Bir dokun bin ah işit...

Siz sakar eşler isteeeBenimki de güya sakalasiodu dirseği burnuma doğru çarptı diş köküm zarar görmüş.Demedigimi bırakmadim

Pek tabi ilk başlarda unuttuğu için getiriyordum derken bende rutin alışkanlık oldu.Ben yaptım bunu böyle ama geri çekmesini de bilirim tersimin nemrut olduğuna adı kadar emin.
Her sabah içtiği ilacı ayağına kadar getirirken kendisi benim rutin kullandığım ilacın ne olduğunu bile bilmez.Adını bırakın ne için içtiğimi ne kadar içtiğimi bilmez

İkinizinki de çok hastalıklı bi durum. Kocanızı 3 yaşında değil siz de anası değilsiniz. İlacını ayağına götürmeniz, işiniz olmasına rağmen her gel dediğinde bırakıp gitmeniz tam fiyasko cidden bunların sevgiyle de alakası yok. İyi bi çekin kendinizi ve normale dönün derim. İlişkideki rolleri karıştırmamak lazım. Ayrıca size tavsiyem çalışmıyorsanız iş bulup çalışmanız yönünde yoksa bu adam iyice sindirir sizi.

Tavsiyeniz için müteşekkirim.Maddi konulara bu kadar takması her olayı parayla bağdaştırması bana da yetti evet.Ekonomik özgürlüğüm için mücadele veriyorum umarım başarırım:)

saka kaka olmuss maaleseff ama sizde bilerek yapmamissinizz.ozurde dilemissiniz yalniz esinizin bu durumu
bu kadar uzatmasinin geregi yoktu sonucta bir kazaa kazaaaaa..
uzerine gitme rahat birakk ..gerci
o kadar lafa karsilik ben olsam hak ettin der kenara cekilirim..

Haha eğer durum tam tersi olsaydı dişim kırıldığı halde azar yiyen gene ben olurdum.Neden çünkü dikkatsizim ona göre böyle bir tuhaf bizimki ama sevgilinde sabrımında hatta saygımında bir haddi hududu var.Böyle aptal şeyler yüzünden sürekli sorun yaşamakta daha ayrı bişey

Bi anlik sinirle herseyin soylenebilecegini dusunuyorum, fazla uzerinde durmaya gerek yok. Yarin hosunuza gitmedigini soylersiniz guzel bi sekilde bidahakine dikkat eder oda. Yada dener en azindan

Degerinizi bilin iste. Size ne kadar deger veriyorsa o kadar deger vermisiniz.Yoksa bas edemezsiniz. Hersey goreviniz olur. Sonra da utanmadan onu yapmiyorsun bunu yapmiyorsun der.
Adam bildigin ısırmis. Ozur dilediginiz halde surat sallamis. Bir de adamin ayagina ilacini getirmissinuz. Kendi ilacini kendi almaliydi o surati yapan kisi, unutursa da hic orali olmamaliydinuz. Bu tavirlarinin sebebi bu iste. Surat sallayan siz olmaliydiniz. Saka da olsa ısırmak nedir ya? Esek sakasi bu. O biraz haddini asmis. Yerini bildirmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…