- Konu Sahibi ankakusu33
Doğumum annemin tam 3 gün sancılar içinde kıvranmasıyla bir köy evinde sezeryanla olması gerekirken normal doğumla başlamış. O kadar minicik o kadar minicikmişim ki annemler öleceğim korkusuyla 40 gün ağlamışlar. Bu kız gidici ama ne zaman diye düşünmüşler içten içe ama alacak nefesimiz varmış ömür devam ediyor. Onca zayıflığım hangi ara tosuncuk kız olma yoluna girdi? fotoğraflarım var tek tük oysa tek şişman yerim yanaklarım :). 18 yaşına dek tek problemim basenlerim oldu aslında. 150 boyunda en fazla 50 kiloydum çok net hatırlıyorum çünkü kendi kendime beni kaldıran bir çuval şekeri kaldırmış gibi olur derdim.:) Ne olduysa üniversiteye gidince oldu. Küçük yerden gitmenin verdiği sıkıntı, azcık paralı olmanın verdiği rahatlık ama en kötüsü akraba yanında kalan bir ikinci öğretim öğrencisi olmak beni mahvetti sanırım. Alışmışım düzenli hayata bir baktım halamın kızı 11 de kahvaltı yapıyor e ye yemeği o zaman, okula gidince acık orada ye, eniştem gece 11 de geliyor diye kızıyor diye o saatte akşam yemeği ye. Gece 12 de yat uyu. Bir yıldan sonra yurt hayatı öğlen döner akşam geç yemek ye, kızlarla otur salçalı ekmek, zeytin ye. son iki yıl evde kal rahat rahat yemek yap ye
. Derken 50 kilo ile geldiğim üniversiteden 63 kilo ile çıktım. Sonra atanamayan biri olarak sıkıntıdan yiyen ben 68 derken işe girince zıvanadan çıkıp 74 olan ben. Aman Allah ım ben kendime ne yapmışım yusyuvaraklak olmuştum ama ne fayda. Derken diyetisyenlere başladım gitmeye ne fayda uyamadım. Şeyda ile kırdım 68 e düştüm. Dukan a başladım 55 oldum ama pis boğaz ben evreleri tamamlamadığımdan kuralları ihlal ettiğimden tekrar 64 üm ve kendime dur demezsem her şey için çok geç olabilir. O yüzden pazartesi fast5:2 ile diğer günler Dukan benzeri bir beslenmeyle başlamayı düşünüyorum. Yediklerimi paylaşıp kendimi kontrol etmeyi düşünüyorum. Kimseye uyguladığımı uygulayın diyemem sorumluluk almaktan korkuyorum o yüzden yaptığımı yapın demiyorum (çıkabilecek sorumlulukları kabul etmiyorum) ama arkadaş olmak isteyenlere açığım. Ben tahlile çok önem veriyorum yaptırdım tahlillerimi her ay yaptırıp sonuçları düzenli kontrol etmek istiyorum bakalım ne olacak. Hayırlısı...