- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Dişçi sorununu bende yaşadım ve tekrar başka doktora gidince azı olan 6 dişimi çektirmek zorunda kaldım Kurtarılamaz durumdaydı. 16 adet köprü kaplamam var yaşım 25. Böyle doktorların allah belasını versin. Hukuksal mücadele konusunda bişey yapamıyorsunuz çünkü tedaviden önce kağıt imzalıyorsunuz her türlü sıyrılır doktor.Önceki konumu Diş teli taktirdiktan sonra disleri tekrar yamulan var mi? bilen vardır. Dislerim yamuldu üstüne bir de çenem kaydı. Buna rağmen kliniğe ne zaman gitsem doktor bana "Sen takintilisin. Sorun yüzünde kusurlarını sev" diyor. Ama bu doğuştan olan bir şey değil ki. Sonradan tedavi nedeniyle oluşan bir şey. Üstten cekmemeleri gerekirken 1 disimi çektiler. Şimdi dis teli tekrar takilirsa geri dönüşü olmayan şeyler olabilirmiş.
Bu sabah aileme avukata verelim mi dedim. Babam elimizde kanıt yok dedi. Annem de çok kızdı bana. Minareyi çalan kilifini da hazırlar biz her seyimizi satsak da onlarla sidik yaristiramayiz dedi. Aslında ailem de suçlu. Tanıdık diye tanımadan etmeden goturduler orada tedavi ettirdiler beni.
Size vereceğim en büyük tavsiye kesinlikle gideceğiniz doktoru çok iyi araştırın. Bundan sonra hiçbir doktora guvenmeyecegim.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Yanlış çekimle kapanış bozulduğu için kayma olabilir. Bu iskeletsel derormite de yaratabilir sadece kapanışla sınırlı da kalabilir. Ama ikisinin de tedavisi çok zordur. Baştan aşağı estetik yaptırmakla kusurları kabullenmekle alakası yok bu durumun.Kusura bakmayın ama bende sizin aşırı takıntılı olduğunuzu düşünüyorum.
Diş hekimi arkadaşlarıma da sordum eğer çenenize herhangi bir aparey takılmamışsa sonradan bir diş yüzünden çenede kayma olmazmış. Dişlerde evet tedavi yarım kalırsa veya tam şekilde yapılmazsa eğrilme, kayma olurmuş.
Bence doktoru dinleyin biraz kusurlarınızla barışın yada çok çalışıp azmedip büyük paralar kazanıp baştan ayağı estetik yaptırın.
Benim de başıma geldi resmen daha kötü oldu. Bazı ortodontistler gerçekten rezalet. Üniversitede tel taktıran arkadaşımın da üst çenesinde orta hat kayması oldu. Hayır madem yapamayacaksınız başlamayın kardeşim. Beceriksizlikleri yüzünden insanları maddi manevi zarara uğratıyorlar.
Plağını takmamışsındır diyenler için de benim de o arkadaşımın da dişlerimiz teller varken bozuldu. Ben söylüyordum hatta orası böyle oldu kaydı falan diye. Yok dedi önce. Anlamadı. Sonra ölçtü biçti falan evet haklısın dedi. Yine de tedavi edemedi. Üstüne bir de süreyi uzattı. Arkadaşımınkini de bozup bıraktılar başka hekimler minimum bir buçuk yıl sürer düzelmesi diyorlarmış. Ve ücreti de 7-8 binden başlıyor. Ben de tekrar gidemiyorum çünkü çok pahalı.
benim sormak sitediğim aramızda hukukçu var mı? Böyle bir durumda dava açılsa kazanılmaz mı? Hem diş çektirt hem boz üstüne bir de para al. yanlarına kar mı kalacak şimdi?
Kusura bakmayın ama bende sizin aşırı takıntılı olduğunuzu düşünüyorum.
Diş hekimi arkadaşlarıma da sordum eğer çenenize herhangi bir aparey takılmamışsa sonradan bir diş yüzünden çenede kayma olmazmış. Dişlerde evet tedavi yarım kalırsa veya tam şekilde yapılmazsa eğrilme, kayma olurmuş.
Bence doktoru dinleyin biraz kusurlarınızla barışın yada çok çalışıp azmedip büyük paralar kazanıp baştan ayağı estetik yaptırın.
