Bir el atın

aaynen katılıyorum sonuçta hepimiz genç olduk aslında kıskançlıktan farklı bir duygu bu sonuçta senin başkalarının ilgi alanına girmeni istemiyor o zaman seni kaybedeceğini düşünüyor aranızdaki bağın kopacağını düşünüyor ve o yüzden böyle yapıyor olabilir ama en azından kibar bir dille yapmasından hoşlanmadığın şeyleri ona söyleyebilirsin

haklı olablrsin ama kıskançlıkla başka bişeyi karştırmıyacak kadar aklı başnda biryim( bunu sitem olarak almayn )..normalde evet aldığım çantanın aynısını alması abartılcak bişe değil ama baştan başkasının aldığı şeyleri alanlara sinir oluyorum yok işte kahverengiden nefret ederim vs deyip sonra tersini yapması bi acayip yani ..
sonra ön planda olma kısmıda bana uymadı bu insanı yorar .. sürekli rekabet içindesin ki bn rekabeti sevmem hemde en yakn arkadaşmla insan arkadaşıylayken rahat olmalı ..daha öncedende arkadaşm vardı böle kıskanç ama hakkeden abartmştı sınav kağıdımı gidip hocaya fln veriodu kendi notundan yüksek die fln yani böle bisürü tip tip insan var zaten hayatımda ve evet bnm de kıskandığım değilsede özentiğim tarafları vardır tabi ama hiç rekabete grmedim .

evet zaten istemediğim şeyleri söylüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…