Bir El AtıN Şu Konuma Bayanlar sorun bayram tatili

illaki uygun bir zaman bulunur....Şahsen ben olsam annemleri bayramda bize çağırırdım hem eşimle hem ailemle birlikte bayramı dolu dolu geçirirdim.

öyle yaparsam kaynanamlar var hangi birini çagırayım ev 2 oda bende bırakmak istemiom ama memleketmi özledm

Ben her zaman icin eslerin birbirini birakip gitmemesi taraftari olmusumdur. Ailenizi ozlediyseniz bir ya da iki gecelik gitmeniz, kalan vakti de esinizle birlikte gecirmeniz daha mantikli bence. Ben 21 ay boyunca nobet tutup iki gun izin kullanarak calistim, haftasonlariyla da birlestirdim hep. Ama hicbir yere gitmedim, evimde esimle oturdum.. Ha bu benim tercihim orasi ayri, ama siz daha 6 aylik evliymissiniz. Daha evliliginiz oturmamis, birbirinizi evlilik acisindan tanima asamasindasiniz, esinizi kirmayip yaninda kalmaniz daha hos olur bence.

Eşiniz hangi günler çalışıyor, 9 günün kaç günü çalışıyor bu da önemli. Başka ilçeye gidince görev sonrası eve mi gelecek, orada mı kalacak?

eşim bayram tatili diye bişeyi yokmus polislerin normal memurlar idari izinliken polis yıllık izin kullanırmıs en fazla ilce 45 dk uzaklıkta eve döncek

cannım öncelikle yorum için tesekkürler bnm memeleketim keske haftasonu gidilecek kadar yakın olsa 12-13 saat otobüsle . 2. si eşim ailesine sadece saygıı duyuyo eğer gecici görevi cıkmasaydı bile hiç içimden gitmek gelmiyor diyordu babası bize baya fenalıklar yaptı op yüzden soğudu.. bnm görcek kmsem yok bi kardeşim var oda bayramdan sonra bize tatile gelcek dedi durum bu cnm

cnm hafta da sadece 1 gün izni var ondada şehir dısına cıkması yasak ya rapor ya yıllık izin ....normal de kendi işinde olsaydı şimdi geçici görevle verdikleri yerde grup amiri olcak o yüzden hiçten cıkamaz sehir dışına imza işi.... aslında polis memurlarını bilmiyorum eşim komser yard. oldugu iiçin yorulmuo o yüzden calısma günü fazla ama sadece sorumluluk icabı genelde ekipleri yönlendirio

yıllık iznim var ama eşim onu birlikte tatile gitme amaclı kullanırız dio onun 1 senesi dolunca yıllık izni olunca yani o iznimi memlekete kullandrmaz

aynen öyle cnm bide burda daha çevre yapamadım ne bi arkadasım var ne bi caya gittimiz eşli arkadas biz adım attık cagrdık gerisi gelmedi yani onlar adım atmadı

bnm babam yok bi annem var oda beni bekliyor kaç aydır özledim kimsem yokki iburda eşimden baska tamam cok seviyorum ama o arada eğitim sınav die 2 kere ankaraya gitti biri tercihiydi 1 i zorunlu o arada değişiklikler yapıo ben bu bilmediğim şehirdeyim aylardır

Zormus işiniz evet genelde bayanlar 8.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…