Bir emriyo tranfer edilip tutan varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi evl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi hayırlısı canım.Kaçta çıkıcak sonuç ay bende çok heycanlandım haftaya bugünde sıra bende :) merakla bekliyorum sonucunu haber et.

Sonuc pozitif dedi persembe bida testim var sevincten agliyom rabbim sizede nasip etsin
Hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin darısı bize işallah nasıl geçti transferden sonra belirtiler nelerdi??

Benim tek emriyom oldu tek emriyoyla hamile kalmismiyiydirm bu 4. Tüp bebegim yardim edinn
mrb canım bende aynıyım 2cı denemem ve orta kıltenın 2cı kalıtesı dedıler 1yumurtam var transfer beklıom

Peki sizdeki sorun erkek faktorumu kadinmi

Yazdiklarinizi okudum. Oncelikle tebrik ederim :super:

Sorunuza gelince bende erken menopoz vardı. Esimde de spermlerde hiz,sayi ve morfoloji kötüydü.

Canım allah kucagınada almayı nasip etsin hayırlısıyla.Peki belirtilerin nelerdi nasıl hissettin kendinde vücudunda test gününden önce negibi degişiklil oldu.Ben en son 3 yıl önce kızımda yaşadım tepkilerı ama bu sefer çok başka hiçbirşey hissetmiyorum ve hiç tepki yok.Sevinim mi üzülimmi bilemedim

karışıklık olmus sanirim. Oglum dogdu benim şükür:anne: benim en net hissettiğim gogus hassasiyeti idi. Onun disinda bisey yoktu.

Hmm 3 gün emriyosu
Benimde 3gun embriyosu,,ama 2ci,kalitesi dedi sanki,bana,,dondurulcak,kalitede dediler,cok,uzuldum,tek,yumurta kalinca,sukur cunku degerler hersey normal,cikti,,ileri,hizimiz,sifir,idi,,masallah 35 olmustu,,ama,kismet demekki,tek,yumurtam var,,rabbim,nasip,ederse bebegim,banada tutunur,,,yaaa masallah degerin,yuksek,ikiz,olabilir,senin,,,bi,bakmissin,tek yumurta ikizi

Slm canim bende 24.9 yaptirdirim bitane koydular 8.10.test yaptimda daha vardi ama Malesef iki gün önce düsmüs ins.sende bisey olmaz gercekten cok zor allah düsmanin bile basina vermesin.

Back
X