşık 4 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. ama son zamanlarda mesai sonrası veya mesai içerisinde işimizle hiç ilgisi olmayan şeyler için görevlendiriliyorum ben ve bikaç arkadaşım. örneğin geçen gün mesai sonrası eşofmanınızı giyin gelin spor yapacaksınız videoya çekileceksiniz kamuoyunda paylaşılacak dediler. saat kaç diye sorduğumda belli değil sen giyin belli olduğunda gelirsin dediler. gitmedim.. resmi bi yazı bile yok bununla ilgili.. herneyse şimdi de diyorlar ki resmi kurumdan biri gelecek onu karşılamaya gideceksiniz diyorlar. yüzlerce erkeğin içinde toplamda 5 bayan o kişiyi karşılayacağız.. ben tmm dedim ama bununla ilgili de sadece ağızdan gelen bi söylem var, resmi hiçbişey yok, yapacaksınız bitti... bi de kurumda 250 kişi çalışıyoruz belki de 100 bayan var, neden biz ??? bi de ülkemizin durumunu biliyorsunuz malum kalabalık yerlere insan girmeye korkuyor. ne yapayım ben şimdi sinirimden çatlıyorum. yarın öğlen gidicez. ben gelmiyorum siz gidin mi diyim bi akıl verin