- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi Sweetlifee
teşekkürler sennkilerdende istiyorum ama ben:)Canim cok cicilermis gule gule kullan askla :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler sennkilerdende istiyorum ama ben:)Canim cok cicilermis gule gule kullan askla :))
Hangisinden istiyorsun canimteşekkürler sennkilerdende istiyorum ama ben:)
porland tbklrndan:)Hangisinden istiyorsun canim
porland tbklrndan:)
dün baktığımda vardı ama bugün bakmadım ...senin aldıkların çok hoş bence mağazada görmüştüm onları....canım maşallah kızlar almış , ben birde pembesinden alıcaktım ama baktım tükenmiş![]()
dün baktığımda vardı ama bugün bakmadım ...senin aldıkların çok hoş bence mağazada görmüştüm onları....
Hanglri canimtabaklarımız aynı olacak o zaman![]()
Hanglri canim
hee yokk:) şimdilik porlanddan bunlar yeter hoşuma gidenn çookkk tabak var ama başka tabaklar var aklmda şuan:)porland alırsan aynı olucak :)
hee yokk:) şimdilik porlanddan bunlar yeter hoşuma gidenn çookkk tabak var ama başka tabaklar var aklmda şuan:)
evet canım sormaa aslında ileride pişman olacağız ama gerçekten doyamıyorz almak istediğim o kadar çokk tabak varki:)haa anladım şimdi canımtabak alamaya doyamıyoruz
evet canım sormaa aslında ileride pişman olacağız ama gerçekten doyamıyorz almak istediğim o kadar çokk tabak varki:)
1 ağustos inşallah canımaynen yaa pişman olacağımı biliyorum ama tabaklarda çok güzel canım ya senin yakın mı düğün
1 ağustos inşallah canım
sağol canım senin ne zamanaz kalmış canım sana da hayırlı olsun şimdiden![]()
sağol canım senin ne zaman
valla seninde az şu aylar nasıl geçicek anlamıcaz bence zaman çok ççabuk geçiyor sanki !!benimde 5 ,6 eylül canım
valla seninde az şu aylar nasıl geçicek anlamıcaz bence zaman çok ççabuk geçiyor sanki !!