Bir erkeğe hangisini dersem daha değerli olurum ?

Aslında ben baya taktik uyguluyorum böyle bir adamı fazla bile tuttum elimde ama bazen duygularıma yenik düşüp bağırıp çağırasım geliyor ama hiç faydasını görmedim bunun

Evet zaten beni etrafında ki kızlardan farklı gördüğü için tutuyor ama ne bilim işte bazen bu kadar hanımefendi olmaya dayanamıyorum bağırmak istiyorum. Birde bir şey sorucam ben ona arabanın içindeyiz diyelim azıcık yaklaşsam bile bi ürperiyor etkileniyor sizce bu normal mi

Aslında ben baya taktik uyguluyorum böyle bir adamı fazla bile tuttum elimde ama bazen duygularıma yenik düşüp bağırıp çağırasım geliyor ama hiç faydasını görmedim bunun
siz ilişkinizi kesme aşamasını yaşadınız mı yani ? uzak durdunuz mu ne kadar süre bir tepki verdi mi . Hiç birşeye de gerek yok aslında yanınızda olmak isteyen olur , olmak istemeyen bahanelere sığınır gibime geliyor.

Evet 1 kez tamamen konuşmak istemediğimi söylemiştim o da istemiyorsan konuşmayız demişti ama 5 gün sonra dayanamayıp yazdı yüz vermedim 2 gün sonra yine yazdı sonra 2 gün sonra bir daha. Sanırım bu adam evli ondan buluşamıyor gibi geliyor bana

Birde bu adam biz arabadayken azıcık yaklaşsam bile bi ürperiyor etkileniyor bu normal mi sizce ?

evli olup olmadığını bilmiyor musunuz ? veya şöyle sorayım ne zaman tanıştınız.

2 ay önce sordum değilim dedi araştırdım resmi olarakta değil ama yinede bir şüphe var içimde
çok pardon nerede tanıştınız diye soracaktım. Ayrıca bu adam ürperiyor falan demişsiniz tam anlamadım erkek sonuçta bir şey diyemiyorum pek , aranızda öpüşme sarılma vb davranışlar oldu mu?

o zaman çok güvenme derim , başka birisi olabilir hayatında . Yoksa bir şekilde senin önemsediğini hissettirirdi sana. Çok yüz göz olma bence
Hemen etkilenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Yanlış anlamayın anlamanız için söylüyorum kendisi iş hayatında baya başarılı bir adam yani sokakta gezen saçma sapan biri değil. Açıkcası kadına doymuş demek istiyorum. Böyle bir adamın hemen etkilenmesi garip değil mi ? Sizce benden etkilenmesi benim için iyi bir gösterge mi ?

Kisiye göre değişir normal olup olmaması ama yine de siz emin olana kadar biraz geri planda durup onun adım atmasını beklemeye devam edin, zamanla tanıdıkça fikriniz netleşir.

Adil yıldırımı dinle istersen faydasını görürsün.

Bence buraya onun için konu açabilecek kadar çok etkilenmişsiniz adamdan
bir kaç hafta kendini geri çek bence arayıp sorma o aradığında da hızlı hızlı konuş görüşelim dediğinde bugün olmaz ama yarın olabilir gibi ertelemeler yap
baktın seni hiiççç tınlamıyor o zaman konuşmanı yaparsın bence acele etme konuşma yapmak için derim ben.

sureklı yogun sureklı iş dusunen bır erkek cok zor yasadım cunku bılıyorum. ilk zamanlar hosuna gıder belkı ne kadar guzel çalısıyor super dıye ama iş senden önce gelir her daım. hatta ben bizim için çalısıyorum da der . gıttıgınız her yerde ısle ılgılı birşeyler bulur cıkarır surkelı ozel hayatınızda işinden bahseder sonra kendını degersiz hissedersin ve yeter dersin . bunları kabul ederım dersen devam et.

İnternetten tanıştığınız birine güvenmeyin. Bu adamın sizin haricinizde görüştüğü bir sürü kadın daha vardır büyük ihtimal, dolayısıyla sizi vakit ayırmasını, ilgi göstermesini beklemeyin. Bu arada evli olma ihtimali de çok yüksek, bunu da bir araştırın derim.

Senin beklentilerin oluşmuş.
Ama sizde bu işin hicbir adi yok zaten.
Oylesine.. olsa da olur olmasada gbii.
Yorma hic arayip sorma birak.
Illa birsey demek zorundamisinki. Ben olsam hicbirsey demezdim sallayiverirdim mendili.

Kacak kovalanır başlarda bende eşimden kaciyordum bi ilişkiye hazır değildim hissettirdim ona galubaki her akşam 2 3 ay boyunca iş yerinden beni almays geldi sonra devam etti ama tabi hergun değil yaz dönemine girmeye başlamıştık işinden dolayı gelemezdi ama öğlenleri felan iş için dışarı çıktığında mutlaka 5 dakka Dahi olsa uğrardı he ben bilerek yapmadım orası ayrı ama bence sen bilerek yap ve kaç kendisi gelsin bırak ve lütfen drama mesajlarına girme onlar için erken bu erkeği soğutur

Acikca konus ozaman ne kaybedersin. Hayat pismanliklar icin cok kisa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…