- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden tebrik edeyim ben sizievet 2 den 3 e çıktı bende evlenip peşinden gitmek istiyorum
teşekkür ederim :) tabi geçelim mutlakaşimdiden tebrik edeyim ben siziŞırnağa gelirsem irtibata geçeriz :)
kesinlikle eşimle kalırdım.Bayramdan sonra uygun bir zamanda birlikte ailelerimizi görmeye gidebiliriz...Ama eşimi bayramda yanlız bırakmazdım asla...
illaki uygun bir zaman bulunur....Şahsen ben olsam annemleri bayramda bize çağırırdım hem eşimle hem ailemle birlikte bayramı dolu dolu geçirirdim.
Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
git tabiki. 9 gn az degilki. erken donersin. yada 2. gun falan git
ben o duygu sömürüsüne (benim eşimde polis) 2 senedir memleketime gitmemişim..bas git bence![]()
Eşiniz hangi günler çalışıyor, 9 günün kaç günü çalışıyor bu da önemli. Başka ilçeye gidince görev sonrası eve mi gelecek, orada mı kalacak?
biz de 3 sene memleketimizden uzakta yaşadık. çoğu zaman hafta sonları kaçıp kaçıp memleketime geldim. hatta nerdeyse ayda 2 bazen 3 hafta. çoğunda kocam gelmedi bile sen git ben yoruluyorum derdi gelip gitmeme de hiçbir şey demedi.
ama söz konusu bayram ise kocamın görevi de çıksa 1-2 gün evde yalnız olcamı da bilsem hiç yalnız bırakmadım. bi aileni özleyen sen değilsin. kocan da özlüyor ama gidemiyor farkında isen. evlendiyseniz artık siz bir ailesiniz ve öncelik birbirinizsiniz.
bunu unutup da 2 gün için ille ana babama gideyim dersen kocan bişey demez ama içten içe bir şeyler de kırılıp haberin olsun.
Eşimi bırakmazdım. Eşlerimiz meslektaş ve ben öğretmenim. Benim tatilim çok ama ben asla bırakmam. Hele Bayram'da hiç bırakmam.
polislerde hafta sonu belirli gün ve haftalar ve bayramlar yoktur..yani 9 gün normal mesaisini yapacak bu adam.
Bırakma eşini ilk bayram. Ona yazık değil mi kimsesiz geçirecek. Ailene yine giden gelen olur. Ama eşinin yanında ne ailesi ne eşi olacak. Bence gitme.yaaa ben gitek istemekle hata mı yapıyorum yani
Yani sabah 8 akşam 5 mi?
Ben 24 saat çalışıp sonra 2 gün tatil olur
Ya da gece 12'den sabah 8'e çalışılır gibi düşünüp sormuştum.
Sonuçta 9 gün boyunca çalışmayacak adam değil mi? Tatili olmayacak mı?
ben giderdim açıkçası
eşim ile her zaman görüşürüm
bence bayramın vs önemi yok
ama sizin tek tatiliniz bu değilse ayrıca gitme imkanınız varsa eşiniz de 9 günün sadece birkaç günü çalışıyorsa kalırdım galiba
yani iznime saklardım gitmeyi zira o zaman eşin işte olacak zaten şimdi bir kaç gün evde olabilir
E o zaman ben olsam giderdim.
Kocasını görmeyecek ki kadın evde.
Bayram heyecanını, telaşını yaşasın.
Kalabalıkta olmayınca bayramın da tadı olmuyor.
Normal tatil olsa gitme derdim, ama bayram kaçınca bir daha geri gelmeyecek.
bende emniyet mensubuyum ilk bayramıma gidememenin burukluğu hala içimdedir.Ailem yoktu tek başıma bir şehirdeydim ağlayarak geçirmiştim.Sen eşinin ailesisin gidersen hele ki ilk bayramında ailesi olmanın ne anlamı kalır ki. Anne babanı özlemiş olabilirsin eşinde çok merhametli belli ki gitme demese de içi buruk kalsan ona dünyaları verirsin.Bayramdan sonrada uygun bir zaman olursa alır raporu birlikte gidersiniz
Kalmani istiyorsa kal. Ya da yakınsa 1 günlüğüne git gel
08:00-17:00evrak personel kayıt gibi birimlerin memurlarından oluşup genel itibariyle hanım polislerimizden oluşuyor bildiğim kadarıyla..eşim ekip değilDİ son dönemde çeviklerin doğuya kaydırılması sebebiyle toplu kuvvetlerde...önümüzdeki günlerde geçici görevle gidebilirde maalesef..ben bulunduğumuz ilde geçici görevliyim benimde kadrom doğuda sıkıntımız derin.
aileniz gelsin