Bir Erkeğe çıkma teklif ettiniz mi?..........

kızlar bir erkeğe çıkma teklifi ettinizmi?veya msn sini ekledinizmi?

• hayır

OY: 75 66,4%
  • evet

OY: 38 33,6%

• Ankete Katılan
    113
benden hoşlandığından emin olduğum birine
hislerimi söyledim ona kalsa daha çok beklerdimkaydirigubbakcemile3

cıkma teklifi demiyelim de, ilanı aşk ettiğim oldu hemde kaç kere hahaha en az 3 4 kişiye açılıp da reddedildim

belki biraz geri kafalılık olarak nitelendirilecek ama bi kızın bi erkeğe bu tarz konularda teklif götürmesinin uygun olmadığı görüşündeyim

Son düzenleme:
İlgini belli et ama ona kesinlikle sözle söyleme sevdiğini. Sonra şımarıp bu kız nasıl olsa elimin altında mantığıyla yaklaşıyorlar.

ettim kabul etmedi denyo....
sonra yalvardı yakardı o teklif etti...
2 yıl çıktık....
sonra ben ayrıldım eşimle tanıştım fln....
en son intihar etcem diyodu senin için...
4 sene geçti...geçen gördüm yaşıyo hala....

İlişkilerde bence kaç,kovala,yakala,tut gizemli ol bu taktiklerden dolayı ilişkiler sağlıklı olamıyor..Sen sevince adam şımarıyor,sen kaçınca adam kovalıyor..Sevgi duyguların şeffaf bir biçimde yaşanması gerekmezmi? onu hissedip yaşamak çok zor gibi görünüyor..

yapmayın bu hatayı. ilginizi belli edin. odun değilse zaten gelir o söyler. odunsa zaten boş verin .reddedilirseniz çok üzülürsünüz.

çıkma teklifi de ettim msn i de ekledim
msni kabul etti, ama çıkma teklifimi kabul etmek yerine usturubuna göre yapalım deyip kendi etti tekrardan
hiç farketmez sonuç olarak birlikteyiz

ben etmedim hiç
ama merguana sen eğer çok hoşlanıyorsan edebilirsin illa erkekler edicek diye bir şey yok canım

Bende ilk adımı erkek atmalı dıye düşünüyorum zaten seven adam ilk adımı da o yapar düşüncesindeyim... Ama ben etmedim etmem de yalnız seviyorsam değer veriyorsam belli ederim yanı ilgi manasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…