Eşimle bende öyle haşin şakalar yapabiliyoruz bazen bence normal tabi biz karşılıklı gülüşebiliyoruz ama hoşlanmadığım şeyi yapsa bende tepki veririm. Kaldı ki tepki de vermemişsiniz yani kendi hatası saçmalamış.
Bence maddi sıkıntısı kafasına vurmuş böyle de patlamış. Konuşmayın alttan aldıkça üste çıkacak belli.
Yani insanlar neden birbirine hoşlanmadığı şeyi yapar ki? Zorbalık yapıyor resmen bide haddi olmayan şeyler söylüyor. Hem suçlu hem güçlü tavrınızı gösterin ki yapmasın artık.Ağzımı dahi açmadım. Evet kazara dişi zarar gördü üzüldüm elbette ama bu kadar büyük bir tepkiye daha daha çok üzüldüm.Bu şakalaşmaları çoğunda bende yere düştüm yeri geldi çok canım yandı ama sorun etmedim böyle bir tepki vermedim.
Dediğinizi yapıyorum konuşmayacağım bu kez her defasında ben konuşturur yüzünü güldürürdüm bu kez bişey yapmayacağım galiba
pantolonum üzerinden beni ısıracak gibi yaptı(çok gülünç biliyorum ama sevgisi kabarınca haşin tepkiler verebiliyor)) bende o esnada kendimi geri çekince zaten evvelden hafif kırılmış dişi yerinden oynadı
kendi etmiş kendi bulmuş..
ev hanımlığına kadar mevzuyu getirmeyi başarmasından dolayı da tebrik ederim.
kendisi de biraz ev adamlığı yapsın madem. hem dişi de kırılmaz böylece..
Çok mu sıkıntılar yaşadınız da birbirinize tahammülünüz kalmadı, yoksa hep mi böyleydi?
hızımı alamadım..
adam adamcık otursa dişleri sağlam kalırmış..
Gereksiz olmuş. Bizde öyle şaka yaparız bazen. Canı yansa bile böyle tepki vermez. Eğer sevmediğim davranış olsa sizin gibi zarar versem iyi oldu der geçerim. Sevmiyorsam yapmasın. Benim eşimin tiki var. Oynanmasindan nefret eder. Ben oynamam oda benim sevmediğim şeyleri yapmaz.
Sizde onun tiki varsa yada huylandığı yeri varsa aynısını yapın bakın hoşuna gidecek mi?Benimde tikim var ve vücudumun birçok yerinden gıdıklanıyorum.Ve gıdıklamam her insan gibi o esnada hareket ediyorum.Kaç kere söyledim yapma hoşlanmıyorum diye yaptığında olan el kol kazalarını bugün önüme sürdü işte şaka gibi
El şakası ya kavgayla biter, ya yatakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?