Şimdi 1 dişinizi çekince diğer yarıda o çekilen açıklık kadar dişler arasında boşluk yoksa zaten mecbur asimetrik olur. Doktor bunu nasıl bilmez
Hadi bilmedi bu hemen 1 ayda oluşabilecek bir şey değil ki hiç mi görmedi dişlerin boşluğa düzeni bozarak kaydığını
Hadi o görmedi siz de mi görmediniz dişlerinizi? Çünkü çok kısa zaman diliminde oluşacak şeyler değil ve sizin de görmeniz gerekiyordu
Çenenin hali en büyük kanıt değil mi? Yaptığı yanına kalmasın ki başkalarının da canı yanmasın. İyi bir tazminat alır, daha iyi bir doktora tedavi ettirirsin kendini.Önceki konumu Diş teli taktirdiktan sonra disleri tekrar yamulan var mi? bilen vardır. Dislerim yamuldu üstüne bir de çenem kaydı. Buna rağmen kliniğe ne zaman gitsem doktor bana "Sen takintilisin. Sorun yüzünde kusurlarını sev" diyor. Ama bu doğuştan olan bir şey değil ki. Sonradan tedavi nedeniyle oluşan bir şey. Üstten cekmemeleri gerekirken 1 disimi çektiler. Şimdi dis teli tekrar takilirsa geri dönüşü olmayan şeyler olabilirmiş.
Bu sabah aileme avukata verelim mi dedim. Babam elimizde kanıt yok dedi. Annem de çok kızdı bana. Minareyi çalan kilifini da hazırlar biz her seyimizi satsak da onlarla sidik yaristiramayiz dedi. Aslında ailem de suçlu. Tanıdık diye tanımadan etmeden goturduler orada tedavi ettirdiler beni.
Size vereceğim en büyük tavsiye kesinlikle gideceğiniz doktoru çok iyi araştırın. Bundan sonra hiçbir doktora guvenmeyecegim.
Dişçi sorununu bende yaşadım ve tekrar başka doktora gidince azı olan 6 dişimi çektirmek zorunda kaldım Kurtarılamaz durumdaydı. 16 adet köprü kaplamam var yaşım 25. Böyle doktorların allah belasını versin. Hukuksal mücadele konusunda bişey yapamıyorsunuz çünkü tedaviden önce kağıt imzalıyorsunuz her türlü sıyrılır doktor.
Çenenin hali en büyük kanıt değil mi? Yaptığı yanına kalmasın ki başkalarının da canı yanmasın. İyi bir tazminat alır, daha iyi bir doktora tedavi ettirirsin kendini.
Bir daha sakın sakın üç kuruş ucuza getireceğim, yok yabancıya gitmesin diye tanıdığa iş yaptırmayın. Yaptırıp pişman olmayanını daha görmedim.
Yazsana ismini her yere. Yurt dışında yaşayan tanıdığın varsa ona yaptırın hatta. Adını yazınca hasta şikayeti çıksın karşısına. Hakediyor bu.
Şikayet sitelerine yaz. Googlede adı yazılınca şikayetin çıksın. Lütfen yanına bırakma. Canlar yakıp rahat ekmek yiyemesin böyleleri.Ailem karşı çıkıyorHalbuki ben onların emeği boşa çıkmasın diye avukata verelim dedim
Ailem karşı çıkıyorHalbuki ben onların emeği boşa çıkmasın diye avukata verelim dedim
Iyi de simetrik yapilir cekim.Üstten bi disim fazla dediler çektiler.
Hayır annem de oraya implant yaptırdı 10 senelik hukukumuz var
Iyi de simetrik yapilir cekim.
Bir taraftan çekiyorsa diger taraftan da ceker.
Acaba siz mudahele etmis olabilir misiniz?
Zaten bir disiniz curuk vs bir sebepten çekilmesi gerekiyordur.
Siz simdi diger dis hekiminin onerisini reddettiginiz gibi saglam dişim kalsin demis olabilir misiniz?
Şikayet sitelerine yaz. Googlede adı yazılınca şikayetin çıksın. Lütfen yanına bırakma. Canlar yakıp rahat ekmek yiyemesin böyleleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?