Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dogru anladiniz emzirememek benim sorunum malesef ve dis etkenler cok isterdim somursun beni emsin ama olmadi benimde sucun var kimseyi ama kimseyi dinlememem lazimdi gerekirse kirmam gerekiyordu ama cok sukur bugunlerimizeOkumaya çalıştım ama gözlerim gerçekten seçemiyor. Söylemek istediğim tek şey şudur sakın yanlış anlamayın üzüntünüzü anlıyorum ama bu hayatta emzirmeden daha önemli bişey varsa o da çocuğuna yetebilmek, onu guldurebilmektir. Çocuğa şiddet uygulamamaktir, onu vatanina milletine saygılı sevgili büyük bi insan olarak kazandırmaktır. Emen çocuk da aynidiiiir emmeyen çocukta. Ben 2.5 senedir emziriyorum memelerim sunduuuuuuuu ve resmennnn kullaniliyorum köle gibi :)))) umarım doğru anlamış hissetmiş ve doğru yorumlamisimdir. Sıkmayın caninizi
Tabiki çok şükür siz bundan sonrasına bakın geçmişe takılmayın. İnanın o kadar zor ki emsin istiyorsunuz emiyo e bide biraktirmasi var 2.5 senedir zombi gibiyim 2-3 saatte bir uyanır meme ister. Ağladığım günleri bilirim bıraksın artık diyeEvet dogru anladiniz emzirememek benim sorunum malesef ve dis etkenler cok isterdim somursun beni emsin ama olmadi benimde sucun var kimseyi ama kimseyi dinlememem lazimdi gerekirse kirmam gerekiyordu ama cok sukur bugunlerimize
ic o yonden dusunmemistim emzirmeye o kadar odaklandim kiTabiki çok şükür siz bundan sonrasına bakın geçmişe takılmayın. İnanın o kadar zor ki emsin istiyorsunuz emiyo e bide biraktirmasi var 2.5 senedir zombi gibiyim 2-3 saatte bir uyanır meme ister. Ağladığım günleri bilirim bıraksın artık diye
Bana güvenin çekilecek dert değil bu 1-0 öndesiniz o yüzdenH
ic o yonden dusunmemistim emzirmeye o kadar odaklandim ki
Inan seni cok iyi anliyorum benim de sutum azdi mama takviyesi yaptik herkes yorum yapti gorumcem de beninle dogum yapmisti onun sutu coktu kv surekli iste kizimin sutu cok senin az o emziriyor sen emziremiyrsun dedi moralimi hic bozmadim cocugum ac degil cok sukur dedim bir de bebegime gec kavusmustum strede gerek yok dedim sudekli sonra gorumcem duduklu tencere kapagi i acarken patlamis direk gogsu yanmmis kac gun kaldi hastanede bebege de kv bakti dolayisiyla cocuk memeyi birakti kimin basina ne gelecegi belli olmuyor o yuzden sen sfrese girme organik mamalar var 6 aydan sonra da yogurt takviye yap elinden geleni yapBenim icin üzücü bir olay
Kurtarmissin sen kendini inuda ogrettinmi biseyi kalmiyor biz daha yolun coook basindayizzDaha bunu biraktiricam da tuvalet eğitimine baslicam da ölme eşeğim ölme yani
Gercekten kimin neyle sınanıcagını bilemiyoruz icimde oyle buyuk ukte kaldi ki bak bebegim 5 ayo bitirdi ve ben hala ugrasiyorumInan seni cok iyi anliyorum benim de sutum azdi mama takviyesi yaptik herkes yorum yapti gorumcem de beninle dogum yapmisti onun sutu coktu kv surekli iste kizimin sutu cok senin az o emziriyor sen emziremiyrsun dedi moralimi hic bozmadim cocugum ac degil cok sukur dedim bir de bebegime gec kavusmustum strede gerek yok dedim sudekli sonra gorumcem duduklu tencere kapagi i acarken patlamis direk gogsu yanmmis kac gun kaldi hastanede bebege de kv bakti dolayisiyla cocuk memeyi birakti kimin basina ne gelecegi belli olmuyor o yuzden sen sfrese girme organik mamalar var 6 aydan sonra da yogurt takviye yap elinden geleni yap
Ne kadar içten yazmışsınBenim icin üzücü bir olay