- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Diş telleri ciktiktan sonra dişlerin yeri değişebiliyor çıkardıktan sonra size şeffaf bir plak vermediler mi belli bir süre kullanmak için?
Üzüldüm adınıza, başka bir dişçiye gitseniz düzeltmek için bir şeyler yapamazlar mı? Ya da estetik cerrahi bir şey yapabilir mi acaba?
Çok geçmiş olsun. Komşuma yanlış ilaç yüzünden kısmi felç inmişti... gerçekten iyice araştırmadan devlet hastanesinde de olsa gitmemek gerekli. Umarım bi çare bulunur size de çok etkilenmiştir psikolojiniz
Üzüldüm. Çok zahmetli iş. İnşallah başka doktor düzeltir.Verdiler ama üstten disimi çektikleri için diğer disler o boşluğa kaydi ve çenem yamuldu.
Üzüldüm. Çok zahmetli iş. İnşallah başka doktor düzeltir.
O tel o kadar etkili mi bilmiyorum bende var arkadaşıma takılmadı. Ben pekiştirme plağını kullanmıştım o kullanmadı ve çok kısa sürede dişler eskisi gibi olmasa da hareket ettilerDislerimin arkasına kalıcı tel de takilmadi
Ünlü bi doktora gittim 3 disimi çekip tekrar tel takacağim dedi. Ama annem dis çektirme taraftarı değil ben de değilim. Doktor net bi ücret de soylemiyor
Estetik cerrahiden randevu aldım o ne diyecek bakalim
Verdiler ama üstten disimi çektikleri için diğer disler o boşluğa kaydi ve çenem yamuldu.
Tel tedavisinden sonra size şeffaf bir plak verirler onu düzenli bir şekilde takmanız lazım. Bir de dişlerinizi arkasından ince bir tel takılması lazım. Bu ikisi dişlerin tekrar eski haline dönmemesi için yapılan şeyler.
Öyle birkaç ay değil. Çok çok uzun süreler bunu kullanmalısınız. Yoksa tedavi çok iyi olsa dahi dişler eski haline döner.
1 dişi bu doktor çekti 3 dişi de onlar çekecek
zaten olağan olan 16 diş değil mi 4 diş çekilirse kalır 12 diş
üst çeneniz çok mu küçük dişleriniz mi çok büyük
20 yaş dişleriniz var mı
benimkiler genetik olarak hiç yok mesela
bu arada tedavisiz 20 yaşımdan sonra dişlerim yer değiştirdi hatta ön dişim yamuldu
Benim alt en arkalarda birer dişim eksik. Tel taktırmak istedim, hekim o kısmı doldurmadan yapmam, kayma olur dedi. Yani bu kadar basit bir bilgiyi bile önemsemeyen biri var karşınızda.
Doktor tanıdık demişsiniz, akraba falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?