Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
Yakin degil 12 saat uzakmemleket yakınsa iki gün gidin iki gün eşinizin yanında kalın. adam çalışacak bu sefer siz bayramı evde yalnız geçireceksiniz yani.
Eşimle kalırdım.Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
bayramdan once gıt bayramın ıkıncı gunu don;?
valla polisler icin o oyle olmuyor malesef. eşi buyuk ihtimalle hic izne cikamayacaktirkesinlikle eşimle kalırdım.Bayramdan sonra uygun bir zamanda birlikte ailelerimizi görmeye gidebiliriz...Ama eşimi bayramda yanlız bırakmazdım asla...
ben o duygu sömürüsüne (benim eşimde polis) 2 senedir memleketime gitmemişim..bas git benceKızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
valla polisler icin o oyle olmuyor malesef. eşi buyuk ihtimalle hic izne cikamayacaktir
Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?