Aslında ben baya taktik uyguluyorum böyle bir adamı fazla bile tuttum elimde ama bazen duygularıma yenik düşüp bağırıp çağırasım geliyor ama hiç faydasını görmedim bununbak tatlım kime fazla ilgi gösterirsen kaçıyor , saldım çayıra mevlam kayıra tarzında umursamaz olursan geri geliyorlar. Okuduğum bir şeyi anlatayım , atıyorum flörtün X kişisi bu adamın 2 hafta üstüne düş , onu merak ettiğini göster , günaydın , iyi geceler mesajı falan at ama onun cevap verip vermemesini umursama , 2 hafta sonra bıçak gibi mesaj atmayı , aramayı kes bu sefer o sana yazmaya başlayacak . İnsan oğluyuz ilgi görünce hoşumuza gidiyor , kesilince devamını istiyoruz :)
Evet zaten beni etrafında ki kızlardan farklı gördüğü için tutuyor ama ne bilim işte bazen bu kadar hanımefendi olmaya dayanamıyorum bağırmak istiyorum. Birde bir şey sorucam ben ona arabanın içindeyiz diyelim azıcık yaklaşsam bile bi ürperiyor etkileniyor sizce bu normal miÇok güldüm içime mi doğdu ne adamın mesleğiAslında ne kadar yoğun olabilir ki istese vakit ayırır bir şekilde demek istemiştim. Siz kendinizi çekin biraz aramadıkça üstünüze düşmedikçe adım atmayın. Herkesin ilgisine de alışıksa onun etrafındakilerden farklı olduğunuzda ilgisini çekebilirsiniz.
siz ilişkinizi kesme aşamasını yaşadınız mı yani ? uzak durdunuz mu ne kadar süre bir tepki verdi mi . Hiç birşeye de gerek yok aslında yanınızda olmak isteyen olur , olmak istemeyen bahanelere sığınır gibime geliyor.Aslında ben baya taktik uyguluyorum böyle bir adamı fazla bile tuttum elimde ama bazen duygularıma yenik düşüp bağırıp çağırasım geliyor ama hiç faydasını görmedim bunun
Evet 1 kez tamamen konuşmak istemediğimi söylemiştim o da istemiyorsan konuşmayız demişti ama 5 gün sonra dayanamayıp yazdı yüz vermedim 2 gün sonra yine yazdı sonra 2 gün sonra bir daha. Sanırım bu adam evli ondan buluşamıyor gibi geliyor banasiz ilişkinizi kesme aşamasını yaşadınız mı yani ? uzak durdunuz mu ne kadar süre bir tepki verdi mi . Hiç birşeye de gerek yok aslında yanınızda olmak isteyen olur , olmak istemeyen bahanelere sığınır gibime geliyor.
Birde bu adam biz arabadayken azıcık yaklaşsam bile bi ürperiyor etkileniyor bu normal mi sizce ?siz ilişkinizi kesme aşamasını yaşadınız mı yani ? uzak durdunuz mu ne kadar süre bir tepki verdi mi . Hiç birşeye de gerek yok aslında yanınızda olmak isteyen olur , olmak istemeyen bahanelere sığınır gibime geliyor.
evli olup olmadığını bilmiyor musunuz ? veya şöyle sorayım ne zaman tanıştınız.Evet 1 kez tamamen konuşmak istemediğimi söylemiştim o da istemiyorsan konuşmayız demişti ama 5 gün sonra dayanamayıp yazdı yüz vermedim 2 gün sonra yine yazdı sonra 2 gün sonra bir daha. Sanırım bu adam evli ondan buluşamıyor gibi geliyor bana
2 ay önce sordum değilim dedi araştırdım resmi olarakta değil ama yinede bir şüphe var içimdeevli olup olmadığını bilmiyor musunuz ? veya şöyle sorayım ne zaman tanıştınız.
