• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir el...

İyi aksamlar arkadaslar. Bu resim 10 sene oncesine ait. Kardeşimin resmi. Annem uyurken çekmiş. O gunler annemle babamın ayrılığının ilk ayları. Biz dedemin evine yerleşmiştik. Saolsun kucak açmıştı bize. O zamanlar fark etmemişiz biz de annem de. Kardesim in basının arkasında ki ele dikkat ettiniz mi? Fotonun orjinalinde kardeşimin iki elide yukarı doğru çıkmamış. Zaten bu sekilde de belli. Kolları asagı dogru. Yanında da kimse yatmıyor. Bu elin sırrını çözemedik. Sizinle paylasmak istedim. Biraz da korktum açıkcası

cocugun arkasanda biri yatiyor baksana arkasindaki yorgana, tovbe tovbe baska ugrasacak seymi kalmamisti ?

kocasi-fotograftaki-ayrintiyi-gorunce-oldurdu477d2314921b0dcd0ea6.webp
bakın burda da bir kafa var ne ilginç

Bu konu ne üstüne anlamadım.

3 harfliler 5 bacaklıların eli süphanallah kardeş ibretlik bir paylaşım stili bir şey mi beklentiniz?

Kardeşinizin kendi eli olabilir mi zira cilt rengi aynı??

Yok değilmis kardeşinin elleri asagidaymis

10 sene sonra aklına gelmiş bi kk ya üye oluyumda ordaki kızlara bi beyin fırtınası yasatayim demiş asıl derdi bu zaten birazdan da ortadan kaybolur

10 sene sonra aklına gelmiş bi kk ya üye oluyumda ordaki kızlara bi beyin fırtınası yasatayim demiş asıl derdi bu zaten birazdan da ortadan kaybolur

Konu sahibesinin işi gücü yok 10 yıl önceki fotoda çocuk nasıl yatmış onu mu hatırlıyor? ????

Bizi yiyor bence.

Birinin yatmadıgına emin olduğumuz için dikkat çekti ya zaten. Dediğim gibi bize gelip kalacak kimse yok ki.

Iyi de kimse gelmiyo anneniz gayet iyi hatirliyo ne dememizi bekliyosun ki biz ne bilelim konu sahibiii

Terbiyesizleşmeyin. Ben zaten üyeyim buraya uzun zamandır. Nasıl insanlarsınız siz ya. Allah ıslah etsin sizin gibileri

Terbiyesizleşmeyin. Ben zaten üyeyim buraya uzun zamandır. Nasıl insanlarsınız siz ya. Allah ıslah etsin sizin gibileri

Teşekkür canım. Uzun zamandır uyesin kuralları bilmiyosun profilinde yeni üye yazıyor hayırdır ?

Back
X