Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umudunuzu kaybetmeyin. Benden 4 yumurta toplanmıştı. Transfer günü yalnız biri yaşıyordu ve transferim başarılı oldu. Şu an 9. ayına girmek üzere bir oğlum varUmarım sizin meleğiniz de size bu kez gelir..
Sonuc pozitif dedi persembe bida testim var sevincten agliyom rabbim sizede nasip etsinHadi hayırlısı canım.Kaçta çıkıcak sonuç ay bende çok heycanlandım haftaya bugünde sıra bende :) merakla bekliyorum sonucunu haber et.
Hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin darısı bize işallah nasıl geçti transferden sonra belirtiler nelerdi??Sonuc pozitif dedi persembe bida testim var sevincten agliyom rabbim sizede nasip etsin
mrb canım bende aynıyım 2cı denemem ve orta kıltenın 2cı kalıtesı dedıler 1yumurtam var transfer beklıomBenim tek emriyom oldu tek emriyoyla hamile kalmismiyiydirm bu 4. Tüp bebegim yardim edinn
Peki sizdeki sorun erkek faktorumu kadinmi
Canım allah kucagınada almayı nasip etsin hayırlısıyla.Peki belirtilerin nelerdi nasıl hissettin kendinde vücudunda test gününden önce negibi degişiklil oldu.Ben en son 3 yıl önce kızımda yaşadım tepkilerı ama bu sefer çok başka hiçbirşey hissetmiyorum ve hiç tepki yok.Sevinim mi üzülimmi bilemedim
Hmm 3 gün emriyosuamınn canım
kacıncı gun embrıyosu canım
Transferin nezamn hayirlisiylamrb canım bende aynıyım 2cı denemem ve orta kıltenın 2cı kalıtesı dedıler 1yumurtam var transfer beklıom
Benimde 3gun embriyosu,,ama 2ci,kalitesi dedi sanki,bana,,dondurulcak,kalitede dediler,cok,uzuldum,tek,yumurta kalinca,sukur cunku degerler hersey normal,cikti,,ileri,hizimiz,sifir,idi,,masallah 35 olmustu,,ama,kismet demekki,tek,yumurtam var,,rabbim,nasip,ederse bebegim,banada tutunur,,,yaaa masallah degerin,yuksek,ikiz,olabilir,senin,,,bi,bakmissin,tek yumurta ikiziHmm 3 gün emriyosu