- 15 Eylül 2014
- 627
- 267
- 53
- Konu Sahibi Sweetlifee
-
ahhahha dimizaten damat seçti hediyeleri de :)
beğendiğine sevindim canım bohçayısen nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar
İyiyim canım koşuşturmaya devamMobilyalarım geldi,halılarım gelmiş bugün, akşam çıkışta da perdelerim hazırmış onları alıcam ev eşyalarım tamam olacak
Ama banyomda su kaçağı varmış ev sahibi onla uğraşıyordu inşallah bitmiştir
İnsallah canım bekliyorum sabırlaaa canım tadilat çıktı başına desene, iyi yapsınlarda bir daha iş çıkartmasınlar ,hallolur hepsi endişelenme
aynen benimde halılarım geldi bugün yarın serilecek temizlik yaptım bir güzel :) süper valla nasıl da azıcık kaldı saya saya :) hafiften heycan basmaya başladı beni ehheh
İnsallah canım bekliyorum sabırla
Günler azaldıkça ev yerleştikce bana da heyecan basıyoo bi an önce orda yasamak istiyorum kendi düzenim sonuçtabenimde haftaya düşünüyoruz kaynanamla temizlik daha kina icin hic bisey almadım cok stresliyim ya
aşkıma bohça süsledim olmuştur umarım Eki Görüntüle 1605266
haklısın canım bende aynı şekilde düşünüyorum ama ev düzmek ne kadar zevkli bir işmiş yaa sevdiğinle beraber olunca her şey çok güzel oluyor:) yetişir yetişir ,kirala istersen çiğdemcim bindallını daha uyguna gelir birde küçük hediyecikler vermek gerekir mi ?
canım bu kutuyu koçtaştan mı aldın.ebatlarını paylaşabilirmisin :)
Kiralamayı düşünüyorum zaten canım, hediyelerde aklımda hiç karar veremedim ne versem diye hem kullanışlı olsun hem hatıra kalsın istiyorum, en son düşüncem yelpaze. Çok masraflı olmazsa tabi
yok canım ikeadan aldım 40 50 50 öyle birşey olması gerek canım baya derin bir kutu damadın çoğu eşyasını içine alıyor
bi tane almıştım küçük geldi.parfümlerin kutusu var da traş setine bi kutu almak istiyorum boyutları da tam çözemiyorum.teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?