ya aslinda konu istemedigim yerlere gitti. ben drun bana dedigi soze cok uzuldum ve anneligimi sorguladim. dr benim pimpirikli ve fazla ayrintici oldugumu biliyor buna istinaden soylemis olabilir tabi ama mesajlarda da yazdim cok zor sahip oldum ve pamuklara sarmaliyorum bence bu sozu haketmedim.
Bende anneyim sizi iyi anliyorum ve asla kirici bir cumle yazmak istemem asla. Ilk yazdigimda dogru dusunmusum sizin bazi davranislariniz neticesinde dusunmustum. Insan bebegine zor sahip olunca gercekten korkuyor onu korumak istiyor surekli ama bu tutum sizi ve cocugunuzu cok zorlar hayat boyu. Hani bir laf vardir sakinan goze cop batar diye. Biraz rahat olmalisiniz sizede zindan olmasin hayat. Galiba o gunde doktora fenalik gecirtmis olabilirsiniz yada artik size dur demek ihtiyacini hissetmis olabilir diye fikir yurutuyorum. Bunuda bu hafta yasadogim bir olaya istinaden yaziyorum. Bir ogrencimin velisi surekli beni ariyor. Kizi lisede bana evden bu saate cikiyorum diyecej diyemiyor annesi ariyor. Annesinin soylemi kizim icine kapanik cekiniyo ben soyluyorum en sonunda dun fenalik gecirdim ( cunku hafta ici hafta sonu saat kavramlarida kalmadi cani estikce ariyorlar) dedimki cocugunuzu korumak istemenizi anliyorum ama o 16 yasinda bir yetinkin sayilir kendini ifade edebilmeli. Bu yolla aslinda zarar veriyorsunuz artik siz degil cocugunuz benimle konussun dedim. Buyuk ihtimal beklemiyodu oda bana kizdi