Bir El AtıN Şu Konuma Bayanlar sorun bayram tatili

Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
Eşimi bırakmazdım. Eşlerimiz meslektaş ve ben öğretmenim. Benim tatilim çok ama ben asla bırakmam. Hele Bayram'da hiç bırakmam.

Eşiniz hangi günler çalışıyor, 9 günün kaç günü çalışıyor bu da önemli. Başka ilçeye gidince görev sonrası eve mi gelecek, orada mı kalacak?
polislerde hafta sonu belirli gün ve haftalar ve bayramlar yoktur..yani 9 gün normal mesaisini yapacak bu adam.

polislerde hafta sonu belirli gün ve haftalar ve bayramlar yoktur..yani 9 gün normal mesaisini yapacak bu adam.

Yani sabah 8 akşam 5 mi?
Ben 24 saat çalışıp sonra 2 gün tatil olur
Ya da gece 12'den sabah 8'e çalışılır gibi düşünüp sormuştum.
Sonuçta 9 gün boyunca çalışmayacak adam değil mi? Tatili olmayacak mı?

Yani sabah 8 akşam 5 mi?
şu dönemde çoğu 12-24 ama adı var örnek eşim
08:00-19:00
ertesi gün 19:00-08:00
ertesi gün 08:00-19:00

geceden çıktığında adı tatilse tatil ama bu adam uyuyacak maalesef.
not:gece 12 den başlamıyor 18:00-19:00 da başlıyor.ertesi güne kadar.

Yani sabah 8 akşam 5 mi?
bir de 08:00-17:00 onlar için ütopik bir hayal...

ben giderdim açıkçası

eşim ile her zaman görüşürüm

bence bayramın vs önemi yok

ama sizin tek tatiliniz bu değilse ayrıca gitme imkanınız varsa eşiniz de 9 günün sadece birkaç günü çalışıyorsa kalırdım galiba

yani iznime saklardım gitmeyi zira o zaman eşin işte olacak zaten şimdi bir kaç gün evde olabilir

şu dönemde çoğu 12-24 ama adı var örnek eşim
08:00-19:00
ertesi gün 08:00-19:00

geceden çıktığında adı tatilse tatil ama bu adam uyuyacak maalesef.
not:gece 12 den başlamıyor 18:00-19:00 da başlıyor.ertesi güne kadar.

E o zaman ben olsam giderdim.
Kocasını görmeyecek ki kadın evde.
Bayram heyecanını, telaşını yaşasın.

Kalabalıkta olmayınca bayramın da tadı olmuyor.

Normal tatil olsa gitme derdim, ama bayram kaçınca bir daha geri gelmeyecek.

bende emniyet mensubuyum ilk bayramıma gidememenin burukluğu hala içimdedir.Ailem yoktu tek başıma bir şehirdeydim ağlayarak geçirmiştim.Sen eşinin ailesisin gidersen hele ki ilk bayramında ailesi olmanın ne anlamı kalır ki. Anne babanı özlemiş olabilirsin eşinde çok merhametli belli ki gitme demese de içi buruk kalsan ona dünyaları verirsin.Bayramdan sonrada uygun bir zaman olursa alır raporu birlikte gidersiniz

E o zaman ben olsam giderdim.
Kocasını görmeyecek ki kadın evde.
Bayram heyecanını, telaşını yaşasın.

Kalabalıkta olmayınca bayramın da tadı olmuyor.

Normal tatil olsa gitme derdim, ama bayram kaçınca bir daha geri gelmeyecek.
aynen ben iki senedir gitmiyordum annemler geliyordu evde olsam eşimi görmeyeceğim gerçi ilk defa bu bayrama eşim izin almayı başarabildi bulunduğu yerden ötürü alamıyor ama buna da şükür..ben emekli astsubay kızıyım uslanmadım gittim polisle evlendim nerdeyse babasız büyüdüm Allahtan eşimi gün aşırı görebiliyorum.

Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?

gıtmelısınız..bayramda aılenız bekler...gıtmemek çok yanlış olur

eşiniz ekip galiba
08:00-17:00evrak personel kayıt gibi birimlerin memurlarından oluşup genel itibariyle hanım polislerimizden oluşuyor bildiğim kadarıyla..eşim ekip değilDİ son dönemde çeviklerin doğuya kaydırılması sebebiyle toplu kuvvetlerde...önümüzdeki günlerde geçici görevle gidebilirde maalesef..ben bulunduğumuz ilde geçici görevliyim benimde kadrom doğuda sıkıntımız derin.

08:00-17:00evrak personel kayıt gibi birimlerin memurlarından oluşup genel itibariyle hanım polislerimizden oluşuyor bildiğim kadarıyla..eşim ekip değilDİ son dönemde çeviklerin doğuya kaydırılması sebebiyle toplu kuvvetlerde...önümüzdeki günlerde geçici görevle gidebilirde maalesef..ben bulunduğumuz ilde geçici görevliyim benimde kadrom doğuda sıkıntımız derin.
herkes çok dertli şuanda mahvettiler bizi benimde erkek arkadaşım şırnağa gidiyor şarkı çıktı ben istanbulda kaldım. ne olacak ne bitecek bilemiyorum.

herkes çok dertli şuanda mahvettiler bizi benimde erkek arkadaşım şırnağa gidiyor şarkı çıktı ben istanbulda kaldım. ne olacak ne bitecek bilemiyorum.
belki biliyorsunuzdur ama kötü bir haber vereyim size şarkların süresi uzatıldı ..umarım şırnağın süresi çok uzamamıştır..

ayrıca yaşamayan gerçekten bilemez ama o ilk bayramı yanlız geçirmek hele ki evliyken eşinize çok koyar eşin bir aile olmak için evlendi böyle bir durumda yalnız kalacaksa ne anlamı var o evliliğin. kurbana yine gidersin ama ilk bayram bu onun içindeki burukluğu bir düşün artık önceliğin eşin

zaten kocanizi evde goremeyeceksiniz
o yüzden ben olsam giderdim

Back
X