çok pardon nerede tanıştınız diye soracaktım. Ayrıca bu adam ürperiyor falan demişsiniz tam anlamadım erkek sonuçta bir şey diyemiyorum pek , aranızda öpüşme sarılma vb davranışlar oldu mu?2 ay önce sordum değilim dedi araştırdım resmi olarakta değil ama yinede bir şüphe var içimde
İnternet. Evet olduçok pardon nerede tanıştınız diye soracaktım. Ayrıca bu adam ürperiyor falan demişsiniz tam anlamadım erkek sonuçta bir şey diyemiyorum pek , aranızda öpüşme sarılma vb davranışlar oldu mu?
o zaman çok güvenme derim , başka birisi olabilir hayatında . Yoksa bir şekilde senin önemsediğini hissettirirdi sana. Çok yüz göz olma benceİnternet. Evet oldu
Hemen etkilenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Yanlış anlamayın anlamanız için söylüyorum kendisi iş hayatında baya başarılı bir adam yani sokakta gezen saçma sapan biri değil. Açıkcası kadına doymuş demek istiyorum. Böyle bir adamın hemen etkilenmesi garip değil mi ? Sizce benden etkilenmesi benim için iyi bir gösterge mi ?o zaman çok güvenme derim , başka birisi olabilir hayatında . Yoksa bir şekilde senin önemsediğini hissettirirdi sana. Çok yüz göz olma bence
Kisiye göre değişir normal olup olmaması ama yine de siz emin olana kadar biraz geri planda durup onun adım atmasını beklemeye devam edin, zamanla tanıdıkça fikriniz netleşir.Evet zaten beni etrafında ki kızlardan farklı gördüğü için tutuyor ama ne bilim işte bazen bu kadar hanımefendi olmaya dayanamıyorum bağırmak istiyorum. Birde bir şey sorucam ben ona arabanın içindeyiz diyelim azıcık yaklaşsam bile bi ürperiyor etkileniyor sizce bu normal mi
CEO. Buluşacak vakti yok, internette boş boş gezecek vakti varİnternet. Evet oldu
lütfen konumu taşımayın bu bir dert çünkü. Flört ettiğim biri var 2 ay oldu ve biz toplamda 7 kez anca buluştuk ve neredeyse çoğu 2 saatlik falan. Sürekli işi var sürekli yoğun. Geçen 2 haftadır buluşmamıştım ben dedim ne zaman istersen olur dedi pazar dedim pazar olmaz pazartesi olsa olur mu dedi bende tabi olur dedim neyse buluştuk ofisinin ışıkları yapılıyordu işçileri bırakıp geldi yanıma bende işin varsa söyleseydin bana dedim o da sonra ekti olurdum dedi yarın bir işim yok yarın görüşebiliriz boşsan dedi bende olur dedim yarın oldu aradım işte o da dediki benim yine işlerim çıktı yine çok duramayacağım hadi gel sen sen gelince konuşuruz dedi yani gelme der gibi değildi o yüzden gittim 1 saat falan durduk bu arada cidden ofisine gittigini biliyorum sonra bana dedi ki sen git söz işim erken biterse geleceğim senin oturduğun yere dedi bende tamam dedim gelemedi.
o günden beri hiç buluşmayı konuşmadık yine 2 haftayı geçti ve bu beni çok yoruyor evet sevgili degiliz flört ama yinede üzülüyorum. Geçen mesaj atmış ilk kez böyle bir şey dedi. Sana aşık olsam be hissedersin yazmış birden bende anlamadım dedim o da gayet açık aslında dedi bende aşık olursan bir gün ne hissettiğimi söylerim dedim o da tamam beklerimmmmm yazmış.bu arada mesajın samimiyetine inanıyorum.
bu bana yarın mesaj atıcak ne yapıyorsun falan diye sizce ne yapmalıyım.Seçenekleri yazıyorum
1. ben çok yoruluyorum bu ilişkide bana değer verdiğini hissedemiyorum sanırım böyle bir ilişki içinde olmak istemiyorum bana ayırabilecek vaktin yokken ben hayatımda böyle bir adam var diye düşünmek istemiyorum varlığında belli değil zaten( gibisinden bir metin)
Oda niye öyle diyorsun falan diye biraz zorlarsa bende diyeceğim ki o zaman varlığını belli et.
2. Hiçbir şey olmamış gibi devam et gittiği yere kadar gitsin.
3. Bu da sizin öneriniz olsun ne yazmalıyım bu adama ne yapmalıyım
Acikca konus ozaman ne kaybedersin. Hayat pismanliklar icin cok kisa.Galiba hayatımda ilk kez biri bana bunu sordugüçlü olmak istiyorum her konuda güçlü ben olayım istiyorum ama eğer bu konu için sorduysanız tam olarak istediğim gibi bir adam istediğim gibi mesaj atma buluşma sıklığı yani istediğimle sınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?