Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zaten direk ultrasyona doğru bakarım. sandalyeyi görünce hemen arkamı dönerim. çünkü cidden çok kasılıyorum o sandalyeyi görünce yaa. nasıl alışırım bu duruma bakalım
[SUB][/SUB] üstelik korkunun ecele faydası yok her kadının yolu mutlaka ordan geçiyor. korksanda korkmasanda oraya oturacan dolayısıyla gözlerini kapatacan olup bitecek
Bende korkuyordum ama annemler tarafından öyle duymuştum, doktor öyle bir şey yok dedi.
Annemler teyzemler rahmi kurutuyor çocuğun olmaz modundaydılar ama başladım bakalım, aylardır sorun yok.
Bakalım ileride başımıza iş açmaz inşallah.
Şöyle söyleyim;
*Annem yasmin kullanırken yani daha bırakmamışken hamile kalmıştı. (doktor binde bir olur oda sana denk geldi demiş:44:.)
*Arkadaşım bir yıl kadar kullandı, sonra bıraktı ve 5.ay sonu gibi hamile kaldı.
Zaten doktorun söylediğine göre yasmin ve türevlerindeki hapları bıraktıktan anca 6 ay gibi bir süre sonra gebelik oluşuyormuş
Bi'de şöyle bir örnek vereyim; ablamın arkadaşı bildiğin 2 ay adet olmayıp, 1 ayda azar azar 30 gün adet olurdu. Herkes çocuk konusu sıkıntılı olur derken kız evlendi ve 3.ayda falan gebelik oluştu. Yani olacağı varsa oluyor.
Ama sağlıklı bir adet düzeni için bence hap kullanman gerekiyorsa ihmal etme:44: Geçmiş olsun...
Konuyu yanlış bölüme açtığınızı düşünüyorsanız içeriğini silip diğer bölümde yeniden konu açamazsınız zira içerik silmek ve birkaç kere aynı konuyu açmak yasaktır.
Konuyu silmek yerine doğru bölüme taşınması için yetkililere bildirmelisiniz.